- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Canim aynen kaptanimiz takim cok emek veriyo , insallah eksi gore gore giderizDün yolda alıntıladim sonra hepsi gitti. Canım sağol takıma karşı sorumluluk hissediyorum artı çıkarsam ne derim diye utanıyorum ondan sanırım çabalıyorum keşke daha fazlasını yapabilsem.
Ve biliyorum ki bu azim istikrar hepimizde mevcut sizi seviyorum canlarim.
Sporlar artmış hadi bakalımMENÜM
1 armut
azıcık çiğ çekirdek içi
badem
kabak
2 dilim ekmek
yoğurt
kabak
salatalık
1 kk peynir
@brilceeePembe_patikli
su şimdilik 2lttezbitsin
spor
zilli ana
50 squat
25/25/25 plank
bisiklet hareketi yerde
makas
plates çemberi ile iç bacak egzersizi
biraz ortaya karışık karma bir dizi hareket
Bestttt
Biradan yapacağım fırsat kalmadı bugünPembe_patikli Yeliz hani plank vs görmedim
Canim aynen kaptanimiz takim cok emek veriyo , insallah eksi gore gore gideriz
Sil baştan bugün ilk iki gün 25 sn ile başlıyoruz unutmaBiradan yapacağım fırsat kalmadı bugün
Netten baktım da mekik mazi oldu karın için yeni trent plank diyorlar hatta KK burda da bazı plank hareketleri filan paylaşılmış bak istersenTamamdır ..sarkma olmasın diye yapmak lazım benim karnım yumuşak oldu bayağı Mekik mi denesem acaba?
Bakayım valla bugün inceledim biraz sarkma da var toparlanır mı bilmem artıkNetten baktım da mekik mazi oldu karın için yeni trent plank diyorlar hatta KK burda da bazı plank hareketleri filan paylaşılmış bak istersen
Yeliz aklıma ne geldi sen sarkma deyince hatırladım bizim bir tanıdık karın vs dümdüz olmuştu şaşırdık ne yaptın dediğimizde ayakta iş yaparken yürürken karnımı içime çekip bıraktım sürekli demişti bak onuda deneyelim ekstra bir şey yapmaya gerek yok kadın kiloluydu karın genç kız karnı gibi olmuştuTamamdır ..sarkma olmasın diye yapmak lazım benim karnım yumuşak oldu bayağı Mekik mi denesem acaba?
Canım sen taşınıyorsun eşya toplayıp ayıklıyorsun bu kadar telaşede yine iyisin maşallah..Kizlar kaptanimizdan ve sizden ozur dilerim ugrayamiyorum geregi kadar, yeni aldim teli elime,menumu yazayimberilceee Pembe_patikli
09.30 1 yumurtali menemen, 1 dilim tambugday, az peynir
12.30 1 armut
14.00 5 kasik kadar kuru fasulye( buzlukta haslanmis fasulyem vardi tuketiyorum)
18.00 firinda tavuk 1 kucuk baget, 4 kasik bulgur pilavi, semizotu cacigi
2 litre sutezbitsin su icmeyi unutuyorum
Spor yok malesef yapamadim bugunde
Evet deneyelim zaten hep içeri çekin yürüyün diyorlardı da ..kollar sanki toparlandı sanki jilliana biraz ..Yeliz aklıma ne geldi sen sarkma deyince hatırladım bizim bir tanıdık karın vs dümdüz olmuştu şaşırdık ne yaptın dediğimizde ayakta iş yaparken yürürken karnımı içime çekip bıraktım sürekli demişti bak onuda deneyelim ekstra bir şey yapmaya gerek yok kadın kiloluydu karın genç kız karnı gibi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?