Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yokkk kimseyi dinlememm zaten hamileyken kilo almadım emzirirken aldimm

tezbitsin kilolu olmama ragmen yanlarim yok cunku hep yuksek bel giyerim. Acaba dusuk bel tercih ediyorsun da ondan cikmis olabilir mi yan simitler canim?

tezbitsin kilolu olmama ragmen yanlarim yok cunku hep yuksek bel giyerim. Acaba dusuk bel tercih ediyorsun da ondan cikmis olabilir mi yan simitler canim?
Aa hiç aklıma gelmemişti. Düşük bel çok giydim, bir zamanlar modaydı. Acaba sıkıştırdı da fırtlattı mı pantolon bilmiyorum ki olabilir mi
Artık ben de yüksek bel giyiyorum

Ilk defa duydum. Ve hemen okuyorum netten
tezbitsin simdi okudum da zararlari cok var canim
Zararları
*Su ve elektrolit dengesinde bozulmalara sebep olmaktadır.
*Kalsiyum atımı hızlanarak kemik yoğunluğu azalıp osteoporosize neden olabilir.
*Hücre yıkımının artması ve böbreklerden ürik asit atımını azalması sonucunda hiperürisemi ve guta benzer belirtilerin ortaya çıkmasına neden olabilir.

Aa hiç aklıma gelmemişti. Düşük bel çok giydim, bir zamanlar modaydı. Acaba sıkıştırdı da fırtlattı mı pantolon bilmiyorum ki olabilir mi
Artık ben de yüksek bel giyiyorum
Bana uzun zaman once ablamin plastik cerrahi arkadasi soylemisti. Dusuk bel zamanla sikistirmadan dolayi yaglarin o bolgede toplanmasina sebep oluypr diye. Ben de dikkat ediyorum zayif arkadaslarim var ama dusuk bel giyenlerin yanlari hep var 50 kusur kilo olanlarda bile.

Aman boşverin ya sağlıklı beslenmek yeter bize ..
Zaten bırakınca fazlasıyla alınıyor bir arkadaş dukan yapmıştı ama sonra fazla kilo aldı ..

Bende emzirirken veremiyordum en son diyetisyene gitmiştim ..kimisi hemen veriyor ben her durumda kilo alabiliyorum
Emzirirken acıkıyorum ya büyük ihtimal o yüzden ama yok şu anda kırdım şeytanın bacağını çok şükür migdem beynine doydum sinyalleri göndermeye basladi

Aa ben de giymiyim artık

İlginçmiş hiç bilmiyordum nasıl etkiliyormuş baksana

Zaten bırakınca fazlasıyla alınıyor bir arkadaş dukan yapmıştı ama sonra fazla kilo aldı ..
Aynen oyle en iyisi hayat boyu uygulayacagimiz bir beslenme seklini edinmek canim. Vee iyi geceler canlarim leptin hormonum beni bekler :*

Emzirirken acıkıyorum ya büyük ihtimal o yüzden ama yok şu anda kırdım şeytanın bacağını çok şükür migdem beynine doydum sinyalleri göndermeye basladi
İşte düzenli beslenmek bol su içmek lazım
Banada önceden yeme atağı gibi oluyordu çok şükür iyiyim şimdi

Dukanla veren ama koruyan da oluyormuş. Ben biliyorum diyet filan ya. Bildiğim şey ekmek makarna pilavı azaltmak işte öyle verdim. Çok mu klasik

Dukanla veren ama koruyan da oluyormuş. Ben biliyorum diyet filan ya. Bildiğim şey ekmek makarna pilavı azaltmak işte öyle verdim. Çok mu klasik
Yok ya bence en iyisi o ..bir yiyeceğe hayır demek aslında güzel şeymiş ..
Onu yemesende bir şey olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…