Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Midene basarsın dondurma börek
Fazla yemek şişmanlık demek
Bugünde devam dersen çörek börek
Bal baklava pilav üstü dilek
Kemerlerin önü kapansın gülek

Duydum Yeliz taşlamış
Atılan taş baş yarmış
Düğmeler gelmez olmuş
Döne yine obez olmuş
Pembe_patikli tezbitsin

Bravo çok güzel olmuş canım
Aştık kendimizi valla
Valla gelirse ikimizle birden başa çıkar ama ne yapalım artık

Yeliz yeşilleri yedikçe çocuklar gülmekten katıldı iki gündür ağzında anne diyorlar

Elleri tuşlarda sayfa başında
Almanya' ya doğru bakar bir grup
Bir sürü üyesi var kaptan dışarda
Beril'i bekler özler bir grup
berilceee
Hadi kaptanım yetti gari gel bari

Günaydın
Sabahtan beri dedemle ilgileniyoruz. Pek kendinde değil. Gece hiç uyumamış. Bakıcısı beni arayıp durmuş, bulamamış tabi telefondan yasaklıyım maalesef gece telim kapalı oluyor. Sabah gittik baktık, iyice kötü. Allah bize sabır ona şifa versin inşallah. Yatakta olmak çok zor. Onu öyle görmek çok zor. Çok iyi bir adamdır ama hastalık olunca böyle kafası yerinde olmuyor. Çok üzülüyorum.

aaaa niye kiiizzz
Ben çok yedim ya dün ondan kız
Selam kizlar yatak dosek yatisa devam cok feci tikanik durumdayim hala bu arada kizima memeyide viraktirdim ev viran halde onu biraz topladim derkn gelemedim yarin aktif olucm ins. Seviom hepinizi
Geçmiş olsun iyileş artık yaa
Aferin kız meltem
Keyif de tezbitsin Döne dört dönüm bostan yan gel yat .... kız pazar bitti pazartesi erişmek üzere ne uyku uyudun tabi dün yedin cısları
:) çok erken kalktım tam tersine de işte yeni girebildim. Üzerine de eşimle tartıştık nasış bir pazar yaa

Canım kusura bakma biz de sana hep laf attık
Dedeciğine Allah şifa versin çok zor biliyorum bizim ailedede var herkeste var daha doğrusu ..öyle çaresizce seyretmek birşey yapamamak çok kötü..İnşallah düzelir bir an önce

Estağfurullah ne kusura, nereden bileceksiniz

Boşluğumu fırsat bilme
Gelip gelip hemen gitme
Pazar diye masayı yeme
Geldi işte bak Döne

Kendin yaz kendin şişin
Yok mu senin başka işin
Gidip plank yapsana kız Nalan
Oturma başına pc nin
kitkurdu

Alışverişe gidiyorum dedin
Kaç saat oldu dönmedin
Ama görenler olmuş pastanelerde
Madem yemediysen hani aldıkların nerde

Bana şiirler yazmışsın sağol
İnşallah sen de berduhar ol
Senin de gelinin olur birgün nasılsa
Döne haklıymış diyeceksin usulca
Pembe_patikli

Valla tezbitsin dönee. sende iyi yetenek varmış
Yeni kızlara sizi tanıştırmadık galiba. tezbitsin döne kaynana kitkurdu da gelin oluyor
Ama kaynana çok fena karışıyor.. ben bazen geline destek çıkıyom ama başa çıkamıyoz biz onunla
Bir espriden yola çıktık buralara geldik tatlı tatlı atışıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…