Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnanın beyinde biliyormuş derlerdi de ne alaka falan derdim şimdi anlıyorum çok şükür açlık hissini yok artik
Özellikle akşam yemek bana hiç yaramıyor onu iyice anladım
Haklısın bazen ben öylesine tıkınıyordum halbuki toktum kötü alışkanlıklar işte ..
Şimdi yapmıyorum çok şükür

Dün markette helva reyonunun önünden geçerken, ah ah dedim, daha kışın az helva aramadım burda, istediğim markayı da bulamazsam üzülüyordum, başka markete gidiyordum
Yuh bana
Evet ya ama bunun sonu yok işte ..
Birşeyi büyük boy almakta iyi değil evde görüyorsun canın istiyor aklına geliyor ..kontrolünü kaybedip çok yiyiebiliyorsun
En iyisi almamak yada az almak

Özellikle akşam yemek bana hiç yaramıyor onu iyice anladım
Haklısın bazen ben öylesine tıkınıyordum halbuki toktum kötü alışkanlıklar işte ..
Şimdi yapmıyorum çok şükür
Bilmem mi bende öyleydi ya gece yaadan sahanda yumurta yerdim ne mideyse artik yok kurtuldum yaa devamini getirmeyi nasip etsin rabbim

Bilmem mi bende öyleydi ya gece yaadan sahanda yumurta yerdim ne mideyse artik yok kurtuldum yaa devamini getirmeyi nasip etsin rabbim
Evet ya inşallah ..sonra da pişman olurdum
Hiç gerek yokmuş aslında
İnşallah bu Cuma yine beraberce hepimiz eksi çıkarız

Kizlar gec oldu biraz ama hepinize tebrikler

Menuyude paylasayum
08.30 yarim dilim ekmek,domates salatalik ,1 kk kasar peynir
12.00 1 bardak kefir,1 cay kasigi labne,yarim dilim ekmek
13.30 ispanak az yagda,yogurt,2 kasik sulu kofte
16.00 1 bardak sut
19.00 ciger,salata
3 litre su
Sporum yok yarinda izin istiyorum,ev paketliyorum yerini tutmaz ama tum gun hareket var zaten

Kizlar bu arada
3 gundur sabahlari 1 yk aspir yagi,1 yk corekotu yagi,birde ceviz suyu ( 1 cevizi 1 sb suya geceden birakiyorum sabah suyu icip cevizleri yiyorum),
Birde kahvaltilarda yesil cay demliyorum ben oyle iciyoruz 3-5 aydir.
Bunlari hergun yapicam degisiklik olursa soylerim

Canim meraba guzel kilo vermissin ,senin metabolizma tavandir simdi,hem emzirme hem yas

Canim oglen karbonhidrat ama genelde az bile iyi dengelemissin masallah azmine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…