- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
[/QUOTE]*** 13.Takım 523.Etap***
berilceee (94.5/94.4 /0.1/%0.003) 491. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesı 32 ye bölündü
elia (69.5/ 78.8/ -9.3 /% -0.42) 491. Etapta izne ayrılan üye kılosunun %5 ınden fazla kılo alarak gerı döndü yüzdesı 32 ye bölündü
Kitkurdu (95/94.6/0.4/%0.42)
Tezbitsin (77.1/75.1/2/%2.59)
bestt (60.7/60.5/0.2/%0.33)
13.Takım ortalaması :%0.58
2 yk chia+1 olgun muz+1.5 sb süt istersen kakao azcıkNasıldı ki?
İnşallah öyle çok etkisi şimdi bayramdan sıra baslicam ancak yarın oruçluyum çünkü bayramdada içemem sen kaç kilo vermiştin bu dönemdeDoktorun yazdığı ilaca yorum yapanlara çok şaşırıyorum ne kadar kendini bilmez tip var. Eczanedeki çırağın görevi mi bu?
Bende de insülin direnci var hayatım bana da başla dedi doktor ama ishal yaptı 5 sefer kullandım bıraktım. Sen dene bakalım dirayetli ol belki sana yapmaz veya kısa süreli yapar. Ben wc den çıkamamıştım o zamanlar.
Son gidişimde gene başla dedi ama kilo verdiğim için insülin direncim de azalmış ben başlamadım. Ama gerekli ki doktor reçete etmiş.
Daha evvel.verilmedi o zaman diyet yap geçer demişler diye ama insülin tahlili yaptirmadim o zaman ama şimdi bende dedim ki demekki gerek varmiski verdilerİnsülün direncinin formülü var ..bekli bir oranın üstündeyken ilaç veriliyor ..insülin direnci olanlar zor kilo veriyor diye biliyorum ben..
Bir Arkadaş ilaç kıllandı bayağı zayıfladı..
Diğeri kullanmadı o da zayıfladı ..aynı değerleri vardı yakındı..
İlacı kullanmayanın doktoru demişki sen kilo verdikçe düşer bu değer hakikaten öyle olmuş..
Bende pek bilmiyorum canım sonuçta doktor vermiş ama araştıralım biraz
Ben 15.8 kg verdim toplam.İnşallah öyle çok etkisi şimdi bayramdan sıra baslicam ancak yarın oruçluyum çünkü bayramdada içemem sen kaç kilo vermiştin bu dönemde
Kızlar merhaba doktordan geldim allak bullak bi gün geçirdim
İnsülin direnci varmış bunun için gilifor başladı 1000 gr ama sabah akşam yarım yarım içicem ama eczanedeki adam psikolojimi bozdu bu yaşta bu ilaç neden kullanıyorsunuz kilolusunuz verince düzelir bence kullanmayın falan bende reçeteli alıyorum doktor gerek görmüş ki vermiş dedim ama aklıma takıldı ne var ki bu ilaçta böyle dedi acaba ya bulantı kusma ishal yapıyormuş bu çok ağır mı geçiyor kullanan varsa bana yazabilirmi
Ah burcu valla nasıl iyi geldi soylediklerinizCanim gliforu mutlaka kullab ben hemsireyim zaten cok uzun binsure kullaazsin cunku kilo veriosun 1 ay sonra kontrolde biraktirabolir bile ama 1 ay kullan deerim
canını sıkma dr senin yaşını zaten biliyor başkalarını onemseme dene istersen yan etki yaparsa insülin direncini kilo vererek düzene sokacaksin zaten canım.Kızlar merhaba doktordan geldim allak bullak bi gün geçirdim
İnsülin direnci varmış bunun için gilifor başladı 1000 gr ama sabah akşam yarım yarım içicem ama eczanedeki adam psikolojimi bozdu bu yaşta bu ilaç neden kullanıyorsunuz kilolusunuz verince düzelir bence kullanmayın falan bende reçeteli alıyorum doktor gerek görmüş ki vermiş dedim ama aklıma takıldı ne var ki bu ilaçta böyle dedi acaba ya bulantı kusma ishal yapıyormuş bu çok ağır mı geçiyor kullanan varsa bana yazabilirmi
Tebrikler canım çok iyi.Bu arada tartı doğru 90.3 kızlar eksi 1.900 mu oluyor
Geçen hafta 92.2 idim
Yan etki de yapsa çok çok 1 hafta 10 gün hadi cok cok 15 gün sürer evden çok çıkan biri değilim bu süreyi evde geçiririm olur biter sağlık sonuçta keyfiyeten almadımcanını sıkma dr senin yaşını zaten biliyor başkalarını onemseme dene istersen yan etki yaparsa insülin direncini kilo vererek düzene sokacaksin zaten canım.
Tebrikler canım çok iyi.
Sen kullan bencede bir bak duruma ..bir sıkıntı olursa söylersin kontrol altında olmak iyidir..Yan etki de yapsa çok çok 1 hafta 10 gün hadi cok cok 15 gün sürer evden çok çıkan biri değilim bu süreyi evde geçiririm olur biter sağlık sonuçta keyfiyeten almadımtezbitsin ilacı bırakınca kiloları geri gelme ihtimali varmı
Tebrıkler canımBu arada tartı doğru 90.3 kızlar eksi 1.900 mu oluyor
Geçen hafta 92.2 idim
Canım bayram falan deme burayı ihmal etme şakın ..şu kiloları bir güzel verelim elbet düşecektir o değerler kilo verdikçeYan etki de yapsa çok çok 1 hafta 10 gün hadi cok cok 15 gün sürer evden çok çıkan biri değilim bu süreyi evde geçiririm olur biter sağlık sonuçta keyfiyeten almadımtezbitsin ilacı bırakınca kiloları geri gelme ihtimali varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?