Sağol motivasyon icinSevdam sen bızım ılk menülerı gorseydın
Resmen yemek programı felan sanırdın kuzum
İçim yanıyor kardeş çok yedim ama şu içmek en iyisideSendebenBendesen canım fazlasıyla meyvelı dolayısıyla sekerlı bır menü
Ama düzelecek ıllakı
Hava sıcak olunca meyve kaçınılmaz
Öbür taraftan meyve her ne kadar cıssss gorulsede
Tezbıtsın gıbı meyve yeyıp baba baba kılo verende gördüm
Bakalım tartı bıze yolu gosterır
Oylemiymis bilgi için sagolMeyve yemekle yenırse çürüme yapıyor
Meyve açken yenılmelıymış vücuda gırıp fazla durmadan gıtsın dıyor Ender sarac
İlham kaynagimsinOda sende toparlayacaksınız
Şakın moralını bozma bız nıye burdayız
Yaptıgımız hatalar bıle aynı
O begendıgın menülerı yapmayı ogrenmemız zaman aldı ama oldu
Senın bır zaman sonra menülerını hatırlatırım sana
Hayırlı cumalar olsun
Canım benim verdim mutluluk hakimKızlar yarın cuma gerılmenızı istemıyorum
Hepımız azda olsa verelım bu benım için başarıdır bılın
Bır hafta tepelerde bır hafta yerde olmaktan ıyıdır istıkrarlı bır gıdısat
Yarın merak ettıgım sonuçlar var
Ama bır rıcam var
Azda olsa verdıgınız moralınızı bozmayın
Evrene negatıf enerjı gondermeyın
100 gramı bıle assınmayın o 100 gr senede 5.2 kılo eder
Kac yıldır burdayım oysa sağlam verseydım sımdı tığ gıbıydım
Sonuç umurumda bıle degıl bızım hesaplaşmamız bır hafta öncekı tartı sonucumuzla
Sizi sevıyorum tombul tıytıllar
Çok güzel tebrikler emin adımlarla gidiyorsunGünaydın , ilk tartı benden
Ben geçen salı diyete başlamıştım
Başlangıç kilom:112
Bugün :109,500
Oran: % 2,23 (8 günde)
Ancak oranı 1 haftalık istediğiniz için adaletli olalım isterseniz Benim skoru bu hafta % 1.23 yazın
Diyetin başında kilo vermek daha hızlıdır sonradan yavaşlar ya benim o hızdan herhalde
Allah bereket versin skorlarımızı artırsın
Rakibem anderes Yeliz , seni bekliyorum
Afiyet olsun hakkındır doğal gıda yediğinKaptan berilceee duymasın ama bugün cuma (incir uyutması ve 1 kaşık fıstık ezmesi yiyecem )ödül yapcam
Çok iyi tebriklerBildirimimi yapayım
Geçen hafta 63,3
Bu hafta 62,2
Fark :1,1
Yüzde %1,74
TebriklerGeçen hafta cuma _88.4
Bu hafta cuma _ 87.5
Aslında daha fazladır ama sis çok vücutta dün eve gelince 87.1 di tok karnına muhtemelen uykusuzluk stres şişlik yaptı el ayak yüz davul gibi zaten
HarikasinKilo bildirimim
Geçen hafta :91.6
Bu hafta :89.9
fark -1.7
Yüzde: %1.855
Bu hesabı yapacağım eve donunceYüzde aşağıdaki şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)*100)/geçen haftaki kilo
Maşaallah tebrikler arkadaşimPufff resim ekleyemedim kızlar ya bildirim yapayım bari bir saattir uğraştım ekleyecegini
Geçen haftaki kilo84.5
Bu haftaki kilo 82.6
Fark 1.9
Yüzde% 2.248
TebriklerGunaydin kizlar ev gitti bizde komsuda yattik,ilisik kesme tamamlansin yola cikcaz ,internrt yakaladikca girerim ihmal etmem insallah
Tuvalete rahat cikamadim ama tartildim
Gecen hafta 77.5 kg
Bu hafta: 76.3 kg
Fark 1.2 kg (%1.548)
Insallah hepiniz guzel kilolar verirsiniz cok opuyorum sizi
gunaydin arkadaslar,
kilom: 74.7
Üzülme daha once yapmışsın tekrar yapman kolay olacak bu ekip bir numara kaptanimMerhabalar. Ben yeniyim. Bu gruba cagrildim.
Adim Aylin. 27 yasindayim. 3 yillik evliyim. Bir oglum var 4 aylikhamileligimde 28 kilo aldim. Su an 118.7kg ciktim. 128 ile doguma girmistim....
Bir zamanlar 1. TAKIM da kaptandim.
2006 da 86 kilo ile gelmistim burayao kiloda olsam keske ah ahhh.... balina gibi hissediyorum kendimi
KARATAY yapicam. Bikere daha yapmistim 8 kg vernistim sonra hamile oldugumu ögrendim. Almanyada yasiyorum. Boyum 168cm. Sorulariniz varsa sorabilirsiniz
Gelecek hafta iyi olur canım regl sisiriyorSelam kızlar
Bu haftaki güncel kilomu paylaşayım
Bu hafta cidden dünyaları yedim.
