Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hosbuldum. valla kasik kasik yiyorum esim bu cocuklarin %80 i nutella diyor...

hosbuldum. valla kasik kasik yiyorum esim bu cocuklarin %80 i nutella diyor...
Eşim de eskiden Nutella alırdı 2 gün sonra dur az yiyeyim derdi bir bakardı bitmiş

Neyseki artık bitmiyor çünkü ben hiç yemiyorum
Kendini tanıtsana biraz canım
Kilo alma serüvenini hedefin nedir?
Kafanda bir plan var mı? Karatay falan
Ben 3 ana 2 ara öğün şeklinde yiyorum bana daha uygun

Menümü yazayım:

Sabah 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık (yumurta az piştiği için ince 1 dilim ekmek yedim)

Öğlen ara öğün Yok

Akşam : tavuk ızgara bol yeşil salata

Leslie ile yürümeyi düşünüyorum ve ağırlık çalışırım

Güzel olmuş acıkırsam akşamları tarçınlı süt içiyorum ben
Bir de maydanoz çok işe yaradı bende 2 gün hap istersen kaynat iç sabah akşam
Yada sürahiye maydanoz limon koyup içiyorum metabolizmamı gerçekten hızlandırdı yoksa ne zamandır sürünüyordu

Biz hep yemek tarifidir detokstur tarif alırız özellikle ben

Onu kastetmiştim canım kendisi bu konuda ordinaryüs profesör

Güzel güzel detoks yaparız :)

Detoks çayı var adını unuttum tea form gibi bi şey sanırım onu içtim sanki bende şişkinlik yapıyor tam anlamadım ama deneyeceğim :)

Maydonoz doğalı gelecek yarın içerim

Zencefilli limonlu çay içiyorum hergün ve çubuk tarçın tane karanfil ve zencefil çayı

Evde yapıyorum bitkilerle ..ara sıra lazım
İyi iyi hadi bakalım hedefimiz haftaya cuma ..
Haftasonu kaçamaklarıniçin pazartesi tartılıyoruz aklında olsun canım haydi kolay gelsin

canim ben hamilelikle kilo aldim. ilk bebegim tup bebek erken menapoz nedeniyke. tup bebekle bile olmaz dediler. Rabbim ol dedi. 87 kg ile dogurdum. 68 e kadar dustum o esnada len tup bebekle bile zor oldu normal nasil olsun dedik korunmadik, oldu ikinci gebeligimde de 85 ile dogurdum. 1 ay oldu. ama surekli yiyorum. 76 ya dusebildim sadece ki kizimla 40 gun sonunda 70i gormustum.
belli bir diyet listesi izlemeyecegim. emziriyorum. ben daha cok saglikli ve bilincli beslenmek icin.takima katildim. sizin listelerinize bakarakbutanirim.da belki baklavalardan boreklerden uzak dururum diye dusundum. :;>

Tamam canım doğru yerdesin bence ..bende 2.dığumdan sonra gitmiştim diyetisyene
Çok tavsiyelerim var ama dışardayım bir ara yazarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…