Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Popo bacaklarının arka tarafları hepsini hissediyorsun hemde kondisyonun artıyor planı gibi

Hafi ben yattım kızlar yarın görüşürüz :*

Yemin ediyorum tam doktorun söylediklerini yazıyordum gönderdim bir baktım aynı şeyleri yazmışsın.Doktor mu olsan ablam sen
Canım geçmiş olsun Meltem ne iyi düşündün evet biz tezbitsin Döne ye artık doktor mu desek sayemiz de ordinaryüs prof olur bilgi deryası her şeyi bilenlerden neyin eksik kız

eliya Elif pamuk kaçamadın bi türlü uyut şu adamı da gel ya
geldim balli lokmam :))

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

geldim geldim geldim kadayıf tatlım. :)

tezbitsin kız bende lcw dan takılırım bazen ama büyük gelinim şimdi lcw dan da giyemem ki nikah ya hani daha resmi lazım elbise giyinicegim mecbur yarın bi dolabimi kurcalayayim eve yuricem mecbur ay bu düğünler nikahlar da bi bitemiyor aslında zayıf olsam hiç iplemem biz siskolar için kıyafet alımı maliyetli ama zayıflar öyle mi anacım çok çok. Ucuza şeylerde bulabiliyolar

yok canim 25 kaldi sayili gun cabuk gecer

İnsan evinin düzenini arar kolay değil çocuklarla ..kayınvalidesi ameliyat olacaktı ertelenmiş galiba ..neyseki az kalmış eve dönmesine ..
Bizde bir yere gitsek düzen hemen bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…