Ama kendimi biliyorum reglin bi hafta oncesinden karmancorman olurum ben.neyse dünde dedigim gibi bugünden itibaren sıkı tutmaya başladım diyeti.
Geçen hafta:61.1
Bu hafta:61.4
İnş sizin sonuçlar iyidir kızlar.
Selam. Kısaca kendimi tanıtıyım ama zamanla tanışıp kaynaşırız inşallah. Ben Döne. Yaşım 35. Ankarada oturuyorum. 1 kızım var 16 aylık, evde ona bakmaktayım, daha sonra kreşe verme planlarım var, iyi bir kreş bulunca tabi. 3.nisanda diyete başladım. 90.9 kg ile başladım şu an 69.4 kiloyumMerhabalar. Ben yeniyim. Bu gruba cagrildim.
Adim Aylin. 27 yasindayim. 3 yillik evliyim. Bir oglum var 4 aylikhamileligimde 28 kilo aldim. Su an 118.7kg ciktim. 128 ile doguma girmistim....
Bir zamanlar 1. TAKIM da kaptandim.
2006 da 86 kilo ile gelmistim burayao kiloda olsam keske ah ahhh.... balina gibi hissediyorum kendimi
KARATAY yapicam. Bikere daha yapmistim 8 kg vernistim sonra hamile oldugumu ögrendim. Almanyada yasiyorum. Boyum 168cm. Sorulariniz varsa sorabilirsiniz
Ne kürü canım ?Kızlar ben bugün bu küre başladım eğer mideme çok zarar vermezse devam edicem inşallah 10 gün inşallah işe yarar :)Eki Görüntüle 2026762
Senın kılonda sende ıyı vermişin
Hadı yolunuz acık olsunGunaydin kizlar ev gitti bizde komsuda yattik,ilisik kesme tamamlansin yola cikcaz ,internrt yakaladikca girerim ihmal etmem insallah
Tuvalete rahat cikamadim ama tartildim
Gecen hafta 77.5 kg
Bu hafta: 76.3 kg
Fark 1.2 kg (%1.548)
Insallah hepiniz guzel kilolar verirsiniz cok opuyorum sizi
Ben yandaş desteklerı merak edıyom :)Kizlar cok iyi masallah hepinize
berilceee tebrikler kaptanim bakalim guldanem napicak merak ediyorum sonucu
Kız dur dün bır bugun ıkıBen hiç vermemişimama kiloda almamışım
Başlangıç: 99.8 (26.07.2017)
Güncel: 99.8 (28.07.2017)
Çok rahatsızım ınanHedef kilo geliş tarihleri vs herkes gelsin eksikleri tamamlayacağım bugün tek işim burası liste merak etmeberilceee
Vücut sasırdı ne oluyor dıyor su anHaklısın da bi 100 gram bile verememişim ona üzüldüm ama geçti diyete devam
Derya doğru söyle ne zaman bıtecek bu kh larderisiz canim izgara. ne yazik ki bugun kucuk bir dilim pasta olabilir.
Kaçak maviiiimGünaydın kızlar hayırlı cumalar bol eksiler hepinize
Ben tartıldım ama 100 gr artı çıktım
Yanı 93 tüm 93.1 olmuşum
Biraz beklim dedim wc ye de gittikten sonra tekrar tartılcam
Hoş uykusuzluk ve çok şu içememekten hiç şaşırmadım ama bari 100 gr da olsa vermiş olmak isterdim bakayım bi wc ye gittikten sonra sonuç ne olacak :)
ya 10 gun boyunca her sabah 1 bardak sicak suya zencefil limon bal koyup icicem insallahNe kürü canım ?
insallah canim benimKaçak maviiiim
Düzeltirsın sen ben inanıyom
idolummm tebrik ederimmm masallah saana bende hipotroidi hasimato yum ilaclarimi duzenli icmeye calisiyorumSelam. Kısaca kendimi tanıtıyım ama zamanla tanışıp kaynaşırız inşallah. Ben Döne. Yaşım 35. Ankarada oturuyorum. 1 kızım var 16 aylık, evde ona bakmaktayım, daha sonra kreşe verme planlarım var, iyi bir kreş bulunca tabi. 3.nisanda diyete başladım. 90.9 kg ile başladım şu an 69.4 kiloyumİnsülin direnci, tiroid sıkıntısı filan var ama kilo almamdaki asıl sebep nonstop yiyip içmem aslında. Çok iştahlıyımdır İştahsıs insanlara hep özeniyorum yaa
Evde spor yapıyorum, dışarda yürüyüş yapıyorum. Kitap okurum, müzik dinlerim, genelde 90 ların parçalarını dinlerim radyodan, yeni pop beni sarmıyor pek.
Aradığımız şey evet sadece motivasyon, o olmadan kilo vermeye imkan yok brnce de. Aradığını burada bulabilirsin inşallah sana takımın yararı dokunur canım. Başarılar dilerim. Hedef kilon neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?