Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen ben tv de bir yağ alma ameliyatı izlemiştin ıyyyy pek fenaydı
Gitsin yağlar bence de
Ben de izlemistim allahim su bogazimizi tutamadigimizdan biz insanlar ne hallere dusuyoruz. Su aralar bir de mide kucultme moda oldu. Insallah hicbirseye ihtiyacimiz olmadan saglikla yavas yavas gitsin yaglar, gelsin kaslar

Kucuk kacamagini aksamla kapatmissin canim. Bence menun gayet iyi ama suyun cook az.

Ben de izlemistim allahim su bogazimizi tutamadigimizdan biz insanlar ne hallere dusuyoruz. Su aralar bir de mide kucultme moda oldu. Insallah hicbirseye ihtiyacimiz olmadan saglikla yavas yavas gitsin yaglar, gelsin kaslar
Bir kitapta okumuştum obezite askında insanın şımarıklığından gelen bir hastalıktır yazıyordu (tabi sağlık durumları hariç o da azdır)
Hareketsiz hayatlar trans yağlar şeker hazır yiyecekler hepsi sebep oluyor işte ..hele şeker bağımlılık yapıyor gerçekten

meliyke bence menun gayet iyi zaten fazla da bir kilon yok.

Bence de hastalik ya insallah en kisa zamanda iyilesmemiz umuduyla

Bence de hastalik ya insallah en kisa zamanda iyilesmemiz umuduyla
Ben tatlısız yapamazdım İnan ..ama şu an aramıyorum
bazen dondurma oda arada
Şerbetli tatlı falan unuttum kaç aydır Bayramda bile yemedim yani aslında damak tadı da değişebiliyormuş
İnşallah böyle gider

Insallah Pembe_patikli tebrikler canim umarim hep boyle saglikli beslenirsin. Ben daha sunun surasinda 3 haftadir tatli yemiyorum ama dedigin gibi insan alisiyor.

Benim bugunku menum meyve agirlikli (canim cok istedi diye meyve yedim durdum butun gun)

Sabah 09:30 : 1 omlet, 4 dilim kasar, 3 dilim beyaz peynir, 1 taze biber, 1 salatalik, 1 domates, 1 fincan sutlu kahve

Oglen 13 1 adet elma, 1 fincan sutlu kahve

Aksam 18 1 avuc siyah frenk uzumu, 1 avuc ahududu, 1 buyuk dilim karpuz, 1 tabak yaban mersini

Cok meyve yedim diye baska birsey yemedim.

Su: 3,5 litre
Spor: 30 dakika tempolu yuruyus

bugün bebegımle 1 buçuk saat durmadan yürüdük
Bebek arabasıyla mı yürüyorsun
Benim eşim evde yiyor maalesef ama bana irade gücü kattı desem yeridir yutkuna yutkuna oturuyorum yanında
Oyle Pembe_patikli hic guzel degil bu kilolar hem sagliksiz hem kotu gosteriyor iyy
yaglar sizi hic sevmiyorum gidin ve bir daha donmeyin lutfenn
Benim göbek ve yan simitler gitmiyor bir türlü yaa o yağlar fışkırmıyor mu oralardan bir şey giyince ööff
Aynen canim ben de almiyorum artik. Esime de diyorum senin cnain istiyorsa al ama hemen ye sakin eve koyma.
İyi fikir
Biz yemek sonrası çayın yanına künefe satılıyor hazır, şerbetini kendin döküyorsun, 1 er tane onlardan yerdik, fıstık mıstık ne bulursak.
Menün benimkine benzemiş. Ben de meyveye iyi abanmışım bugün. Karadutlar erikler hep dalından toplanmışlardı, hiç hayır diyemedim. Eskiden çok tatlı yerdim, tatlıyla kilo aldım resmen. Heralde o yüzden onu örtmek için meyveyi çok yiyorum. Ama fazlası şeker tabi. Dayanamıyorum çok seviyorum dediğim tek şey meyve oldu. Bırakmak zor. Azaltmak lazım tam kesmek de olmaz vitamin filan açısından da...
Tatli ve unlu mamulleri yememek icin elimden geleni yaparim ama meyveye dayanmak cok zor
Evet
Hadi yaa ben de kirazı çok seviyorum ama çok yemiyorum dur bakalım bir zayıflayalım meyve salatası yapayım size
Kirazın kalorisi düşük merak etme
Ama düşük diye de 1 kilo yenmez tabiki
Karpuzun da düşük güya ama çok şişiriyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…