- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Özellikle akşam yemek bana hiç yaramıyor onu iyice anladımİnanın beyinde biliyormuş derlerdi de ne alaka falan derdim şimdi anlıyorum çok şükür açlık hissini yok artik
Evet ya ama bunun sonu yok işte ..Dün markette helva reyonunun önünden geçerken, ah ah dedim, daha kışın az helva aramadım burda, istediğim markayı da bulamazsam üzülüyordum, başka markete gidiyordum
Yuh bana
Bilmem mi bende öyleydi ya gece yaadan sahanda yumurta yerdim ne mideyse artik yok kurtuldum yaa devamini getirmeyi nasip etsin rabbimÖzellikle akşam yemek bana hiç yaramıyor onu iyice anladım
Haklısın bazen ben öylesine tıkınıyordum halbuki toktum kötü alışkanlıklar işte ..
Şimdi yapmıyorum çok şükür
Evet ya inşallah ..Bilmem mi bende öyleydi ya gece yaadan sahanda yumurta yerdim ne mideyse artik yok kurtuldum yaa devamini getirmeyi nasip etsin rabbim
aminnn insallahhEvet ya inşallah ..sonra da pişman olurdum
Hiç gerek yokmuş aslında
İnşallah bu Cuma yine beraberce hepimiz eksi çıkarız
Kizlar gec oldu biraz ama hepinize tebriklerResmi sonuçlar açıklandı
Etap 3.sü olduk dereceye girdik
İşte azmin zaferi ve işte beraber, kardeşçe, kimseye hırs, haset yapmadan tatlı tatlı yapılan bir diyetin sonucu.
Bunu biz, 13.takımdaki herkes birlikte başardı. Burda herkes birbirine güvendi, inandı ve sevdi, sevmeye çalıştı en azından.
Çok çok mutluyum.
Derece yapmamış olsaydık bile sizi tanımak mutlu olmak için bana yetiyor zatenDerece, diyet, kilo bahane yani....
Oyy cok tatli benimde fusya rengi var aynisinin,sabahligin altina falan giyerdim, ne zamndir giymiyorum oldugunu bile unutmusum bugun paket yaparken gecti elime,bu iki cocuk beni benden gecirdiEki Görüntüle 2021039 Nasıl döne
Annem iyi hedef tuttururdu vallaEki Görüntüle 2021040 Bunu aymaya kıyamam da şu nasıl
Eda 6 da kalkti bundan sonra kalkar kalkmaz gunaydin mesajiyla iskenceye ne zaman basladigimi gruba bildircem,bugun 10 da uyudular insallah 7 ye kadar yatarlarTerbıyesızler kalkın
Bu toto yata yata büyüdü huuuuu takım kalk
Canim meraba guzel kilo vermissin ,senin metabolizma tavandir simdi,hem emzirme hem yasAsıl size maşallah gelir tabi yazarım sizlere benimde sizlerden öğreneceğim çok şey var motive olmaya ihtiyacım var
24 yaşındayım 14 aylık oğlum var boyum 160 kilomda 86.2 çok şükür bende sizin gibi verecegim bu kiloları başka çarem yok
Hosgeldin canim o zamanTamam aranizdayim o zaman daha hırsla ve azimle insallahh
Canim hosgeldinSelam kızlar
Takıma yenı dahil oluyorum.artık beni kilo verme konusunda teşvik edecek fikirlere ihtiyacım var.
Kilom 62 boy 160
İnşallah hepimiz sevdigimiz kıyafetlerin içerisinde prenses gibi hissederiz=)
Gecmis olsun berilim,nazarda degmistir bence sana bu kadar enerjiyeDün yagmurda bahçeyle uğraştım
Üstümde kurudu elbıse kızlara gıttım
Ondan berı bır garıbım canım ya
Bencede mor guzel olmusRengım nasıl
Mor dedın morolsun dedım
Mor yakışana yakışır zor renktır
Paranın rengıdır
Canim oglen karbonhidrat ama genelde az bile iyi dengelemissin masallah azmineMenü
Sabah 10.30
3 yk salata
Ara
1 havuç
Öğlen 3
3 mercimek köftesi
4 ince yaparak sarma
3 bardak şekersiz çay
Aksam yok belki yoğurt olur
Yarım saat yürüyüş
Şu 1 litre
Beril anla hadi kız bana öğleden dolayı ama başka yemek yoktu ve acikmistim poğaça börek vardı tatlı pasta vardı yemedim been bide bunlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?