Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ağzı olan konuşuyor boşver takma hiç.

*** 13.Takım 523.Etap***

berilceee (94.5/94.4 /0.1/%0.003)491. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesı 32 ye bölündü
eliya (69.5/ 78.8/ -9.3 /% -0.42) 491. Etapta hastalık nedeniyle izne ayrılan üye kılosunun %5 ınden fazla kılo alarak gerı döndü yüzdesı 32 ye bölündü
Kitkurdu (95/94.6/0.4/%0.42)
Tezbitsin (77.1/75.1/2/%2.59)
bestt (69.7/60.5/0.2/%0.33)

13.Takım ortalaması :%0.58

Elif le nalan sonuçlarınız bırbırınızı sıfırlamış
Aynen takım kardeşliği

Etkisiz eleman mı demek istedin yoksa kardeşlik budur açığınızı kapatınız mı dedin kaptancığım
kısmet bebeğim haftalar sonra dönüp 13. Takimda karşılaşmak tamamen kısmet

Biraz geç olu ama günaydın herkese.Yine de ben de kilo bildirimi yapayım
Başlangıç:81.2
Güncel:78.7
Fark:2.5
Harikasın gelincik

muhteşemsin Beril im.

*** 13.Takım 523.Etap***

berilceee (94.5/94.4 /0.1/%0.003) 491. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesı 32 ye bölündü
eliya (69.5/ 78.8/ -9.3 /% -0.42) 491. Etapta hastalık nedeniyle izne ayrılan üye kılosunun %5 ınden fazla kılo alarak gerı döndü yüzdesı 32 ye bölündü
Kitkurdu (95/94.6/0.4/%0.42)
Tezbitsin (77.1/75.1/2/%2.59)
Bestttt (69.7/60.5/0.2/%0.33)

13.Takım ortalaması :%0.58

Sağol canım

Ah kızlar yoğun günün yarısı geçti..Karnımın ağrısı geçmedi evde durasım var ama kızın etkinliğine gidilecek daha ..
Sizlerde durum nasıl bayram hazırlıkları var mı?
regl in ilk günleri geçmez tabi
İşler bitti sayılır ufak bi valiz hazirliycam bide iftara yemek bir kaç parça ütü yani is cokmus

Canlar
Yağ yakıcı listesi:
Yeşil çay
Kırmızı biber
Zencefil
Limon
Tarçın
Su
Somon balığı
Sarımsak
Maydanoz
Adaçayı
Biberiye
Kekik
Lahana
Ispanak
Balkabağı
Elma sirkesi
Hindistancevizi yağı (günde 3 yk)
Bu arada a fıstık ezmesi, çiğ badem ve fındık iyiymiş.
Kahve iştah kesiyormuş.

Kızlar merhaba doktordan geldim allak bullak bi gün geçirdim
İnsülin direnci varmış bunun için gilifor başladı 1000 gr ama sabah akşam yarım yarım içicem ama eczanedeki adam psikolojimi bozdu bu yaşta bu ilaç neden kullanıyorsunuz kilolusunuz verince düzelir bence kullanmayın falan bende reçeteli alıyorum doktor gerek görmüş ki vermiş dedim ama aklıma takıldı ne var ki bu ilaçta böyle dedi acaba ya bulantı kusma ishal yapıyormuş bu çok ağır mı geçiyor kullanan varsa bana yazabilirmi

Doktorun yazdığı ilaca yorum yapanlara çok şaşırıyorum ne kadar kendini bilmez tip var. Eczanedeki çırağın görevi mi bu?
Bende de insülin direnci var hayatım bana da başla dedi doktor ama ishal yaptı 5 sefer kullandım bıraktım. Sen dene bakalım dirayetli ol belki sana yapmaz veya kısa süreli yapar. Ben wc den çıkamamıştım o zamanlar.
Son gidişimde gene başla dedi ama kilo verdiğim için insülin direncim de azalmış ben başlamadım. Ama gerekli ki doktor reçete etmiş.

İnsülün direncinin formülü var ..bekli bir oranın üstündeyken ilaç veriliyor ..insülin direnci olanlar zor kilo veriyor diye biliyorum ben..
Bir Arkadaş ilaç kıllandı bayağı zayıfladı..
Diğeri kullanmadı o da zayıfladı ..aynı değerleri vardı yakındı..
İlacı kullanmayanın doktoru demişki sen kilo verdikçe düşer bu değer hakikaten öyle olmuş..
Bende pek bilmiyorum canım sonuçta doktor vermiş ama araştıralım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…