- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misal yeliz beni hep ediyor dün yanlışlıkla maydonoz suyu bile içtim motivasyonum tavan yapmıştı heraldeBirazdan diğer arkadaşlarla da tanışırsınolmayacak diye birşey yok canım işin sırrı hep derim motivasyon..
Sen o maydonoz sularının faydasını bilsen ah ah yakında herkese göstercemMisal yeliz beni hep ediyor dün yanlışlıkla maydonoz suyu bile içtim motivasyonum tavan yapmıştı heralde
Kız yeliz eşim bi tadına bakiyim dedi vallaha geberecekti üstüne kola mola ne bulduysa cısladı edepsiz bünyeli koca kilo da almıyor
Senin yetenekli olduğun kesin de biz de az değiliz hani dörtlüklerde
Bu arada iyi zorladın vücudunu ya bu hafta. Grçrn hafta veremedin veremedin ama bende de 3 sefer filan sabit oldu. Çok moralim bozuldu. Hatta rejimi bozayım dedim ama yapamadım. Kaçamak yaptığım olsa da dengeledim sonraki gün. Aslında rejim bu demekmiş onu da öğrendim. Uzun zaöan veremeyince beklersen patıt kütür veriyorsun.Sen o maydonoz sularının faydasını bilsen ah ah yakında herkese göstercem
Kızlar bu hafta detoks yaptım kilo veremiyordum çok az 200 gr falan veriyordum haftada regl dönemi de olunca detoks yaptım yarın bitiyor inşallah![]()
Senin yetenekli olduğun kesin de biz de az değiliz hani dörtlüklerde![]()
İnşallah canım bir atak yapayım benimde yüzüm gülsün zAten haftaya normal diyete geçeceğim ama ekmeği özlemedim hiç ..yine de az yemeye alışmak istemiyorumBu arada iyi zorladın vücudunu ya bu hafta. Grçrn hafta veremedin veremedin ama bende de 3 sefer filan sabit oldu. Çok moralim bozuldu. Hatta rejimi bozayım dedim ama yapamadım. Kaçamak yaptığım olsa da dengeledim sonraki gün. Aslında rejim bu demekmiş onu da öğrendim. Uzun zaöan veremeyince beklersen patıt kütür veriyorsun.
Hoş geldiniz yoldaş olunMerhaba bende katılabilir miyim
Midemi küçülttüm galiba alıştım aslında ..maşallah duble boy salatalarımla açlık hissetmedim enerjim düşmedi ..vitamin mineral zirve yaptı galibaBu arada iyi zorladın vücudunu ya bu hafta. Grçrn hafta veremedin veremedin ama bende de 3 sefer filan sabit oldu. Çok moralim bozuldu. Hatta rejimi bozayım dedim ama yapamadım. Kaçamak yaptığım olsa da dengeledim sonraki gün. Aslında rejim bu demekmiş onu da öğrendim. Uzun zaöan veremeyince beklersen patıt kütür veriyorsun.
Tabii ki hazırım
21 gün tatlı yemezsen unutuyorsun bebeğim. Evde leslie yapabilirsin. Su candir doğru yapıyorsun.Tamam o zaman
Evliyim 1yildir. Yaklasik 4bucuk aydir yurtdisindayim. Suudi arabistan riyad da yasiyorm. Burada o kadar hareketsiz kaldim ki 4 5kilo almisimdir. Ben orantili kilo alip orantili veren biriyimdir. Ama sanki yas ilerledikce yapisti ustume kilolar. 18temmuzda turkiyeye donecegim su 60lari gormek istiyorum kiyafetlerimin icine giremeyecegim bu gidisle. Tatliyi cok severim sutlu tatlilari ozellikle ☺ bu aralar canim bisey istediginde meyve yahut su icmeye zorluyorum kendimi ☺
13. Takimda seni seviyorEğer zayıflamak istiyorsan gerçekten çok önemli bunlar ..burası beni çok motive etti çok şeyler öğrendim ..
