- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ne yazik ki hem cnaim istedigi icin hem de disarda oldugum icin boyle oldu canim. Uzun zamandir karbonhidrat almiyordum dayanamadim bugun.Canım hazırlamaya üsendıgın ıcınmı böyle
Yoksa sevıp yedigin ıcınmı
Hanı evınde degılsın mecburıyetmı
yaptırıyor um ama bide bana sor kardesine yardım et oyuncakları toplayın diyorum ben dağıtmadim diyor. Bende kıyafetlerini ben kirletmiyorum yıka ütüler diyorum topluyor :)))Valla ben benim oğlana zorla da olsa iş yaptırıyorum artık ..bıraksam bütün gün tembel tembel oturacak..söyleniyor bana valla şimdikiler pek tembel
Deniz imkanı güzel olur yüzme sana da iyi gelir canım ..anne olmak sorumluluk zor ..Allah kolaylık versin..
Yok Yeliz ya bende çok strese giriyorum bi ordan firliyor bi burdan moralim bozuluyor. Bu hafta Son şükürler olsun.Seni anlıyorum zaten düğünlerde kıyafet ayarlama ayakkabı hep sorun bende
Senin yine maşallahın var ..neyse az kaldı inşallah..
Allah rahmet eylesin.Başka birine çarpmış anladığım kadarıyla. İkisi de ölmüş. Yaşı gençmiş. Özellikle genç yaşta vefat edenlere ayrı bir üzülüyorum. Allah rahmet eylesin ikisine de...
Hosgeldin canim ben Elif. Hafif sinir emin ol cuma alırsın mükafatıni.Günaydın arkadaşlar. Dün 1 bugün 2 bi hafiflik hissediyorum :-D
inşallah canım.Canim aynen kaptanimiz takim cok emek veriyo , insallah eksi gore gore gideriz
Yok Nalan bu yıl leylegi havada görmedim görseydim buraya hiç gelemezdimeliya Elif canım sen kesin leyleği havada gördün bu yıl hiç şöyle elini kolunu uzatıp evde rahat oturmadın evini özlemedin mi
Düzelmeyen menü hiç gormedım bılıyormusunNe yazik ki hem cnaim istedigi icin hem de disarda oldugum icin boyle oldu canim. Uzun zamandir karbonhidrat almiyordum dayanamadim bugun.
Insallah canim. su 70lerden ineyim asagiya baska istegim yok.Düzelmeyen menü hiç gormedım bılıyormusun
İstedıkten sonra yaparsın
70 ler ıcın ne yapman gerektıgını bılıyorsunInsallah canim. su 70lerden ineyim asagiya baska istegim yok.
Haklisin canim.70 ler ıcın ne yapman gerektıgını bılıyorsun
Ben harekete gececegın günü beklıyorum
Son 5 gün DeryaSlm arkadaslar bugunku berbat menum
berilceee Pembe_patikli
sabah: 1 avuc leblebi, ince bir dilim kek, 2 tane kakaolu yulafli biskuvi, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 2 nektarin, 1 kase yogurt, 5 grisini, 1 top dondurma
aksam: 1 porsiyon kiymali sebzeli yemek, 3 dilim karpuz
su: 2 lttezbitsin
Tamam canim dinliycem butun yazdiklarini. Cok sagol guzel yorumlarin icin. Bugun canim oyle bir karbonhidratli yiyecekler istedi ki anlatamam sanki aserdim, yeyince birsey degisti mi aslinda hayirSon 5 gün Deryaaçık büfeyse sağlıklı şeyleri al kaç akşam tatlı yememen iyi olmuş 70 lerden düşene kadar göbeğim çatladı valla kolay değil ..ama başarmak güzel bir duygu. Şunu farkettim kendim de 2 tabak sulu yemek yesem çok kilo almıyorum ama hamurişi kek börek yesem hemen alıyorum ..kendini kısıtlama diyet yapıyorum diye sağlıklı besleniyorum dersin
..Cuma'ya kadar kaçamak yapma Cuma ödül yapabilirsin mesela biraz ..
Sabahtan yemen daha iyi ama şekerini dalgalandırmıştır ...şeker şekeri çekiyor maalesef yani bende öyle ..yedikçe istiyorsun yani..önce salataları doldur tabağa onlarla başla ..şöyle kocaman gözün de doyar hem ..yemekten önce 2 bardak su iç ..toparlarsın inşallah hepimiz mücadele ediyoruz vallaTamam canim dinliycem butun yazdiklarini. Cok sagol guzel yorumlarin icin. Bugun canim oyle bir karbonhidratli yiyecekler istedi ki anlatamam sanki aserdim, yeyince birsey degisti mi aslinda hayir
Tatlım sen ne kadar zamandır oteldesin. Nerdesin suan evine yakın mi uzak mi kaldığın yer ne zaman dönüyorsun. Otelde zor yeMekle savaş vermek.Tamam canim dinliycem butun yazdiklarini. Cok sagol guzel yorumlarin icin. Bugun canim oyle bir karbonhidratli yiyecekler istedi ki anlatamam sanki aserdim, yeyince birsey degisti mi aslinda hayir
Haklısın biri olunca yanında habire tlf bakmak olmuyor ,ablan gidinceye kadar idare edersin artık ama sakın diyetini bozma emeğin uf olmasınAyy sormayın benimde kardeşim burada evde duruyoruz pek ancak bu saatlerde görebiliyorum
Diyetini bırakır mıyım dışarı çıkarken bile kendime uygun bir şeyler koyuyorum cantama dışarda abur cubur yemeyin diye sporada devam aynen ins vermişimdirHaklısın biri olunca yanında habire tlf bakmak olmuyor ,ablan gidinceye kadar idare edersin artık ama sakın diyetini bozma emeğin uf olmasın
biz hala seni tutuyoruz biliyorsun gün içinde ne yaptı diye aklımdan geçiyorsun
cumaya iki kaldı hadi gayret tartı şampiyonluğumuzu da getirecek bastır @guldanee
@guldanee helal olsun sana çantanda taşıyorsunDiyetini bırakır mıyım dışarı çıkarken bile kendime uygun bir şeyler koyuyorum cantama dışarda abur cubur yemeyin diye sporada devam aynen ins vermişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?