Harikasın şeker gelinBiraz geç olu ama günaydın herkese.Yine de ben de kilo bildirimi yapayım
Başlangıç:81.2
Güncel:78.7
Fark:2.5
Tamam son gun yarin sonra bahane yoksorma ya ramazsn bitince bende huzunleniyorum. seney inşallah bir ramazan daha. Görebiliriz.
kızma bacim şu ramazan bi bitsin.
merak ettim bak şimdi
Hayırlı cumalar.
Ooo baya şişkinlik olmuş haftaya inşallah verebilirsin bayram tehlikeli çünkü tatlı falan dikkat et bebeğim.
kız Döne çok tebrik ediyrim seni
Benim tlf da olmuyor pc de eşim var suan
Ben de mi aynı hedefi benimsesem imdat tek kalacam 9 lardan kurtulmam lazımHaftaya hedef 91 li bırsey
Harikasın şeker gelin
TeşekkürlerVayy süpersin canım haftaya galiba listedesin benim gibi
Bomba gelicez bombasen BayrAmda burayı bırakma..dün yemek nasıldı?
Dokturdum vala gaza geldim
Sıkıntı yok gibi biri daha kontrol etsin paylaşalım*** 13.Takım 523.Etap***
berilceee (94.5/94.4 /0.1/%0.003) 491. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesı 32 ye bölündü
elia (69.5/ 78.8/ -9.3 /% -0.42) 491. Etapta hastalık nedeniyle izne ayrılan üye kılosunun %5 ınden fazla kılo alarak gerı döndü yüzdesı 32 ye bölündü
Kitkurdu (95/94.6/0.4/%0.42)
Tezbitsin (77.1/75.1/2/%2.59)
bestt (69.7/60.5/0.2/%0.33)
13.Takım ortalaması :%0.58
SupersinBiraz geç olu ama günaydın herkese.Yine de ben de kilo bildirimi yapayım
Başlangıç:81.2
Güncel:78.7
Fark:2.5
Aynenn basliyoruz bitirdik. Sana da kuzuum
Valla çok doldum ablam patlamam lazım iyi ki sordun.Ev sahibi çok tatlı bir ablaydı zaten diğerleri de üç aşağı beş yukarı öyleydi.Ama benim alt katım var ya Allah düşman başına vermesin.Yaşım çok küçükmüş,bemim kadar kızı varmış ölse de vermezmiş kızını,bir de ben tek çocuk olduğum halde annem nasıl kabul etmiş bu yaşta gurbete gitmemi evlenmemi,babam nasıl izin vermiş düğün olmadan aynı evde yaşamayı,buralarda dedikodu çokmuş vıdı vıdı vıdı bütün akşam susması.Tabii ben de boş durmadım yapıştırdım laflarımı ama yetişilmiyor kadına.Vayy süpersin canım haftaya galiba listedesin benim gibi
Bomba gelicez bombasen BayrAmda burayı bırakma..dün yemek nasıldı?
Kimi tip böyledir, kendi hayatındaki mutsuzluğu başkasından çıkarmaya çalışır.Valla çok doldum ablam patlamam lazım iyi ki sordun.Ev sahibi çok tatlı bir ablaydı zaten diğerleri de üç aşağı beş yukarı öyleydi.Ama benim alt katım var ya Allah düşman başına vermesin.Yaşım çok küçükmüş,bemim kadar kızı varmış ölse de vermezmiş kızını,bir de ben tek çocuk olduğum halde annem nasıl kabul etmiş bu yaşta gurbete gitmemi evlenmemi,babam nasıl izin vermiş düğün olmadan aynı evde yaşamayı,buralarda dedikodu çokmuş vıdı vıdı vıdı bütün akşam susması.Tabii ben de boş durmadım yapıştırdım laflarımı ama yetişilmiyor kadına.
Kim kimin nasıl yaşadığına niye karışır yorum yapar onu da anlamış değilim herkes kendine baksınValla çok doldum ablam patlamam lazım iyi ki sordun.Ev sahibi çok tatlı bir ablaydı zaten diğerleri de üç aşağı beş yukarı öyleydi.Ama benim alt katım var ya Allah düşman başına vermesin.Yaşım çok küçükmüş,bemim kadar kızı varmış ölse de vermezmiş kızını,bir de ben tek çocuk olduğum halde annem nasıl kabul etmiş bu yaşta gurbete gitmemi evlenmemi,babam nasıl izin vermiş düğün olmadan aynı evde yaşamayı,buralarda dedikodu çokmuş vıdı vıdı vıdı bütün akşam susması.Tabii ben de boş durmadım yapıştırdım laflarımı ama yetişilmiyor kadına.
Kimi tip böyledir, kendi hayatındaki mutsuzluğu başkasından çıkarmaya çalışır.
Boşver sen. Görürsen merhaba de muhattap olma.
Kııız bu hafta seninle yarışalım mıııı bugünden haftaya cumaya kadar bakalım kim daha çok kilo verecek
YarışalımmKimi tip böyledir, kendi hayatındaki mutsuzluğu başkasından çıkarmaya çalışır.
Boşver sen. Görürsen merhaba de muhattap olma.
Kııız bu hafta seninle yarışalım mıııı bugünden haftaya cumaya kadar bakalım kim daha çok kilo verecek
Burcu 65 le lısteye gıreceksın canım
Ramazan sonrası halkedıp mezun olacağına ınancım tam
Senın evın burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?