Yeliz o kadar doğru söylüyorsun ki biz bu cuma pazartesi tartısını ömrümüz boyunca devam ettirelim ki gözümüz kapalı kör ışıkta yol almayalım bir daha bu duruma düşmeyelim kendimi hiç çirkin ve kilolu görmüyordum gözü kapalı habire yemiş yatmışım resmen erken farketseydik of of bilmiyorumİşte bu kiloları alırken aklım neredeymiş acaba ?neyse inşallah son olsun da almayalım bir daha ..iyi ders oldu bana hepten salmışım mübarek ..tartının yerini bile unutup bol bol tıkınmışımçok kızıyoruö bazen kendime
Aynen ..ipin ucu kaçınca zor oluyor inşallah verdiğimiz zaman bir sınır belirleyelim hiç aşmayalım ..Yeliz o kadar doğru söylüyorsun ki biz bu cuma pazartesi tartısını ömrümüz boyunca devam ettirelim ki gözümüz kapalı kör ışıkta yol almayalım bir daha bu duruma düşmeyelim kendimi hiç çirkin ve kilolu görmüyordum gözü kapalı habire yemiş yatmışım resmen erken farketseydik of of bilmiyorum
Yeliz aynen yediklerimi hatırlıyorumda kesin o dönem bizim içimize bir şey kaçmıştıAynen ..ipin ucu kaçınca zor oluyor inşallah verdiğimiz zaman bir sınır belirleyelim hiç aşmayalım ..
Aynı duygular var bendede .
Zaten alıştık artık ne zamandır uğraşıyoruz .geçen gün şekerpare istediler yaptım bir çatal almadım valla ..
canımda istemedi önceden yapıp 1 tepsi yerdim
Bır güç verıyor yaradanberilceee canım sen Ramazandan bu yana nasıl bir tempodasın öncesini de bilmiyoruz ama şu iki aylık performansın ip ucu oldu resmen Allah gücüne güç kuvvetine kuvvet katsın Elif düzeldi dedin Nefes hastalandı öncesi sen öncesi taziye öncesi mevlüt vs her gün yatağa nasıl giriyorsun dinlenebiliyor musun hayret
Şiirimi yazarken senin yazdıklarına bak kalpten kalbe yol var anladım artık inandımBır güç verıyor yaradan
Yardım bekleyen yaradılana
Hergün Buda geçecek dıyorum oda gecıyor
Sanırım hayatın yontuları bunlar
Acıya hastalığa bağışıklık kazanıyorsun
Fırar edesım gelıyor çoğu zaman
Hadı yüreğim götür ayakları
Ama ayaklar getırıyor yıne benı buraya
İnşallah öyle olmaz çünkü çok.yorgunum psikolojim yoruldu yeminle kafam yorguntezbitsin Döneciğim nasıl oldunuz bu saatler için bizim büyükler dertlerin azma zamanı derdi gündüz iyi akşam daha sıkıntılı olurdu
Haklısın ya eşim almış ben almam da ..gözönünde olmasa iyi olacak ..yukarılara kaldırayım da görmeyeyimPembe_patikli Yeliz tarçınlı süt iç acil uzak dur dolaptan hedefe az kaldı
Evet persembe ev gittikten sonra biraz rahatlrim cumartesi sabah bosaltacaklarCanım sen taşınıyorsun eşya toplayıp ayıklıyorsun bu kadar telaşede yine iyisin maşallah..
Perşembe mi eşya gidiyordu?planlar nasıl?
İyi geceler bayağı yorucu olmuş gerçekten2 GÜN MENÜM
Kahvaltı___
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 simit
Ara_____
1 kayısı
İkindi___
1 kepçe kısır
Bu gün çok işim vardı. Görümcemin oğlu halıya kustu. Derken hobaaa halıları yıkadım. Hadi perdeler yıkandı. Camları da sildim. Dengesiz bir yeme düzenim oldu. Çok ta yoruldum. Beybi uyumuşken ben yatar. İyi geceler kızlar
Yorumu yapmışsın2 GÜN MENÜM
Kahvaltı___
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 simit
Ara_____
1 kayısı
İkindi___
1 kepçe kısır
Bu gün çok işim vardı. Görümcemin oğlu halıya kustu. Derken hobaaa halıları yıkadım. Hadi perdeler yıkandı. Camları da sildim. Dengesiz bir yeme düzenim oldu. Çok ta yoruldum. Beybi uyumuşken ben yatar. İyi geceler kızlar
Döne sabaha pırıl pırıl uyanır annesi neşeyle sen de dönersin gramajlı beslenmene merak etme uyku onu iyileştirir annesiİnşallah öyle olmaz çünkü çok.yorgunum psikolojim yoruldu yeminle kafam yorgun
İnşallah yarına düzelmiş kalkar ve rutinimize geri döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?