Harikasın gitmiştir artı. Afiyet olsun.Selam kizlar anca gelebildim yuruyus cimcime filan derken
Sabah 08.30
1 haslanmis yunurta
1 kk oeynir
5 zeytin
Domates salatalik
Ara
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 porsiyon mantarli et sote
200 ml naneli biberli yogurt
Ara
5 badem
Aksam 18.00
Yarim kase mercimek corba
3 yk kendi yagiyla kavrulmus et
Salata
Ara
10 badem
3 litre su
1.5 saat yuruyus
Aletlerde hareketler
Afiyet olsun canım. Nasıl oldu yavrun.Sabah
1 yumurta
Domates
Salata
Ara
Karpuz
Aksam
Kara lahana yemeği
Çorba
2 lt su
Anladım canım Allah bağışlasın evladını. Sahalar çok yorucu yeğenime biliyorum oda istanbulda çalışıyor. Sabahı aksami belli değil yavrumun.
Nasıl oldu kızın Hilal?Sabah
1 yumurta
Domates
Salata
Ara
Karpuz
Aksam
Kara lahana yemeği
Çorba
2 lt su
Harikasın gitmiştir artı. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Nasıl oldu yavrun.
ateşi düşmeye başladı inşallah gece tekrar çıkmaz uyutmaya çalışıyorum uyursa hemen yatacağım bende dün gecede hiç uyuyamadı yavrumNasıl oldu kızın Hilal?
Menülerin güzelleşmeye başladı farkındayım
Sonucu güzel olacak inşallah
Keske yemeseydım yemınleHaberim oldu ama meşhur taktik iş başında kasmak yok hırs yok az ama yağdan olsun bir de hayatın küçük lezzetlerini kaçırmıyoruz 10 da bir demişiniz evet iyi fikir sen bunu dediysen seni biliriz bitti demektir
Gerçekten mıEvet heyecanla o günü bekliyorum
Cumartesi tartışmıştım 105,3 çıkmıştı sabah böyle çıktı ama hiç kaçamak yapmadım üstüne spor yaptım ama ellerim falan hep şiş ya dolunaydan ya da regl olacağım
Dügün e göre mükemmelHafta sonu yediklerim
kahvaltılar sıkıntısız cıssız
öğlen cumartesi 3 kaşık bulgur pilavı sebzeli
akşam sadece 2 dilim lahmacun 2 bardak ayran
arada 2 erik 3 kayısı çağlası
pazar öğlen sadece iki kaşık kavurma 3 yeşil biber(ayran hazır diye içmedim)
akşam 2 kaşık kavurma 3 biber (ayran aynı sebepten içilmedi)
yine kayısı çağlası yani olmamış kayısı 3 tane
gelelim suya günlük 1,5 2 lt anca içmişimdir
bütün yediklerim bu su az salta yok
berilceee d tezbitsin
Halay başı bu hafta da gıdıyormuymus duguneKimseyle alıp veremediğimiz yok cınıııım. Düzgün besleniyoruz işte fena mı
Okuyanlara sesleniyorum o zamam, papağan gibi aynı şeyi diyeceğim ama, düzgün beslenin, spor yapın, su için. Detoksmuş, garip yiyeceklermiş, içeceklermiş abanmayın boşuna, 5 verip 10 alırsınız. Ben dana gibi başladım ona rağmen haftada ilk başladığımda 2.7 vermişim en çok. Yani.
Ya bu ne düğün yaaaa anlamadım gitti halay başı mısın her düğünde nediiir kankaaaam canıııım çok özledim hiç haberleşemedik yaahu
Gittiğin yerde yapacak bir şey yok, seçerek besleneceksin iştr mümkün mertebe. Sen de süper yapıyorsun bunu.
