Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kuzular kardaşlar canlar
İyi dilekler için teşekkür ederim ishal devam ediyor maalesef nasıl iş anlamadım köpek dişleri çıkıyor bu sefer de ondan mı demeye başladım aşırı salyası var bazı bebekler diş çıkarırken ishal oluyorlar diye bir rivayet var salyayı çok yutmaktan filan demişler doğru mu bilmiyorum neyse

Çok teşekkür ederim bu sefer olacak zayiflayacagim inşallah çantamda tasimasam ya abur cubur yiyeceğim yada fastfood takılacaktır her ikisinde zararlı olurdu benim için en iyisi. Cantaya koyuyorum inşallah zayiflarim bu sefer çok umudum var kendimden

Evet persembe ev gittikten sonra biraz rahatlrim cumartesi sabah bosaltacaklar
Allah kolaylık versin kuzum
Tipin kutupIardan basık ekvatordan şişik.
Yeni şişmanlık tanımı
Bana mı didin cınıııım sensin ooooo

@DeryaOnDiet
Niçin böyle oldu tatlım...ama sen sıkı spor yapıyorsun hemen erir gider hepsi. Karbonhidrat istediği bağımlılık hakikaten.
Vaaay piiis karpuza bak seeen edepsiz karpuuuz
Kızın elindeki ne canım damacana pompası mı

Ben de çok taşıdım küçük küçük kaplarım var
Yoksa dışarda yemek zorunda kalıyordum hiç birşey bulmazsam markette hemen muz alıyordum kışın ..
En iyisi taşımak çantamda leblebi hep olur zaten iyi yapıyorsun ..
Zaten o motivasyona girince kafana koyunca oluyor neden olmasın ? O kadar emek veriyoruz er yada geç sonucunu göreceğiz inşallah

Aynen ya ben de buzdolabı poşetine ceviz günkurusu çiğbadem koyar çıkarım 1 tane yeşil elmayı 4 e böler geri kapatırım yoksa kararıyor tabi
Onları yiyorum hatta markete uğrayabilirseniz ufacık sütler var 200 ml lik pipetli veya ufak yoğurtlar da olur da her yerde de her şey milletin önünde yenmiyor ben arabada yiyorum hemen hızlı hızlı
Eşim garipsiyordu ilk rejime başladığım zamanlar, inanmıyordu rejim yapacağıma o yüzden. Sonra alıştı hatta bana ayrı günkurusu filan alıyor artık.
Etrafı alıştırmak ve başlangıçta inandırmak o kadar zor oldu ki. Eğer ki hayat boyu şişman ve kilo alıp veren bir bünyeye sahipseniz hele çok zor. Ama ilk defa mesela gebeliktr aldıysanız o kiloyu vereceğinize herkes inanıyor.
Yakın çevre inanmayınca da hiç destek olmuyor kimse. Annem, babam, eşim ilk başlangıçta hiç destek olmadılar hatta veremezsin diye dalga bile geçtiler.
Hele kv nin lafını hiç unutmuyorum, sana artık o elbiseler hayatta olmaz ver gitsin demişti.
Şimdi şaşırıyorlar tabi. Hele marttaki fotoğraflarıma ben bakınca ben de şaşırıyorum kendime. Çok da fotom yok ama çektirmemişim...

Günaydın kızlar , nutellalı karikatürü görünce ilginç bir bilgi vermek istedim

Metabolizması çok hızlı olup yiyip yiyip kilo alamayanlar için diyorum, kilo almak kilo vermekten daha zordur
Evet ilginç değil mi , şimdi kilo vermek bizi zorluyor değil mi aç kalıyoruz spor yapıyoruz ama sonuçta veriyoruz
Emeğimizin karşılığını alıyoruz
Bu insanlar ne kadar yese kilo alamıyorlar , oo ne güzel özellikmiş diyoruz değil mi , değil işte
Çünkü bu insanlar normal zayıf olmuyor , çok zayıf oluyorlar, hatları kıvrımları olmuyor, bayanlar yine incecik kategorisinden yırtıyor da erkekler de durum daha kötü, zayıflıktan yetişkin erkek vücudu görünümüne gelemiyorlar
Yakından tanıdığım 5-6 kişi de bu durum var, yıllardır doktorlara gidiyorlar özel mama vb içiyorlar protein tozları içiyorlar, kilo aldıracak bitkisel ürünleri tüketiyorlar ama kilo alamıyorlar , çok zayıflar, anlattığım şey bizim yaşadıklarımıza göre tuhaf geliyor değil mi, şöyle örnek vereyim böyle bir kız arkadaşımla alışverişe gittik , kız pantolon deniyor yakışmıyor, zaten 34-36 beden giyiyor ama kızda göbek sıfır hatta içe kaçık , pantolonun fermuarın olduğu yer pot kalıyor, kalça çok küçük orası da pot duruyor, tayt giyse ÜZerine uzun tunik vb giymeyse çok zayıf bir görünümü oluyor
Yine başka bir arkadaşım bayan, zayıflıktan üst bölgesi çok küçük , yakışan sütyen , bikini , elbise bulamıyor , estetik ameliyat düşünüyor
Bir bayan vardı, 4 çocuk doğurdu, hamileliklerinde sadece top gibi küçük göbek, Doğum yaptı mı yine dümdüz, kadın Doğum yapar 34-36 beden giyerdi hala da öyle, yani yiyip yiyip kilo alamamakta avantajlı bir durum değil

Diş çıkaran bebekler diş etleri çok kaşındığı için buldukları her şeyi ağzına sokmaya ya da ısırmaya çalışırlar. Bu yüzden mikrop kapıp ishal olurlar. Anne ne kadar hijyenik olursa olsun bu bulaşı engelleyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…