- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Bugün kıyma ile çok işim vardı ondan oldu heralde ikide bir eşimi aradım kıyma getirmeyi aman unutma falan dedim yarın için karışık dolma saracaktım dolduracaktımHahhahahadiyetteyken olur öyle arada
Valla bugün sallamasyon oldu :) ekmeği bırakmak istiyorum ama işte öyle kolay olmuo yavaş yavaş inşallah :)Evet aslında iyi olurdu sağol yorumun icin
Sabah ki ekmek 1 dilim mi olsa ki canim gerisi çok begendim
Sana çok üzüldüm canım ne denir bilmiyorum ama Allah cc canını malını korusun bir daha göstermesin..
Vavvv süpersinGünaydın , ilk tartı benden
Ben geçen salı diyete başlamıştım
Başlangıç kilom:112
Bugün :109,500
Oran: % 2,23 (8 günde)
Ancak oranı 1 haftalık istediğiniz için adaletli olalım isterseniz Benim skoru bu hafta % 1.23 yazın
Diyetin başında kilo vermek daha hızlıdır sonradan yavaşlar ya benim o hızdan herhalde
Allah bereket versin skorlarımızı artırsın
Rakibem anderes Yeliz , seni bekliyorum
Yeliz sen hatta YouTube dan aç , dinleye dinleye uyu (rakibi şaşırtma planları)
Sabah bir kalkıyormuşsun canın bunları istiyormuş , yok yok emeklerine kıyamam , yok şöbiyet baklava filan
AnammmmYarın güldaneyi yer
Yağları yandaşlarına atar
Senı alırım bebek
Yarını bekle kuzum
Tabi ki canım olsun Cuma tartısına alışırsın sen de ne güzelKızlar ben yatıyorum uykum geldi yarın kalkar kalmaz tartışacağım bildirim yaparım hemen
Ama benden çok bişi beklemeyin 2 gündür diyetteyim. Hepinizi kocaman öpüyorum
Olur canım güzeldi menün ..biraz sabırlı olmak lazım nasıl 3-5 günde almadıysak yavaş yavaş gidecek kilolar inşallahBugün tartıldım aynıydım ama bilemiyorum kendime güveniyorum yediklerim belli:) çikolata yemiyorum ama genede korkuyorum:/
neyse 1 ay sonra inşallah ilk hedefim olan 90 a yaklaşacağımı düşünüyorum
Kolay gelsin çok zor bir çözüm bulmalıyız yoksa dayanamazsın bu tempoya baksana ..4 saatlik uyku oooSaat 2 olacak benimkiler hala uyanık kızımın uyku saatine son 7 dk :) şaka gibi ağlanacak halime gülüyorum üstelik 6 da uyanmam lazım oyy oyyhadi benden iyi geceler diyeyim hepinize bol eksiler yarın takım için başarılar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?