Merak ettım sütü ne yaptınKızlar bana fikir verin 500 ml proteinli laktozsuz süt aldım akşama doğru ara öğün için lakin burada buzdolabı Yok ben bunu açınca ne yapacağım 500 ml içsem çok olmazmı bıraksam bozulacak
Memleketteyım salı crs gelırım demişti@ruangel meltemcik nerdesin canımcım bir sıkıntı yok inşallah
Bebegım senın bugun çok canın sıkılmış@Lovedreams mezuniyetin hayırlı olsun canım. Bir daha asla kilo almamanı dilerim. Biraz anlatıt mısın, kaç kiloydun, kaça indin, boyun kaçtı? Senin vermen gereken kilo benden azdı değil mi?
Mezun olsan da gel muhabbet edelim olmaz mı
Bedenının kıymetını bılSanki benim karnım ve midem ayrılmış gibi önce tek parçaydı şimdi sanki midem var gibi artıyım ama beden ekside
Tebrıkler cerencım66,20 den 65,90 çok şükür 65 lere gelebildim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun hılal
Hanı dedıkodu yapacaktıkİnşallah canım benimmmmm
Evet kuzum bir daha almamak üzere gitsin inşallah kilolar
Hedef 67 idi canım ben onu 60 yaptım 2. Bebek falan olursa daha az kilo alayım diye 60 hedef yaptım kendimedüğün güzeldi balım gelin güzel olmuştu gelinlik çakma Fransız değildi pasta bayat mı taze mi bilmiyorum iyi altın takıldı
Halay başı bu hafta da gıdıyormuymus dugune
Kaptanım görmesek he he diyeceğiz gayette hoş görünüyorsun ben abes bir kilo görmüyorum şu an moral oldun bana ben de benzer görünüyorsam çok sıkıntı yokBedenının kıymetını bıl
Mısır pıramıtlerının ters cevrılmıs halıyım ben
Bence adam gıbı porsıyonda yemek yeme kursu acınPembe_patikli diyet pastane açalım seninle
Dün dukan bıra tarıfı verıyorduŞeftali ,kavun muz (azıcık) iyi olmaz mı yok mu şöyle tarifi verecek biri
Benım de var bılıyorsun degılmı teyzesı@canates ikizlerin varmış, Allah analı babalı büyütsün
Aaaa ne kadar ortak yönümüz var40 li yaslardayim 2 yasinda ikizlerim var
emzirme surecinde cok kilo aldim 90 kiloyum su an
boyum 1.68
68 kilo hedefim
Bana şişko mu dedın şimdi yeliz guzuSohbet ederek zayıflıyoruz işte ..
Seninle aynı kiloya yakın arkadaşlarda var ..
Çalışıyor musun?
Sorulardan kaçırdın mı bebegımGördüğün üzere çenem düşüktür benim
He canım heAnladım canım ..bizim kaptanımızın da ikiz kızları var ama büyük üniversitedeler
Banada banadaaa :))Bana şişko mu dedın şimdi yeliz guzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?