- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
İnşallah ben de istiyorum çünkü 2.çocuğa kadar fittim hareketliydim tabi yaşta var şimdi hantalat oldum ilk önce kendim tabi sağlığım güzelliğin kendime güvenim ama eşim gözümün içine bakıyor zayiflamam için o fazla kilo hiç sevmez.Bızdeeeeee
Her hafta aynı mutluluğu yaşatmanı dılıyorum
Dügün güzelıGünaydın canlar. Hepinizi tebrik ediyorum maşallah. Hep böyle neşeyle azimle sevgiyle devam edelim. Sizi seviyorum.
Göz hedefe kılıtlenmiş
Gerısı evelallah olacak
Masallah canımMerhaba arkadaşlar
Pazartesi 71.1 dim. Bu sabah 69.5 im. 5 günde giden 1.600 gr. Yuppppppi :)
tamam başladım bile.çok yayıldım toparlanmak lazım.bu arada tebrik ederim:)Hadi bakalım canım kafana koyduysan yaparsın
İradeni konuştur bu hafta
O kesın cepte buna İnan tatlımYok bozulmadı moralim haftaya cuma inşallah en az 1 kg vereceğim
Boğaz'ı tutacazbu hafta çok imrendim valla güzel kilo vermişsin canım.
Bu yeni hafta çok güzel olsun inş:)
Aynen ya Leslieye geri döndüğüme çok seviniyorum jillianı 1 kerr yapınca bir daha sğor yapamam demiştim yeminle beceremedim ya hareketleri amma beceriksizmişim neyimeyseMaşallahtezbitsin ..60 ları gördün ucundan maşallah
Hemde insülin direnci tiroide rağmen..
Haklısın motivasyon çok önemli ..evdede olsak yapıyoruz birşeyler işe yarıyor gerçekten ben bazen hiç çıkamıyorum yeter ki isteyelim değil mi?
Not :Leslie bacı candır
Neyin var Beril ya Nefes nasıl oldu iyileşti miÇok rahatsızım ınan
Emegıne sağlık hakkını helal et
Her cuma yük sızde
Canımsıııın. Ben tiroide ilaç kullanmıyorum daha 3 ayda 1 kontrole gidiyorum dahiliyeye.idolummm tebrik ederimmm masallah saana bende hipotroidi hasimato yum ilaclarimi duzenli icmeye calisiyorum
Evet ben ben beeeenkizlar var mi bu hafta benle yarismak isteyen
hem guzel bir rekabet olur Hemde daha cok hirslaniriz :)
Olsuuun bu işin rövanşı da vaaar yanındayııım Güldane haftaya biz kazanıcazCokkkk tebrik ederim seni geçemediler ama sana yaklaştım en azından abla bakalım bu hafta rövanşını alabilecek miyim
Makınalarla sürünüyoz bızAynen ya Leslieye geri döndüğüme çok seviniyorum jillianı 1 kerr yapınca bir daha sğor yapamam demiştim yeminle beceremedim ya hareketleri amma beceriksizmişim neyimeyse
Benim tek anladığım walk walk walk
Neyin var Beril ya Nefes nasıl oldu iyileşti mi
Canımsıııın. Ben tiroide ilaç kullanmıyorum daha 3 ayda 1 kontrole gidiyorum dahiliyeye.
Evet ben ben beeeen
Olsuuun bu işin rövanşı da vaaar yanındayııım Güldane haftaya biz kazanıcaz
Yarışma listesi yapalım hadiBu hafta kimle yarisiyoz kızlar
Bu hafta Leslieye devam edelim mi birlikte 3 mileSayenizde unutmuyorum ki
Bu hafta Leslieye devam edelim mi birlikte 3 mile
Olur tamam ben sana fark atarım benim için daha iyi oluuur yarın başlıyımOlur ama ben pazartesi başlayabilirim evimde eşimin babaannesi var sanırım pazartesi gidecek :)
Sağol canımMasallah canım
Tebrıkler
ay ne guzel olmus hep ugrassinlar o zaman :)Sen bılmıyon tabıkı
Şooooo yandaş ekıp varya nalan, döne,yeliz
Benımle ugrastılardı bende söz verdım
Şimdi onlara ne etsem ki
aboww ciddi misin hadi bakalim kilolar yakin sayilir tamam o zaman gozum ustunde kork benden bu haftaMennnnn
a yok bana ilac verdiler 2. dogum sonrasi hortladi tekrar bi ara var dedi doktor sonra kendiliginden duzelme var dedi son 1 bucuk yildir omur boyu kullanmak uzere ilac yazildi buna da sukur napalimmAynen ya Leslieye geri döndüğüme çok seviniyorum jillianı 1 kerr yapınca bir daha sğor yapamam demiştim yeminle beceremedim ya hareketleri amma beceriksizmişim neyimeyse
Benim tek anladığım walk walk walk
Neyin var Beril ya Nefes nasıl oldu iyileşti mi
Canımsıııın. Ben tiroide ilaç kullanmıyorum daha 3 ayda 1 kontrole gidiyorum dahiliyeye.
Evet ben ben beeeen
Olsuuun bu işin rövanşı da vaaar yanındayııım Güldane haftaya biz kazanıcaz
Allah sifa versinnnMakınalarla sürünüyoz bız
Ama şükür buna dıyom
Hee tabi devam yok öyle pes etmek sorma hiç bişi yemiyor sıpa ihale bana kalıyorHa devam dıyonnm
Bende şimdi senın yandaşlarla kk da saklandın sandım
Gerçek guzel yarıstın
Senin oglusu opüyom oda az destek vermedı bana hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?