Ağzı olan konuşuyor boşver takma hiç.Valla çok doldum ablam patlamam lazım iyi ki sordun.Ev sahibi çok tatlı bir ablaydı zaten diğerleri de üç aşağı beş yukarı öyleydi.Ama benim alt katım var ya Allah düşman başına vermesin.Yaşım çok küçükmüş,bemim kadar kızı varmış ölse de vermezmiş kızını,bir de ben tek çocuk olduğum halde annem nasıl kabul etmiş bu yaşta gurbete gitmemi evlenmemi,babam nasıl izin vermiş düğün olmadan aynı evde yaşamayı,buralarda dedikodu çokmuş vıdı vıdı vıdı bütün akşam susması.Tabii ben de boş durmadım yapıştırdım laflarımı ama yetişilmiyor kadına.
*** 13.Takım 523.Etap***
berilceee (94.5/94.4 /0.1/%0.003) 491. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesı 32 ye bölündü
elia (69.5/ 78.8/ -9.3 /% -0.42) 491. Etapta hastalık nedeniyle izne ayrılan üye kılosunun %5 ınden fazla kılo alarak gerı döndü yüzdesı 32 ye bölündü
Kitkurdu (95/94.6/0.4/%0.42)
Tezbitsin (77.1/75.1/2/%2.59)
bestt (69.7/60.5/0.2/%0.33)
13.Takım ortalaması :%0.58
Sen gençsin meltem, ben 35 yaşımdayım sen hızlı veriyorsun bak benden çok vermişsinDöne taze gelinimizi korkutma ruangel Meltemciğim bu döne gramdı odundu şişkoydu derken bakmışsın ki listelerde tozu dumana katmış
Aynen takım kardeşliğiElif le nalan sonuçlarınız bırbırınızı sıfırlamış
kısmet bebeğim haftalar sonra dönüp 13. Takimda karşılaşmak tamamen kısmetEtkisiz eleman mı demek istedinyoksa kardeşlik budur açığınızı kapatınız mı dedin kaptancığım
Harikasın gelincikBiraz geç olu ama günaydın herkese.Yine de ben de kilo bildirimi yapayım
Başlangıç:81.2
Güncel:78.7
Fark:2.5
muhteşemsin Beril im.Eki Görüntüle 2012726 97 ıle basladım 94.4
Sağol canım*** 13.Takım 523.Etap***
berilceee (94.5/94.4 /0.1/%0.003) 491. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesı 32 ye bölündü
eliya (69.5/ 78.8/ -9.3 /% -0.42) 491. Etapta hastalık nedeniyle izne ayrılan üye kılosunun %5 ınden fazla kılo alarak gerı döndü yüzdesı 32 ye bölündü
Kitkurdu (95/94.6/0.4/%0.42)
Tezbitsin (77.1/75.1/2/%2.59)
Bestttt (69.7/60.5/0.2/%0.33)
13.Takım ortalaması :%0.58
Temizliğin hazırlıkların bittiği nerde görülmüş bitmiyor bitmiyorAh kızlar yoğun günün yarısı geçti..Karnımın ağrısı geçmedi evde durasım var ama kızın etkinliğine gidilecek daha ..
Sizlerde durum nasıl bayram hazırlıkları var mı?
regl in ilk günleri geçmez tabiAh kızlar yoğun günün yarısı geçti..Karnımın ağrısı geçmedi evde durasım var ama kızın etkinliğine gidilecek daha ..
Sizlerde durum nasıl bayram hazırlıkları var mı?
Doktorun yazdığı ilaca yorum yapanlara çok şaşırıyorum ne kadar kendini bilmez tip var. Eczanedeki çırağın görevi mi bu?Kızlar merhaba doktordan geldim allak bullak bi gün geçirdim
İnsülin direnci varmış bunun için gilifor başladı 1000 gr ama sabah akşam yarım yarım içicem ama eczanedeki adam psikolojimi bozdu bu yaşta bu ilaç neden kullanıyorsunuz kilolusunuz verince düzelir bence kullanmayın falan bende reçeteli alıyorum doktor gerek görmüş ki vermiş dedim ama aklıma takıldı ne var ki bu ilaçta böyle dedi acaba ya bulantı kusma ishal yapıyormuş bu çok ağır mı geçiyor kullanan varsa bana yazabilirmi
İnsülün direncinin formülü var ..bekli bir oranın üstündeyken ilaç veriliyor ..insülin direnci olanlar zor kilo veriyor diye biliyorum ben..Kızlar merhaba doktordan geldim allak bullak bi gün geçirdim
İnsülin direnci varmış bunun için gilifor başladı 1000 gr ama sabah akşam yarım yarım içicem ama eczanedeki adam psikolojimi bozdu bu yaşta bu ilaç neden kullanıyorsunuz kilolusunuz verince düzelir bence kullanmayın falan bende reçeteli alıyorum doktor gerek görmüş ki vermiş dedim ama aklıma takıldı ne var ki bu ilaçta böyle dedi acaba ya bulantı kusma ishal yapıyormuş bu çok ağır mı geçiyor kullanan varsa bana yazabilirmi
Benim şu tatlıdan yapsana kızEvde chia var aslında daha hiç kullanmadım ..bu hafta başlayayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?