Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok güzel canım doğal buluyorsan ne güzel .
Annemdede doğal tohumlar var kendisi hep biriktirir
Yeşil mercimek köftesi nedir güzele benziyor.
Sıcak çok fena gerçekten bol bol suu içelim

Buluyorum canım arayınca bulunuyormuş :) ne güzel bidede göndersin bende de var doğal eski tohum ekicem, onu annem yaptı lezzetli görünmüyordu ama çok güzel olmuş :) içinde bulgur var diye az yedim mecbur, içine fesleğen de koymuş o da balkonumuzdan :) bulgur taş değirmende çekilmiş o zaman bi şey demiyor Karatay gerçi :)

Ay unuttum kahvaltı da çocukluğumdan kalma şeftali yedim 1 tane, bizde meyve kahvaltıda yeniyor

Ayy ne güzel ilaçsız gdo suz..yarın akşam yemeğe mi gelsem sana
Annemlerin orda doğal bulunuyor şükür ama giderek azalıyor ..hep ilaç ilaç ..hep hastalıklar ondan oluyor bence

İnşallaj bizim çocuklarımızda bulur gdosuz
Aslında yerli tohum fabrikası kurulması lazım henüz yok galiba

Allah hayırlı acil şifalar versin çok üzüldüm

Gördüğüm yeşillikler karşında şapka çıkarıyom
Dişler perişan yeşillik çiğnemekten çok erik yiyince oluşan his gibi bizde dişim kamaştı deriz

Hayır canım bilemedin daha antioksidanla bikerem
Merak ettik
Renk koyu kırmızı desem tam değil
Turp akdeniz yeşilliği
İnşallaj bizim çocuklarımızda bulur gdosuz
Aslında yerli tohum fabrikası kurulması lazım henüz yok galiba
Yerli tohum için çabalayan birinin başına gelen bin bir türlü yangın dahil olumsuzluktan bahsetmişti aytunç altındal tohum dünya piyasası kartelleşmiş gdo lu üretim inceleme için bile gizlilik anlaşması yapıyorlar piyasaya duyurmak yasak çok üstelersen bir şekilde görevden atılıyorsun Viyana da bir prof vardı en son böyle örnek çoktu dünyada

KAHVALTI:
1 dilim ekmek
3-4 dilim domates
3-4 dilim salatalık
1 parça peynir

AKŞAM:
3 küçük (küçük olduğu için 3 oldu) biber dolması
Canım cici gelin gece oturuyorsun o zaman bir şeyler yiyor musun bu az sana yetmez benim gibi metoyu durdurursun sonra sağlıklı atıştırmalıklarla devam et

Acıktım tabii ama tutmaya çalışıyorum kendimi.Suyu gece paylaşırım
Yoğurt
Az kuruyemiş yeşil çay leblebi meyve az az yiyebilirsin
Ben kendime özel diyet alışverişi yapıyorum artık
Esmer ekmek alıyorum ..abur cubur almıyorum gözümün önünde olunca yiyebilirim diye ..zaten zararlı hepsi..

Su şimdilik 4 lt yatana kadar olur 1 lt daha çok sıcak su acayip içiyorum inanılır gibi değil kışın çoğu zaman 1 bardak suyla günü tamamladığımı hatırlıyorum da
spor
1 saat yürüyüş
plank
37/41/43
tezbitsin Bestttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…