- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
bugün bebegımle 1 buçuk saat durmadan yürüdükSpor var mı canım
Ne güzel yürüyüşü çok seviyorum bendebugün bebegımle 1 buçuk saat durmadan yürüdük
Melike bu kilolardan inmek daha zor ne?gram gram gidiyor benden de çok şükür bunaSelam kızlar
Takıma yenı dahil oluyorum.artık beni kilo verme konusunda teşvik edecek fikirlere ihtiyacım var.
Kilom 62 boy 160
İnşallah hepimiz sevdigimiz kıyafetlerin içerisinde prenses gibi hissederiz=)
En iyisini yapiyorsun canim. Duzenli gidip saglikli ve diyetimize uygun yiyecekleri almamiz laim. TebriklerrBen kaçayım kızlar hazırlanayım haftalık diyet malzemelerimi alınacakları alayım
Evde birşey olmazsa direkt makarna yapıyordum artık haftalık plan yapıyorum iyi oluyor
Tebrikler canim anne babana. Her yil gectikce kilo vermek zorlasiyor ne kadar guzel basarmislarBabam bana dedi ki"masallah kızım ..ananı geçmişsin .."
canım babam ya çok özledim
Annem de kilo ver kalp damarları tıkanıyormuş diyormuş doktorrrlarr ama şakın aç kalma derler
Bizim gibi tombiş olma derler hep bana da ama onlarda 20 kiloya yakın verdiler doktor deyince iki senede
Hosgeldin cnaimSelam kızlar
Takıma yenı dahil oluyorum.artık beni kilo verme konusunda teşvik edecek fikirlere ihtiyacım var.
Kilom 62 boy 160
İnşallah hepimiz sevdigimiz kıyafetlerin içerisinde prenses gibi hissederiz=)
valla ben iyice konsantre olamazSam kilo veremiyorum.keske kilo vermekte almak kadar kolay ve zevkli olsa:)Melike bu kilolardan inmek daha zor ne?gram gram gidiyor benden de çok şükür bunabende 64 kilo oldum hedefim 57 bakalım inşallah
Aslında sağlıklı beslenince sporu arttırınca oluyor yavaş yavaş gidiyor fazlalıklarTebrikler canim anne babana. Her yil gectikce kilo vermek zorlasiyor ne kadar guzel basarmislar
hosbuldum canım:)Hosgeldin cnaimmeliyke
Iyiymis canim sizin esler 2 kilo alsam hemen anlar baslar soylenmeye onu yeme bunu yeme. Cook cikolata , cips paketi hele ki dondurmayi komple cope atisligi vardir esimin ben ymeyeyim diye. Su aralar kilo veriyorum cok mutlu ne yapacagini sasiriyor. Oldum olasi hic sevmez kiloyu ama ne yapalim ki ben cok pis bogazim hic limit bilmeden yerim. Insallah bu sefer sonuc harika olacakBenim eşim de hiç bilmedi hatta hamileyken muayenehanede yanında tartılmazdım maalesef kompleks çünkü ondan kilolu olduğum zamanlar oldu bu boyla
Voleybol süper bir şey ya ne kadar güzel
Verdikçe mutlu oluyorum bendevalla ben iyice konsantre olamazSam kilo veremiyorum.keske kilo vermekte almak kadar kolay ve zevkli olsa:)
OyleAslında sağlıklı beslenince sporu arttırınca oluyor yavaş yavaş gidiyor fazlalıklar
İradeli olmak lazım işte
Kilolarda hastalığa sebep oluyorlar hep dikkat etmek lazım
Ya onların bir yararı yok aslında boşver göz önünde olmasın bende toplayıp attım hepsiniIyiymis canim sizin esler 2 kilo alsam hemen anlar baslar soylenmeye onu yeme bunu yeme. Cook cikolata , cips paketi hele ki dondurmayi komple cope atisligi vardir esimin ben ymeyeyim diye. Su aralar kilo veriyorum cok mutlu ne yapacagini sasiriyor. Oldum olasi hic sevmez kiloyu ama ne yapalim ki ben cok pis bogazim hic limit bilmeden yerim. Insallah bu sefer sonuc harika olacak
Ah melıke hiç açma annem yaramı
112 den o hale 64 ındım
Sonra tutamadım Boğaz'ı
Aha bu pazartesı
Aha bayram sonu
Aha Yen'i yıl derken 116 oldum geldım kürkçü dükkanına
Sımdı 90 lardayım ıste
Aynen ben tv de bir yağ alma ameliyatı izlemiştin ıyyyy pek fenaydıOylePembe_patikli hic guzel degil bu kilolar hem sagliksiz hem kotu gosteriyor iyy
yaglar sizi hic sevmiyorum gidin ve bir daha donmeyin lutfenn
Aynen canim ben de almiyorum artik. Esime de diyorum senin cnain istiyorsa al ama hemen ye sakin eve koyma.Ya onların bir yararı yok aslında boşver göz önünde olmasın bende toplayıp attım hepsini
Almıyorum artık canım istemiyor unuttum galiba
Yaa ben Beril'den bunalınca tarif istiyorum ordinaryüs profesör bu konuda ..berilceee inanmiyorummm 112den 64e mi indinnn sana soylenecek soz yokk masallah. Ama geri alman cok kotu olmus sok diyet falan miydi da geri aldin ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?