Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy insallahhh bende sizin gibi 7 leri bir görsel süper olacak inanın her şey insanın beyninde bitiyor yaparım diyince yapilihor

Bana da inanmadılar her zamanki diyetlerden sandılar hatta bir arkadaşım "bundan sonra önemli olan kilo almamak bunu yapabilmen "dedi herkesin içinde

Şöyle düşündüm de o kadar zayıf arkadaşım tok çevremde ..ama internette görmüştüm demekki bu da sorunmuş desene ..34 beden çok ince çocuk gibi valla belki ortaokulun başlarında öyleydim galiba

İştahı yok ishal devam
Ben iyiyim moraller bozuk tabi
Dur bakalım inşallah iyileşecek Allah çaresiz hastalıklar vermesin ..neler var Allah korusun ..anne olunca anlıyorsun çocuklar hastalanınca hep kendimi suçlardım birşeyi yanlış mı yaptım diye küçükken ..

Bana da inanmadılar her zamanki diyetlerden sandılar hatta bir arkadaşım "bundan sonra önemli olan kilo almamak bunu yapabilmen "dedi herkesin içinde
Yapma ya
İnsanlar patavasız oluyorlar kişilik özelliği ya hiç alınma
Ben de çok patavatsızmışım mesela aslında farkına varmıyorum söylerken
Kötü bir şey demek istememiş ama bak hatırlıyorsun işte kırmış seni
Teke tek söyleseymiş bari

Ayy insallahhh bende sizin gibi 7 leri bir görsel süper olacak inanın her şey insanın beyninde bitiyor yaparım diyince yapilihor
Evet yalnız diyet psikolojisine sokmadım kendimi bu sefer..kaliteli yemek sağlıklı yemek yiyeyim dedim
Geleceğe yatırım dedim ..ama diyet kilo vermek benim için tam bir disiplin işi onu anladım..
Yemeğim salatam olmalı her zaman ..çantamda elmam bademim leblebim olmalı..elimde su şişesi olmalı..

Benim esimde inanmıyor ama vereceğim bu sefer başka elalemin benimle dalga geçmesinden bıktım yok sen veremezsiniz boğazını tutamazsın demelerinden kilolu olup yuruyememekten kıyafet bulamamaktan yoruldum millet şıkır şıkır giyinirken ben niye böyle haral gibi gezmekte kimseye belli etmeden de bu mevzu içimde derin yaradır gercektenn

Benim var böyle arkadaşlarım bayan olarak. Gayet de fit duruyorlar. Bence kaşektik olmadıktan sonra, anoreksik vs değilseler, sporu ihmal etmiyorlarsa gayet iyi ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Meme kısmı rahatsızlık veriyorsa eğer, 250 ml lik en ufak boy olan silikonlardan taktırılabilir. Her zaman gereksiz yağ dokusunu bünyede barındırmaktan daha iyidir.

Zaten o dönemde alıngan oluyorsun biraz ..diyetteyim desen herkes tavsiye veriyor ..
Ama şu da doğru ..kilo almamak mesela 2 sene aynı kiloda kalmak çok zor en azından benim için ...hiç yapamadım yaa kilo veriliyor da korumak çok zor

Bende öyle yani yemek istediğim şeyi yiyorum abartmadikca bir sonraki ogunumde mutlaka telafi ediyorum ne yapıyorsa paletli gıdalar işlenmiş sekerler

Burdada görüyorum kemikleri sayılıyor bazen çocuk gibiler hatta koşu taytı bol geliyor ..o da kötü bee

Aynı durumdaydım Güldane. Hele ki doğum yapanın üzerinde kilolar kalır diye bir inanış var maalesef kimse vereceğine inanmaz. Ama benim çevremde doğum sonrası kilolu kalan insan yok. Demek veriliyor yani verilmesi lazım zaten. Belki 1 sene sonra ama vermek lazım. Yerleşmeden verilmesi lazım aslında.
Benim de pantolonum yırtıldı, almak istemediğim için dışarı bile çıkmadığım oldu kışın. O zamanlar 93-94 kiloydum, kendimden nefret ediyor ve aynaya bakmıyordum. Rejim yapmam gerektiğini biliyordum ama canım istemiyordu. Çok garip bir devre geçirdim ya...Anneliğe alışma süreci belki de bilmiyorum.

Bende öyle yani yemek istediğim şeyi yiyorum abartmadikca bir sonraki ogunumde mutlaka telafi ediyorum ne yapıyorsa paletli gıdalar işlenmiş sekerler
Aslında şeker ekmek kızartma pirinç bunları kesince yada azaltınca yavaş yavaş gidiyor ..pilav yesem 2 kaşık yiyorum ben ..ekmek en fazla 1 dilim ..kızartma da pek yapmıyorum isterlerse çocuklara işte.. birde kızlar mesela yemek tabağına salata bol ama renkli renkli yemek koyuyorum ..çok kocaman gözüküyor ayy ne çok yedim diyorum hoşuma gidiyor

Hele yazın daha kolay geliyor salata yapmak

Doğum kiloları kalır düşüncesi bahane bence vermek isteyince verilir yani ya insan kilolu olduğunu zannetmiyorum ya diyete başlamadan hiç bu kadar tombiş olduğumu anlamissim nasıl fark etmedim anlamıyorum gerçekten ama eşim böyle söylemesine de kızmıyorum. O inanmadıkları ben elimden geleni yapıp onu utandiracagim insallahh bu sefer kararlıyım yanihep birlikte inşallah vereceği,z

Doğum kiloları kalır düşüncesi bahane bence vermek isteyince verilir yani ya insan kilolu olduğunu zannetmiyorum ya diyete başlamadan hiç bu kadar tombiş olduğumu anlamissim nasıl fark etmedim anlamıyorum gerçekten ama eşim böyle söylemesine de kızmıyorum. O inanmadıkları ben elimden geleni yapıp onu utandiracagim insallahh bu sefer kararlıyım yanihep birlikte inşallah vereceği,z

Evet bende büyük beden mağazalarına gidiyordum mecbur hatta Doğum yapmıştım hala hamile pantolonumu giyiyordum .kıyafet alasımda hiç yoktu hep aynı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…