Tarıf verBen tavuk yaparken sos olarak zerdeçal kullanıyorum güzel oluyor
Takımca yapalım farkı görelim hem yavaş giden bu kiloya da uyuzumSeversin ama çok çabuk geçiyor zaman o kadar kısa zamana da vücut çok güzel toparlanıyor
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Aynen oyle ben ramazanda memlekete gittim kilo olarak 200 gr falan gitmisti 12 gun sonra esim de geldi sok oldu gorunce nasil incelmisisn diyoBilmem bakalım akşam eklerim belki bi sebze yemeği falan duruma göre
Ben bu hafta yarım kilocuk verdim ama aynada ki göbeğimi çok sevdim baya toparlanmış ve aşağı doğru sarkan görüntü gitmiş bu da sporun faydası, gerçekten tartıya değil aynaya bak sözünün ne kadar doğru olduğunu anladım sabah
Evet çok iyi yorumlar var gerçekten hem de kısa zamanda ..Seversin ama çok çabuk geçiyor zaman o kadar kısa zamana da vücut çok güzel toparlanıyor
Çorba dan aldıgım nurtopu 200 artım varGünaydın kaptanım ses çıkmayınca eyvah dedik zaten acile gitmişsindir diye tahmin yürüttük sabah verseydi ilacı çocuk boşuna o kadar saat çekmeyecekti çok geçmiş olsun kuzuma iki haftadır hayatın jet hızında ilerliyor çok yoğun ve koşuşturmacalıberilceee
200 gr .birşey değil uykusuzluk yorgunluktan olmuşturÇorba dan aldıgım nurtopu 200 artım var
Cumaya eksı olmalıyım
Best dünkü sguatımı yazıyomHahaha ozletmem merak etmeedunku sporunu begendim zilli de yap tam olsun. Dun zilliden her yerim agridi mutlu oluyorun agriyinca ise yariyo diyr
Yapabilsem yaparimda sınavı falan pek yapamıyorum o yüzden pek sesimi çıkartmadim
Benımkı hala vay küheylenım dıyoAynen oyle ben ramazanda memlekete gittim kilo olarak 200 gr falan gitmisti 12 gun sonra esim de geldi sok oldu gorunce nasil incelmisisn diyo
Benımkı hala vay küheylenım dıyoAynen oyle ben ramazanda memlekete gittim kilo olarak 200 gr falan gitmisti 12 gun sonra esim de geldi sok oldu gorunce nasil incelmisisn diyo
Eksı döneye gelmelı cumaya200 gr .birşey değil uykusuzluk yorgunluktan olmuştur
Dene balım olmadı olmazYapabilsem yaparimda sınavı falan pek yapamıyorum o yüzden pek sesimi çıkartmadim
Epey tarif birikmiş hepsini vereceğimTarıf ver
Bak sucuğu vermedın
Fasulye yaprağını vermedın
Bunu yaz ya yedırtmem deme
Takımca yapalım farkı görelim hem yavaş giden bu kiloya da uyuzum
Teşekkür ederim
Aynen oyle ben ramazanda memlekete gittim kilo olarak 200 gr falan gitmisti 12 gun sonra esim de geldi sok oldu gorunce nasil incelmisisn diyo
Deniyecem artık sizden ayrı durmayayimDene balım olmadı olmaz
Supersin ablaaaBest dünkü sguatımı yazıyom
En son 300 kusurdu
Sporum örtmenım
Ya beraber çıkarızDeniyecem artık sizden ayrı durmayayim
HahahaBenımkı hala vay küheylenım dıyo
Aynen öyleYa beraber çıkarız
Ya beraber batarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?