Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zukkum suyu çoğalt zaten yatana kadar içersin de hava fena sıcak
Kız burda hiç içesim gelmiyor bir esiyoki sorma evdeyken sıcak diye içiyordum
Olacak olacak sabır göster biraz ..aslında iyi oluyor daha çok hırs yapıyorsun kıyafet denedikten sonra
Şimdi kaç bedensin
46 şuan tam bedenim 44 de düşmüştüm ah salak kafam işte

Ya bu kızlar benimle dalga geçiyorlar beril yaaaa
Yemeyelim de ölelim mi yanii siz yemezseniz yemeyin. Yedirmem size yedirmem !
Uleyn neyi yedirmiyorsun uleyn
Sen yerken ben aç gezdım yedırmemmm de yedırmem
Ekmegı lehmecünu yedırtmemmm
Ne iyisin kaptancığım yiyip şişmeyelim diye fedakarca kendini ortaya atıp yedirmem diye bize resmen ilanı aşk ediyorsun biz de seni seviyoruz yedirmeyiz anlaştık yedirmiyoruz Döne lahmacun arası ekmek , sen ekmek arası baklava ye
kizlar kusuruma bakmayin gecmisi okuyamadım.ama sinirliyim gerginim yorgunum hersey ustume geliyor
Canım gerginlik yine bizi vuruyor madem değiştiremiyoruz iyi tarafından bakmaya çalış evimizin kıymetini anlıyoruz
Bence de eritmişsindir normal düzeninin üstünde aktifsin anladığım kadarıyla yaz boyu orda mısın

Allah razı olsun sormuşsunuz var olun.Bekledim biraz daha geçmeyince mecbur aradım utkuyu.Hastaneye gittik.Doktor diyor ki bugün aynı belirtilerle gelen kaçıncı kişisiniz bir bilseniz.Bugün azıcık dışarı çıktım markete kadar.Artık ne kadar yoğunsa sıcaklık fena çarpmış.Ne olur ne olmaz testlerimizi yaptık çıkar sonuçları birkaç güne arayacaklarmış.
Allah razı olsun hepinizden tekrar tekrar

Elı belınde bır kadın figürcügü
Yedırmem dıye bağırıyor ve eklıyor
Cuma'ya ne kaldı
Cuma hayırlı gün
Elektrık ısımız bıttı kızlar
Temizlik kaldı yorgunum yan gelıp yatmaktan
Oh şükür ya bi oturamadın...temizlik hallolur inşallah çabucak
Kız ben lcw den alıyom düğüne de olsa günlğk de olsa ucuz oluyo. Ben de kemer sıkılmış 46 yım. 44 denemedim hiç korkuyom

Duvara dayanmaca ilginçmiş ya popoya mı iyi geliyomuş
Sorma yeliz ya valla bugün kendime bi pantolon aldım denemeden geldim giydim felaket yapıştı epeyi srtecmiss meğer bakınca olur sanıyorum hoş benn bakınca kendimi 38 e de girer sanıyordum da :)
Ben de aynen aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş ben de bakıyorum xs olur sanıyorum kolum bile girmiyo hanfendi yırtacaksınız diyollar
kizlar kusuruma bakmayin gecmisi okuyamadım.ama sinirliyim gerginim yorgunum hersey ustume geliyor
İnşallah her şey yoluna girecek yorgunluktan da gerilir insan miiss gibi bi uyku çek ohh sabaha sabah ola hayrola
eliya Elif pamuk kaçamadın bi türlü uyut şu adamı da gel ya
Elif elif eliiiif

Geçmiş olsun kuzum

O omurga egrılıgıne ve sırt kaslarına ıyı gelıyor

Geçmişler olsun
Su iç suyu az içiyorsun bebeğim
Dışarı çıkma akşam çıkarsın kız

Eve geldim menumu yazayim

Saat 11
4 kaşık melemen
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
Salatalik
6 zeytin

Saat 16:30
1 tatli kaşıgi krem peynir
Çeyrek dilim tam buğday ekmek

Saat 18:30
4 kaşık sebze guvec kabak patlıcan ve etinden yedim
2 kaşık z.yağlı fasulye
4 kasik Salata

Saat 20
8 badem
4 fındık

Su 2.5 litreyi geçti
Spor yok malesef

Gerek yok dedi doktor.Zaten ben de taraftar değildim.Bol bol su önerdi.Akşam olmadan asla dışarı adım atma ve fazla ağır yeme dinlen vs. klasik şeyler söyledi
Geçmiş olsun canım yanında hep şu şişesi bulundur alışık değilsindir oraların sicağı fenadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…