GeleceeeeeeekAh leslie nin yetmediği günler de mi gelecek inanamam
Ama ac kalimca vucut yag yakmiyooo yag gitmezse de hemen geri gelir kilolarimizzz bence az ve sık beslenelim. Ben 3 ana 3 arayla veriyorum aksam 19.30 gibi yiyip bi daha ara ogun yapmiyorum yaparsam yogurt falan. Boyle guzel gitti kilolar bi de sarkma olmadi. Bence protein agirlikli beslenelimakşam yemeği yemeyelim sadece salata yoğurt ile 6 en geç 7 de kapatalım 1 hafta aç uyuyalım bakalım bide ekstra detoks suları içelim
Kız Hilalakşam yemeği yemeyelim sadece salata yoğurt ile 6 en geç 7 de kapatalım 1 hafta aç uyuyalım bakalım bide ekstra detoks suları içelim
Beraber hareket edemez mi rakiplerKız Hilal
Beste senün rakibin kız
Hos geldin cnm tebrik ederim cok guzel zayiflamissin
tebrik ederimtezbitsin arkadaslar hepinizi kutlarim
Ayyy kiz yarim saatten fazla oldu gecmisi okuyorum.oh ohh ne guzel az yiyip cok spor yapan kazansin.kiz kendini acik etme gizliden gizliden hallet isini gizzz
Teşekkür ederim. Sizlerin sayesinde.tezbitsin bende tebrik ederim.nice derecelere:)
Ah bı ablam daha gelmiş hoş gelmiş tşk ederim :)
Haklısın canım ay bu hafta kilo verip geçen haftanın açığını kapamam lazım lesliemi yaptım geldimAma ac kalimca vucut yag yakmiyooo yag gitmezse de hemen geri gelir kilolarimizzz bence az ve sık beslenelim. Ben 3 ana 3 arayla veriyorum aksam 19.30 gibi yiyip bi daha ara ogun yapmiyorum yaparsam yogurt falan. Boyle guzel gitti kilolar bi de sarkma olmadi. Bence protein agirlikli beslenelim
Olsun nolmus kız birbirimize destek oluyosak :)) tebrik ederim canım benimKız Hilal
Beste senün rakibin kız
Dimmi ama :))Beraber hareket edemez mi rakiplerbirbirimizi gazlayip gruba fayda saglariz belki
Kapatirsin kapatirsinHaklısın canım ay bu hafta kilo verip geçen haftanın açığını kapamam lazım lesliemi yaptım geldim
Olsun nolmus kız birbirimize destek oluyosak :)) tebrik ederim canım benim
Dimmi ama :))
Avatarın çok güzelhosbuldum canım.tesekkur ederim.hepbirlikte incelelim,,:)
Takim ici dereceye de bakalim haftaya. Bakalim en gazli kim olacakAhhhh ahhhh yokluğumda bıle plan yapılmış
Kaç berıl dıyonuz da yenılecegınızı görmüyonuz
Beste bunlar savaşlı rakıplerı sevıyolar
Kapılma annem kadeşşşş kadeşşşş takılın
Hıhıuı tabıkınr bennnnTakim ici dereceye de bakalim haftaya. Bakalim en gazli kim olacak
Hadi abla goreyim seni kim tutar beeeeHıhıuı tabıkınr bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?