- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
çok güzel canım doğal buluyorsan ne güzel .
Annemdede doğal tohumlar var kendisi hep biriktirir
Yeşil mercimek köftesi nedir güzele benziyor.
Sıcak çok fena gerçekten bol bol suu içelim
Ayy ne güzel ilaçsız gdo suz..yarın akşam yemeğe mi gelsem sanaAy bu ne sıcak sabahtan beri kendimde değilim başım çok ağrıyor sanki kafamda Demir var 1 ton falan :)
Bugün yediğim her şey doğal gdo yok ilaç Yok :) eski tohum
Sabah : 2 haşlanmış yumurta,
2 yeşil biber
Çeçil peyniri
Yeşil zeytin
Evde yapılmış yağsız lavaş yarımdan az (un taş değirmenden çekilmiş 1 lahmacun hakkımızı burada kullandım:) )
Ara: fındık ve kuru üzüm
Akşam : zeytinyağlı yeşil fasülye (yağını ve tuzunu piştikten sonra koydum ve tuz rafine değil)
Ev yapımı yoğurt
Yeşil mercimek köftesi 1 yemek kaşığı kadardır
3 tane 1,5 litre su içtim daha da içerim herhalde Hale'n ağzım kuru :)
İnşallaj bizim çocuklarımızda bulur gdosuzBuluyorum canım arayınca bulunuyormuş :) ne güzel bidede göndersin bende de var doğal eski tohum ekicem, onu annem yaptı lezzetli görünmüyordu ama çok güzel olmuş :) içinde bulgur var diye az yedim mecbur, içine fesleğen de koymuş o da balkonumuzdan :) bulgur taş değirmende çekilmiş o zaman bi şey demiyor Karatay gerçi :)
Ay unuttum kahvaltı da çocukluğumdan kalma şeftali yedim 1 tane, bizde meyve kahvaltıda yeniyor
Dün unuttum ya iyi hatırlattın ablam bari bugünü yazayımNaber kız nerdesin
Menünğ yazdın mı dün
Allah hayırlı acil şifalar versin çok üzüldümGünaydın
Sabahtan beri dedemle ilgileniyoruz. Pek kendinde değil. Gece hiç uyumamış. Bakıcısı beni arayıp durmuş, bulamamış tabi telefondan yasaklıyım maalesef gece telim kapalı oluyor. Sabah gittik baktık, iyice kötü. Allah bize sabır ona şifa versin inşallah. Yatakta olmak çok zor. Onu öyle görmek çok zor. Çok iyi bir adamdır ama hastalık olunca böyle kafası yerinde olmuyor. Çok üzülüyorum.
Arada acıkmadın mı canım yoksa sıcaktan mı?KAHVALTI:
1 dilim ekmek
3-4 dilim domates
3-4 dilim salatalık
1
parça peynir
AKŞAM:
3 küçük (küçük olduğu için 3 oldu) biber dolması
Dişler perişan yeşillik çiğnemekten çok erik yiyince oluşan his gibi bizde dişim kamaştı derizGördüğüm yeşillikler karşında şapka çıkarıyom
Merak ettikHayır canım bilemedin daha antioksidanla bikerem
Turp akdeniz yeşilliğiRenk koyu kırmızı desem tam değil
Yerli tohum için çabalayan birinin başına gelen bin bir türlü yangın dahil olumsuzluktan bahsetmişti aytunç altındal tohum dünya piyasası kartelleşmiş gdo lu üretim inceleme için bile gizlilik anlaşması yapıyorlar piyasaya duyurmak yasak çok üstelersen bir şekilde görevden atılıyorsun Viyana da bir prof vardı en son böyle örnek çoktu dünyadaİnşallaj bizim çocuklarımızda bulur gdosuz
Aslında yerli tohum fabrikası kurulması lazım henüz yok galiba
Canım cici gelin gece oturuyorsun o zaman bir şeyler yiyor musun bu az sana yetmez benim gibi metoyu durdurursun sonra sağlıklı atıştırmalıklarla devam etKAHVALTI:
1 dilim ekmek
3-4 dilim domates
3-4 dilim salatalık
1 parça peynir
AKŞAM:
3 küçük (küçük olduğu için 3 oldu) biber dolması
Aynen canım arada meyve falan ye bari vücut az yemeye alışırsane yesen kilo yapıyorCanım cici gelin gece oturuyorsun o zaman bir şeyler yiyor musun bu az sana yetmez benim gibibmetoyu durdurursun sonra sağlıklı atıştırmalıklarla devam et
Acıktım tabii ama tutmaya çalışıyorum kendimi.Suyu gece paylaşırımArada acıkmadın mı canım yoksa sıcaktan mı?
Bol su iç oralar çok sıcaktır şimdi
Doğru söylüyorsunuz ama işte düğün de yaklaşınca insan yusuf yusuf oluyorAynen canım arada meyve falan ye bari vücut az yemeye alışırsane yesen kilo yapıyor
YoğurtAcıktım tabii ama tutmaya çalışıyorum kendimi.Suyu gece paylaşırım
canım heyecanlanma daha var ..herşey güzel olsun inşallahDoğru söylüyorsunuz ama işte düğün de yaklaşınca insan yusuf yusuf oluyor
Amin ablamcanım heyecanlanma daha var ..herşey güzel olsun inşallah
Amin canım nerden bileceksinizCanım çok geçmiş olsun kusura bakma bilemedim Allahım şifasını versin eziyet çektirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?