Sütsüz kremasız sekersız kahve bahsettıgımBende seviyorum gündüz içiyorum kahve akşam olursa uykumu kaçırıyor ..ütü yapsa da ne süper olurdu hani
İnşallah toparlar kuzucuk ..sağlıklı büyüsünde varsın zayıf olsun ..Astımlı ya
Dünya ters dönüyor bana
Nerdeyse 1 yasında 8200 gr
70 cm
Buna ayrıca üzüldüm
Kolay gelsin ..Kızlar salona gıtmem lazım
Aradım gelmesem dedım ama bugun hocayla son ders planımı çıkarmış gıdıp gelıyım ben yenı bılgılerı aktarırım yıne
Kafein zararlı diyeKahve nıye kafeınsız
Emzırmıyorsun sanırım canım
Kafeın bıraz enerjı verırdı
Toz verdi suya karıştırılandan hani. Ama içmedi. Antibiyotik vermiyorum.Ilac verıyormusun canım
İnşallah canım inşallahzukkum hilalim geçmiş olsun tekrar..anne için de çok zor maalesef ..inşallah çabucak iyileşir yavrucuklar
kızım felaket döktü derisi yüzü umarım çabuk geçer abi yemek yesem herşey iyi olcak da işte bede asla almam ama işte yeme yapamayınca eşim sağolsun bizler yapmış bende asla almam eve kendim cesitlerimi yaparımHilal kız bu hazır paket çorbalardan evde hiç bulundurma canım geçenlerde de yapmıştın. Onlarda çok katkı maddesi boya maddesi vs var, hatta ben 2 sefer ağır alerji geçirdim, anjioödem diyorlar canım dudaklarım boğazım filan şişti, yutkunmakta güçlüğüm oldu. Çocuk hiç içmesin hele. Evde olunca illaki yapılıp içiliyor at gitsin canım. Ben yıllardır almıyorum.
Bitter 2 kk masum bir atıştırmalık bence, kakao oranı yüksek olunca hele.
Kız nasıl oldu
aynı abla bende tiksindim valla ya artık 1 haftadır git gelHılal hepsı aynı bızımkı bıraz sorunlu ıste
Makınayı ıstemıyor
Spreyı zorla verdık yıkıyor
Burun akıyor
Uyuyamıyor ama tıkınmada sorun yok şükür şimdilik
Ateş 40 üstü olmasın yeter hastanelerden tıksındık artık
Senın prenses nasıl oldu
valla abla o bi iyi olsun da gerekirse aç gezerim ben gene bu kadar la kaldığıma şükrediyorum çünkü uykuda hiç zaman geciremedim acıkmadım da gerçi kızm belki yer sofrasında yer diye yere kurduk bizyedik oda bizi yedirdi yavrumÇocuk hasta yorumsuz deyım
Hoş bende dagıtanlardanım bugun
nefes mi abla daha toplu duruyor ama benim kız gibi eti sıkı galibaAstımlı ya
Dünya ters dönüyor bana
Nerdeyse 1 yasında 8200 gr
70 cm
Buna ayrıca üzüldüm
yoğurt ve meyve suyuna karıştır canım o zaman yer belkiKafein zararlı diye
Toz verdi suya karıştırılandan hani. Ama içmedi. Antibiyotik vermiyorum.
Dondurma 2 top kadar ve kaliteli dondurma ise ara öğün olarak yenilebilir. Süt de lazım, yağ da lazım vücuda. Şekeri lazım değil tabiki de şekersiz olsa zaten dondurma yemeyi kim ister dimi...Bir haber sitesinde Büşra Pekin in değişimi diye haber gördüm baktım, baya kilo vermiş saçları boyatmış çok güzel olmuş, dondurma yemeden önce görmeliydim bu haberi , bu kilolar kadınların güzelliğini götürüyor
Bol su içir canımKafein zararlı diye
Toz verdi suya karıştırılandan hani. Ama içmedi. Antibiyotik vermiyorum.
Onlar ıyı olsun yeter balımİnşallah canım inşallah
kızım felaket döktü derisi yüzü umarım çabuk geçer abi yemek yesem herşey iyi olcak da işte bede asla almam ama işte yeme yapamayınca eşim sağolsun bizler yapmış bende asla almam eve kendim cesitlerimi yaparım
aynı abla bende tiksindim valla ya artık 1 haftadır git gel
valla abla o bi iyi olsun da gerekirse aç gezerim ben gene bu kadar la kaldığıma şükrediyorum çünkü uykuda hiç zaman geciremedim acıkmadım da gerçi kızm belki yer sofrasında yer diye yere kurduk bizyedik oda bizi yedirdi yavrum
nefes mi abla daha toplu duruyor ama benim kız gibi eti sıkı galiba
yoğurt ve meyve suyuna karıştır canım o zaman yer belki
Kızacaksın belkıde suan 1000 kg hıssedıyom kendımıİnşallah çok sıkı yapamıyoruz zatenson kilolarda yada takıldığı zaman belki amann gitsinde yavaş yavaş gitsin ..kilo daha yaşlı gösteriyor gerçekten
Yeliz grup perişan oldu anneler yavrular ne oldu böyle memleketler ülkeler farklı yazık miniklere yaNalaaan gördüm seni beğene beğene geliyorsun
Aaa evetGokmavisi90 kusura bakma ben yeni geldim sen ne yaptın var mı sporlar ben yazacağım şimdi seni de bekliyorum hadi gel de konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?