Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim aynen kaptanimiz takim cok emek veriyo , insallah eksi gore gore gideriz

MENÜM
1 armut
azıcık çiğ çekirdek içi
badem
kabak
2 dilim ekmek
yoğurt
kabak
salatalık
1 kk peynir
@brilceee Pembe_patikli
su şimdilik 2lt tezbitsin
spor
zilli ana
50 squat
25/25/25 plank
bisiklet hareketi yerde
makas
plates çemberi ile iç bacak egzersizi
biraz ortaya karışık karma bir dizi hareket
Bestttt

Sporlar artmış hadi bakalım

Kizlar kaptanimizdan ve sizden ozur dilerim ugrayamiyorum geregi kadar, yeni aldim teli elime,menumu yazayim berilceee Pembe_patikli
09.30 1 yumurtali menemen, 1 dilim tambugday, az peynir
12.30 1 armut
14.00 5 kasik kadar kuru fasulye( buzlukta haslanmis fasulyem vardi tuketiyorum)
18.00 firinda tavuk 1 kucuk baget, 4 kasik bulgur pilavi, semizotu cacigi
2 litre su tezbitsin su icmeyi unutuyorum
Spor yok malesef yapamadim bugunde

Tamamdır ..sarkma olmasın diye yapmak lazım benim karnım yumuşak oldu bayağı Mekik mi denesem acaba?
Yeliz aklıma ne geldi sen sarkma deyince hatırladım bizim bir tanıdık karın vs dümdüz olmuştu şaşırdık ne yaptın dediğimizde ayakta iş yaparken yürürken karnımı içime çekip bıraktım sürekli demişti bak onuda deneyelim ekstra bir şey yapmaya gerek yok kadın kiloluydu karın genç kız karnı gibi olmuştu

Canım sen taşınıyorsun eşya toplayıp ayıklıyorsun bu kadar telaşede yine iyisin maşallah..
Perşembe mi eşya gidiyordu?planlar nasıl?

Evet deneyelim zaten hep içeri çekin yürüyün diyorlardı da ..kollar sanki toparlandı sanki jilliana biraz ..

berilceee canım sen Ramazandan bu yana nasıl bir tempodasın öncesini de bilmiyoruz ama şu iki aylık performansın ip ucu oldu resmen Allah gücüne güç kuvvetine kuvvet katsın Elif düzeldi dedin Nefes hastalandı öncesi sen öncesi taziye öncesi mevlüt vs her gün yatağa nasıl giriyorsun dinlenebiliyor musun hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…