Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hahhahaha diyetteyken olur öyle arada
Bugün kıyma ile çok işim vardı ondan oldu heralde ikide bir eşimi aradım kıyma getirmeyi aman unutma falan dedim yarın için karışık dolma saracaktım dolduracaktım
Sabah 6 da pişircem eşim arkadaşlarına götürcek geçen hafta istediler benden
Evde kıyma bitmişti :) sanırım o yüzden oldu :)

Evet aslında iyi olurdu sağol yorumun icin

Sabah ki ekmek 1 dilim mi olsa ki canim gerisi çok begendim

Sana çok üzüldüm canım ne denir bilmiyorum ama Allah cc canını malını korusun bir daha göstermesin..
Valla bugün sallamasyon oldu :) ekmeği bırakmak istiyorum ama işte öyle kolay olmuo yavaş yavaş inşallah :)

Günaydın , ilk tartı benden
Ben geçen salı diyete başlamıştım
Başlangıç kilom:112
Bugün :109,500
Oran: % 2,23 (8 günde)
Ancak oranı 1 haftalık istediğiniz için adaletli olalım isterseniz Benim skoru bu hafta % 1.23 yazın
Diyetin başında kilo vermek daha hızlıdır sonradan yavaşlar ya benim o hızdan herhalde
Allah bereket versin skorlarımızı artırsın
Rakibem anderes Yeliz , seni bekliyorum

En tuhaf olanı şu oldu geçen pazartesi kot pantolon almıştım, daha hiç giymedim, bedeni baya büyük ama iyi olmuştu, malum sezaryen göbeğim var hala
Dün akşam denedim , hafif bollaşmış hani kot pantolon da birkaç saat giydin mi esner genişler ya dedim keşke bir küçük bedenini alsaymışım
Yaşasın diyet yaşasın küçük bedenler

Bu arada benim diyetimi protein ağırlıklı yapıyorum , yumurta peynir yoğurt bol yedim , et de yedim , kabızlık oluşmasın diye günde 2 mürdüm erik yedim onun lifi yetti, bu sayede yorgunluk halsizlik çok acıkma gibi şikayetlerim olmadı hiç, bu sıkıntıları yaşayan varsa protein miktarını artırsın

Vavvv süpersin tebrikler
Bende az sonra tartılıp yazıyorum

***13. TAKİM 528.ETAP***

berilceee (89,7/
eliya (77/
kitkurdu (91.6
tezbitsin (70.2/
anderes (63.3/
zukkum (88.4/
plasticwoman (105.5/

Bestttt(60.1/

13.takım ortalaması: %

Yeliz sen hatta YouTube dan aç , dinleye dinleye uyu (rakibi şaşırtma planları )

Sabah bir kalkıyormuşsun canın bunları istiyormuş , yok yok emeklerine kıyamam , yok şöbiyet baklava filan
Kaptan berilceee duymasın ama bugün cuma (incir uyutması ve 1 kaşık fıstık ezmesi yiyecem )ödül yapcam

Bugün tartıldım aynıydım ama bilemiyorum kendime güveniyorum yediklerim belli:) çikolata yemiyorum ama genede korkuyorum:/
neyse 1 ay sonra inşallah ilk hedefim olan 90 a yaklaşacağımı düşünüyorum
Olur canım güzeldi menün ..biraz sabırlı olmak lazım nasıl 3-5 günde almadıysak yavaş yavaş gidecek kilolar inşallah

Kolay gelsin çok zor bir çözüm bulmalıyız yoksa dayanamazsın bu tempoya baksana ..4 saatlik uyku ooo
noooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…