- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
Ayıp olmassa cop posetıyle nasıl yapıyorsun anlatırmısınYa bı şikayetim yok tabi biraz yapışıyor ama vakumunu açınca yinede açılıyor yani eski haline geliyor bazen kalın çöp poşeti ne vakumluyorum
Çılgınım ıyı gecelerKızlar ben yatıyorum uykum geldi yarın kalkar kalmaz tartışacağım bildirim yaparım hemen
Ama benden çok bişi beklemeyin 2 gündür diyetteyim. Hepinizi kocaman öpüyorum
Tabıkı canım bu bılgıler lısteye gırerken lazım olacakYeni girenler bildirim yapmayacak mı?berilceee
Çılgınım ıyı geceler
Yarın sabah tartışma kuzum tartıyla
Senden çok şey beklememız ıcın menüler yazdın
Sende sana güven lütfen
Yedıklerınden vıcdanen rahatsanBugün tartıldım aynıydım ama bilemiyorum kendime güveniyorum yediklerim belli:) çikolata yemiyorum ama genede korkuyorum:/
neyse 1 ay sonra inşallah ilk hedefim olan 90 a yaklaşacağımı düşünüyorum
Yedıklerınden vıcdanen rahatsan
Hıc korkma tartı degısmıyor dıye
Mutlaka pat pat gıdecek
Sen dıkkatlı ol gerısını bedenıne bırak
Güzel olacak olmalıDeneyeceğim :) inşallah herşey çok güzel olur
Kalın çöp poşeti yokmu kroplast markası onu alıyorum en büyük boyunu yorganına katlayıp içine koyuyorum ağzını buzup süpürge ile çekiyorum ağzını sıkıca bağlıyorum iple baya inceliyor fis diye iniyor yastiklari mida öyle yapıyorum iyi oluyorAyıp olmassa cop posetıyle nasıl yapıyorsun anlatırmısın
Bırde vakumladıgında bır yorgan nekadar ıncelıyor
Sonra kabarmıyormu pekıKalın çöp poşeti yokmu kroplast markası onu alıyorum en büyük boyunu yorganına katlayıp içine koyuyorum ağzını buzup süpürge ile çekiyorum ağzını sıkıca bağlıyorum iple baya inceliyor fis diye iniyor yastiklari mida öyle yapıyorum iyi oluyor
Kabaran oluyor ama iyi bağlarsam kabarmiyor ablaSonra kabarmıyormu pekı
Bağladığın yerden hava almıyorum
Yok büyük değil tatlı tabağı kadardıGüzel ama durum ekmegı buyukmuydu
Beyaz unmuydu
Öyle bıle olsa abartı degıl
E-mail bildirimleri geliyo bu konuyu takip ettiğim içinKk mesajları telefona mı geliyor
O nasıl oluyor balım
Ha tel demişken
Gruba gelmek ıstersen sen ve yenı tüm kızlar telınızı yollayın
Yok ya şifremi kaybettim kk üyeliğimde eski bir mail di şimdi hepsini halletim artık bildirim bile alıyorum misss gibiKaçak mavi
Kız nerdesın bır ara kayboldun sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?