Çok teşekkür ederim bu sefer olacak zayiflayacagim inşallah çantamda tasimasam ya abur cubur yiyeceğim yada fastfood takılacaktır her ikisinde zararlı olurdu benim için en iyisi. Cantaya koyuyorum inşallah zayiflarim bu sefer çok umudum var kendimden@guldanee helal olsun sana çantanda taşıyorsun
Sen bu işi kafaya iyi koymuşun emeğinin karşılığını da göreceksin bravo
Sakın bizi de zayıflatmadan bir yere gitme yapılan güzel şeyler paylaşılınca bize de örnek olunuyor demek ki çantaya bir kaç şey atılsa üşenmesek olayın ciddiyetini emeğimizi zayi etmememiz gerektiğini daha iyi anlarız
Allah kolaylık versin kuzumEvet persembe ev gittikten sonra biraz rahatlrim cumartesi sabah bosaltacaklar
Bana mı didin cınıııımTipin kutupIardan basık ekvatordan şişik.
Yeni şişmanlık tanımı
Vaaay piiis karpuza bak seeen edepsiz karpuuuz
Kızın elindeki ne canım damacana pompası mı
Ben de çok taşıdım küçük küçük kaplarım varÇok teşekkür ederim bu sefer olacak zayiflayacagim inşallah çantamda tasimasam ya abur cubur yiyeceğim yada fastfood takılacaktır her ikisinde zararlı olurdu benim için en iyisi. Cantaya koyuyorum inşallah zayiflarim bu sefer çok umudum var kendimden
Aynen ya ben de buzdolabı poşetine ceviz günkurusu çiğbadem koyar çıkarım 1 tane yeşil elmayı 4 e böler geri kapatırım yoksa kararıyor tabi
Ben de çok taşıdım küçük küçük kaplarım var
Yoksa dışarda yemek zorunda kalıyordum hiç birşey bulmazsam markette hemen muz alıyordum kışın ..
En iyisi taşımak çantamda leblebi hep olur zaten iyi yapıyorsun ..
Zaten o motivasyona girince kafana koyunca oluyor neden olmasın ? O kadar emek veriyoruz er yada geç sonucunu göreceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?