İnşallah senin içinde öyle olur seviyorum 13.takımı![]()
Dönem dönem can dönemBenimki portakallı naneli bugün
Selaaaam kalp kalp kalp
Herkese bişi yazmış bana yok![]()
Selam canım. İsmin neydi? Ben Döne. Bizim takımımız çok şekerdir, inşallah sen de kendini iyi hissedersin burda bizimle. Ben 35 yaşımdayım, 1 evladım var, Allah bağışlarsa. Ona bakıyorum. Nisanda kilo verme hevesine girdim, çünkü dana gibi olmuştum, fotoğraflarıma bakamıyordum tiksinmeden.
Aynen
Bütün gün ne yiyip ne içtiğimizi ayrıntılı şekilde yazıyoruz, evde bir kağıda yazıp akşamları topluca buraya yazarsın sen de. Altına kaç litre su içtiğini ve ne kadar spor yaptığını da yazdın mıııı bu iş tamam. Bize yarın sabah kesin kaç kilo olduğunu gramajıyla söyle çıplak olarak sabah hiçbir şey yemeden yani. Kaydedelim ki yarışmaya girmen için bakalım. Olur mu
Su bakanı benim. Günün 1.sini seçiyorum. @Bestttt yani Beste Spor Bakanımız bizim gibi löp tipleri döverek spora zorluyor. Yeşil BakanımızPembe_patikli yani Yeliz menülerdeki ot çöp ne varsa bakıp puan veriyor, salata filan ne bulursan ye yani :)
Aynen ben de çalışmıyor evde ense yapıyorumçocukla zor da
Ben senden çok yaşlıyım canım. Yaşlanacaz tabi yapacak bir şey yok, güzel yaşlanalım iniallah sağlık sıhhatli. Kilo verelim spor yapalım.
Çok doğru hımbıl uyuz mutsuz oluyor insan
daha iyiyim arada vuruyor şurup içiyorum. Ilık su içiyorum 40 derece de.eliya Elif uyumak iyi geldi mi yada uyuyabildin mi canım dinlen iyice soğuk sıcak dikkat et terleme annem
![]()
Hosgeldin canim. Doğru yerdesin incecik olucaksin.Teşekkürler kendimi tanıtayım kısaca, 1 çocuk sahibiyim 2 yaşında bi oğlum var, çalışıyorum artık yap boz diyetlerden sıkılıp kararlı bi şekilde diyete başladım, hayatımda görmediğim kiloları gördüm 111,9 bakalım ne kadar vereceğim, Karatay yapıyorum bana uyuyor sürekli ara öğün yapınca aklım hep yemekte oluyor ve bozuyorum -_- şimdilik 2 öğün yapıyorum duraksamaya girince değiştirerek ilerlemeyi düşünüyorum
H Humyuk veplasticwoman
Kardeşler, siz de bizim gibi profil ve özel mesaj bölümüne kilonuzu ve hedeflediğiniz kiloyu yazabilirsiniz. Size motivasyon olsun. Ben zırt pırt yazıyorum çünkükitkurdu diye bir kız var burda, hep beni kıskanıyor orda kilomu görünce
![]()
![]()
Dur ben de yapacam az sonra özendimKızlar ben biraz pilates plank ip yapayım akşama fırsat kalmıyor ..plank saniyelerini yazın
Yeni gelenler sizde deneyin 3 defa yapıyoruz güzel titriyoruz ama
Bendeniz 3 saniyeyle başladım
Sende titreyecek ne kaldıysa artık yağ mı kaldı sende sankiKızlar ben biraz pilates plank ip yapayım akşama fırsat kalmıyor ..plank saniyelerini yazın
Yeni gelenler sizde deneyin 3 defa yapıyoruz güzel titriyoruz ama
Bendeniz 3 saniyeyle başladım
Canım benim ne zaman gelmiştin takıma
Yarın ikinci haftam oluyor.Ayrıca kilo vermişimCanım benim ne zaman gelmiştin takıma
Listede olman için hergün menünü düzenli paylaşman ve burda biraz bize de takılman gerekiyor
Sabah tartı sonucunu unutma bakalım kilo vermiş misin meltemcim