Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen oyle ben ramazanda memlekete gittim kilo olarak 200 gr falan gitmisti 12 gun sonra esim de geldi sok oldu gorunce nasil incelmisisn diyo

Çorba dan aldıgım nurtopu 200 artım var
Cumaya eksı olmalıyım

Yapabilsem yaparimda sınavı falan pek yapamıyorum o yüzden pek sesimi çıkartmadim

Tarıf ver
Bak sucuğu vermedın
Fasulye yaprağını vermedın
Bunu yaz ya yedırtmem deme
Epey tarif birikmiş hepsini vereceğim
Zerdeçalı tavuk( Hem diyet hem değil )
İncik kullanıyorum daha çok (kendime göğüs)
1 soğan
3 diş sarımsak
1 çb süt
2 kaşık mayonez(artık kullanmıyorum yada benimkini mayonezsiz hazırlayıp sonra diğerlerine ekliyorum)
3 kaşık ketçap salça da olur
Kimyon
Karabiber
Pul biber
Sızma zeytin yağı
Kajun varsa olur yoksa dert değil
1 yemek kaşığı zerdeçal
Sosu karştır incik göğüs neyi tercih edersen sosa yatır sabahtan akşama kadar sosu çeksin ,dilediğin sebzenin üzerine genelde patates(patatesi de kekikle elma dilimi hazırlıyorum) vs diz fırına ver ben diyete başlayınca mayonezi çıkardım sebzesini de yemiyorum aynı anda hem eve hem bana yemek yapmış oluyorum kendime tabi göğüs eti kullanıyorum

Takımca yapalım farkı görelim hem yavaş giden bu kiloya da uyuzum

Ben dün yapamadım ama bugün yapacağım 30 dk eliptik + jillian yapmayı düşünüyorum sonra da ağırlık çalışırım

Teşekkür ederim

Aynen oyle ben ramazanda memlekete gittim kilo olarak 200 gr falan gitmisti 12 gun sonra esim de geldi sok oldu gorunce nasil incelmisisn diyo

Benimde 1,5 ay sonra Doğum günüm var olabildiğince ince girmek istiyorum :) sana da yazayım akşam tutayım sözümü :) akşam 30 dk eliptik sonra jillian daha sonra da klasik ağırlıklarımı çalışırım ayrıca akşama kadar 200-300 arası squat olur bi o kadar saniye de wall sit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…