Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Harikasın gitmiştir artı. Afiyet olsun.

Sabah
1 yumurta
Domates
Salata

Ara
Karpuz

Aksam
Kara lahana yemeği
Çorba
2 lt su
Afiyet olsun canım. Nasıl oldu yavrun.

tezbitsin döne sen aramızda en çok kilo verensin
En sağlıklı şeyler yiyensin
Müthiş salatalar yapansın
Haydi topla kendini
Bazen hepimize olur böyle şeyler canımız sıkılır yemek isteriz
Mesela ben bugün dedim bir pasta alıp yiyeyim dedim sonra aklıma sizler geldiniz
Yesem de pişman olacaktım beni bir hafta geri götürecekti oyalandım yemedim zaten sağlıklı da değil

Harikasın gitmiştir artı. Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım. Nasıl oldu yavrun.

Nasıl oldu kızın Hilal?
Menülerin güzelleşmeye başladı farkındayım
Sonucu güzel olacak inşallah
ateşi düşmeye başladı inşallah gece tekrar çıkmaz uyutmaya çalışıyorum uyursa hemen yatacağım bende dün gecede hiç uyuyamadı yavrum

Gerçekten mı
Dolunayın ödem yaptığı

Dügün e göre mükemmel
Halayı spor saysak
Su dan sınıfta kaldın balım

Halay başı bu hafta da gıdıyormuymus dugune

Ben çok abıdık gubıdık bır sürü dıyet yaptım
112 den 64 çıktım
Ne oldu
1 sene olmadan 116 oldum

Burcu bıraz daha fazla gelme şansın varmı

hayir hamileyken isimi devrettim
kendim bakiyorum cocuklara calismiyorum artik.
cok uzun yillar calistim
Hoş geldin canım yavrucukların hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler yakın kilolardayız gel yoldaş ol bize birlikte halledelim şu kiloları
Sen bana kumpas kura dur ben ofiste WC gittiğimde 20. Squat 20 sağ 20 sol bacak açma kapama, 20 bacak geri tepme sağ sol ve otururken yaptım spor yaaa :) kitkurdu
Ohh bi yerinde dur azcık dinlen ne kendini paraladın kız üzüldüm bak şimdi kalkıp ip mi atlasam üzüntümü dağıtmak için
Valla var ama ben ofiste bile spor yapıyorum kitkurdu düşünsün :))
Artık pes diyorum ve seni@tezbitsin Döne ye havale ediyorum o seni yener kankam yetiş derbeder olacam bu gidişle bi el at buraya

kitkurdu napıyorsun kız baklavaları börekleri götürüyor musun :) için köfte de olur :)
Kız Güllüoğlundan hiç kalmadı mı şöyle çıtır tatlılarından çayın yanına, spor çok yaptın az ağzın tatlanır enerjin artardı yarın o wc sıralarında millet kara tren olurken sen kas yapmaya devam edecek enerjiyi bulurdun plasticwoman

Ansıklopedı gıbı hatunsun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…