Günaydın Tızlar hayırlı pazarlar
Günaydınlar herkese mutlu pazarlar
BravoMidene basarsın dondurma börek
Fazla yemek şişmanlık demek
Bugünde devam dersen çörek börek
Bal baklava pilav üstü dilek
Kemerlerin önü kapansın gülek
Duydum Yeliz taşlamış
Atılan taş baş yarmış
Düğmeler gelmez olmuş
Döne yine obez olmuş
Pembe_patikli tezbitsin
İyi iyi alışsınlar onlardaYeliz yeşilleri yedikçe çocuklar gülmekten katıldı iki gündür ağzında anne diyorlar
Ben çok yedim ya dün ondan kızaaaa niye kiiizzz
Geçmiş olsun iyileş artık yaaSelam kizlar yatak dosek yatisa devam cok feci tikanik durumdayim hala bu arada kizima memeyide viraktirdim ev viran halde onu biraz topladim derkn gelemedim yarin aktif olucm ins. Seviom hepinizi
Aferin kız meltemYok yok
:) çok erken kalktım tam tersine de işte yeni girebildim. Üzerine de eşimle tartıştıkKeyif detezbitsin Döne dört dönüm bostan yan gel yat .... kız pazar bitti pazartesi erişmek üzere ne uyku uyudun tabi dün yedin cısları
Canım kusura bakma biz de sana hep laf attıkGünaydın
Sabahtan beri dedemle ilgileniyoruz. Pek kendinde değil. Gece hiç uyumamış. Bakıcısı beni arayıp durmuş, bulamamış tabi telefondan yasaklıyım maalesef gece telim kapalı oluyor. Sabah gittik baktık, iyice kötü. Allah bize sabır ona şifa versin inşallah. Yatakta olmak çok zor. Onu öyle görmek çok zor. Çok iyi bir adamdır ama hastalık olunca böyle kafası yerinde olmuyor. Çok üzülüyorum.
Estağfurullah ne kusura, nereden bileceksinizCanım kusura bakma biz de sana hep laf attık
Dedeciğine Allah şifa versin çok zor biliyorum bizim ailedede var herkeste var daha doğrusu ..öyle çaresizce seyretmek birşey yapamamak çok kötü..İnşallah düzelir bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?