Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bilgilerini yazdım yarında kiloları işlerim kontrol edersin canım..Soğuk çorba buğdaylıysa biber dolması fazla olmuş gibi ama annelerin yanındaydın galiba yürüyüş güzel salata yoğurt ekleyebilirsin
Hafi bakalım yarım gelsin eksiler

Aferin

Bekliyorum denemeni kuzuuum senin de baya azalmis kiz kilon masallah dun gordum

Soğuk çorba yoğurt,yeşil mercimek ve çok az eristeli idi.inşallah hepimiz eksiliriz:=)

bizde alt kopek dişleri kolay çıktı ama üstler çok zorladı.çok şükür onlarda bitti kurtulduk.

Ne güzel evde kedi varmis.bizimki aksama kadar miyav miyav die dolaniyo bahçede.o kadar çok miyavliyo ki bizde kedi var sanacak komsular:)

Ben çok severim ama korkuyorum çocuğa zararı olur mu die.
Kedimiz 2.5 aylık. Gerekli bakımını ve aşılarını yaptırıyoruz, parazit aşıları dahil. Tırnaklarını kestiriyoruz. Yan apartmanda veteriner var hrp açık. Ben daha önce de çocuğum yokken de hamileyken de kedi besledim senelerce. Aslında kedinin zararı olmuyor tam tersine bağışıkşık sistemini güçlendiriyor. İkisine de göz kulak olmak zor ama biri tutarken biri yaramazlık peşinde oluyor, sucu gelince mesela kapıyı açıyorum, kaçmaya çalışıyor filan. O da yavru daha ya meraklı tabi her şeye merakı var hayatı bilmiyor, o da bebek aslında yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…