Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zukkum hilalim geçmiş olsun tekrar..anne için de çok zor maalesef ..inşallah çabucak iyileşir yavrucuklar
İnşallah canım inşallah
kızım felaket döktü derisi yüzü umarım çabuk geçer abi yemek yesem herşey iyi olcak da işte bede asla almam ama işte yeme yapamayınca eşim sağolsun bizler yapmış bende asla almam eve kendim cesitlerimi yaparım

aynı abla bende tiksindim valla ya artık 1 haftadır git gel

Çocuk hasta yorumsuz deyım
Hoş bende dagıtanlardanım bugun
valla abla o bi iyi olsun da gerekirse aç gezerim ben gene bu kadar la kaldığıma şükrediyorum çünkü uykuda hiç zaman geciremedim acıkmadım da gerçi kızm belki yer sofrasında yer diye yere kurduk bizyedik oda bizi yedirdi yavrum

Astımlı ya
Dünya ters dönüyor bana
Nerdeyse 1 yasında 8200 gr
70 cm
Buna ayrıca üzüldüm
nefes mi abla daha toplu duruyor ama benim kız gibi eti sıkı galiba

Kafein zararlı diye

Toz verdi suya karıştırılandan hani. Ama içmedi. Antibiyotik vermiyorum.
yoğurt ve meyve suyuna karıştır canım o zaman yer belki

İshal olan çocuklara ev yapımı taze yoğurt ve kefir öneririm probiyotik olarak, haşlanmış patates,pirinç biraz toparlar, su , meyve suyu, ayran her türlü sıvıyı verin

Bir haber sitesinde Büşra Pekin in değişimi diye haber gördüm baktım, baya kilo vermiş saçları boyatmış çok güzel olmuş, dondurma yemeden önce görmeliydim bu haberi , bu kilolar kadınların güzelliğini götürüyor

Dondurma 2 top kadar ve kaliteli dondurma ise ara öğün olarak yenilebilir. Süt de lazım, yağ da lazım vücuda. Şekeri lazım değil tabiki de şekersiz olsa zaten dondurma yemeyi kim ister dimi...
Vermen gereken kilo çok ve yolun uzun olunca arada dibe çökmeler, motivasyon kayıpları normal. Youtubetan öncesi sonrası vidyolarını izlemek yardımcı olur diye düşünüyorum.
Tabi Leslieye devam dimi...
Bizler mide op olmadan kilo vermeye çalışan insanlardanız. İnşallah bu işi alnımızın akı, irademizle halledicez diye düşünüyorum.

Onlar ıyı olsun yeter balım

İnşallah çok sıkı yapamıyoruz zaten son kilolarda yada takıldığı zaman belki amann gitsinde yavaş yavaş gitsin ..kilo daha yaşlı gösteriyor gerçekten
Kızacaksın belkıde suan 1000 kg hıssedıyom kendımı
Önüme gelene catıyom

Kısa bir yürüyüş yaptım iyi geldi ..biraz acıktım ama birşey yemek istemiyorum bu Cuma'ya kadar kaçamak yapmasam süper olacak
Bir çay soda falan mı içsem acaba?mutfağa doğru gideyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…