Kıız özledim hep sordum hatta gelmeyecek mi bir daha diye bile korktum
bunu da duymamıştım vallaha. Peki nedeni neymiş acaba bilimsel bir açıklaması var mı
Gariban rakibeye baak seeen
Aşk olsun Nalan
İyiyiz dün gezdik şımardık tabii...düz duvara nasıl tırmanılır anne nasıl sinirlendirilir kedinün peşinden nasıl koşulup düşülür hepsi bizim evde film gibi
Menün kötü değil kankişim. Suyun kötü sadece. Niçin artıya geçtin acaba? Hareketsiz kalmışsın süğünde halbuki ben seni eline mavi mendil alıp sallayan bir halaybaşı olarak hayal ettim 2 gündür...oturmak bize yakışmaaaaz Nalaaaan hadiii halaybaşıııı burma burmaaa yar yaar yaar yaaar yaaar yar amaaan
Bu dugun ün Onur konuğu bızım hatunŞeker elifiiim güzel eliiifiiim
Düğünlere gidermişsiiin
Elbise aldın mı kız
42 yim diye üzülen insan bir aen varsındır heralde burda
Ben çok abıdık gubıdık bır sürü dıyet yaptımSana sonuna kadar katılıyorumtezbitsin ..
Hepsi geçici onların..
Hayat boyu sürdürülebilir makul diyetler yapmazsan verilen kiloları hep alıyorsun işte
Birde metabolizman şoka uğruyor en ufak bişey yesen kilo yapıyor ..inşallah herkes hedefine ulaşırda koruma yaparız burda
Burcu bıraz daha fazla gelme şansın varmıselam kızlar gelemedim yogun ve internetin sorun olduu birgün sabah bildirim yapamadım ama artıdayım 300 gram kadar şişlik olduğunu düşünüyorum sabah yürüyüşümü yaptım akşamda yapıcam bu şekilde bugünlük arada gelirim kızlar öpüyorum çok
Cumaya 500 daha olsa çok güzel olurEki Görüntüle 2018721 -100 kizçeler. Buna şükür 2 haftadır 200 verebiliyorum 2 günde 100 iyi sanırım. Ahh 1 versem bu hafta ne güzel olur.
Hoş geldin canım yavrucukların hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler yakın kilolardayız gel yoldaş ol bize birlikte halledelim şu kilolarıhayir hamileyken isimi devrettim
kendim bakiyorum cocuklara calismiyorum artik.
cok uzun yillar calistim
Ohh bi yerinde dur azcık dinlen ne kendini paraladın kız üzüldüm bak şimdi kalkıp ip mi atlasam üzüntümü dağıtmak içinSen bana kumpas kura dur ben ofiste WC gittiğimde 20. Squat 20 sağ 20 sol bacak açma kapama, 20 bacak geri tepme sağ sol ve otururken yaptım spor yaaa :)kitkurdu
Artık pes diyorum ve seni@tezbitsin Döne ye havale ediyorum o seni yener kankam yetiş derbeder olacam bu gidişle bi el at burayaValla var ama ben ofiste bile spor yapıyorumkitkurdu düşünsün :))
Kız Güllüoğlundan hiç kalmadı mı şöyle çıtır tatlılarından çayın yanına, spor çok yaptın az ağzın tatlanır enerjin artardıkitkurdu napıyorsun kız baklavaları börekleri götürüyor musun :) için köfte de olur :)
Geçmiş olsun hılalKızlar kızım çok hastalandı geceden beri ateşini düşürmeye çalışıyoruz dua edin çabucak iyileşsin görüşmek üzere
Ansıklopedı gıbı hatunsun bacımDr açıklamasını kopyalıyorum
Dolunayda ayın dünya üzerine çekim etkisi artıyor. Bu da ayın dünya üzerindeki çekim etkisinin artırması gibi insan vücudundaki sularda da çekim etkisini artırır. İnsan vücudundaki toksinlerin vücuda dağılımında suyun büyük rolü vardır. İnsan vücudundaki toksinler atılamadığı zaman bu sıkıntı hissi, stres, gerginlik oluşturur.
Dolunay döneminde su alımı artarsa dolunayın vücuttaki su üzerine çekim etkisi daha da artıp suyun bedensel seviyeden zihinsel seviyeye toksin taşınımı artacağı için stres, iç gerginlik artacaktır. Bu dönemde zihinsel egzersizler, sükûnet önerilir. Yine bu dönemde normal zamanların aksine su alınmasının kısıtlanması öneriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?