Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O uyku düzenini çözsen süper olacak canım ..inşallah yavaş yavaş alıştır sen onu ..bu şartlarda kilo vermen çok güzel

O uyku düzenini çözsen süper olacak canım ..inşallah yavaş yavaş alıştır sen onu ..bu şartlarda kilo vermen çok güzel
aynen oyle canim inan bazen aglayasim geliyo uykusuzluktan cok sinirli oluyorum
ama insallah duzelecek :)
bu arada ben yeni beslnme duzenine gectim diyetisyen tarzi
2 3 saatte bir bisey yicem ama haftasonlari nasil olacak onu bi duzenlemem lazim cunu genelde evde durmuyoruz ve
ara ogunlerimi yanima alirim belki aksamdan yedek yemek te hazirlarim bakicam artik uygun birsey

sızlama geçti de yoğunluk tam gaz. Komşunun kızı ni fotoğraf çekimine götürcem yemek yaptım sabah tan akşama yemeğe kaynım lar geliyor benim cucukle 13 kişiyi z

ya sorma bu aralar uykusuz aksi nalet durumdayim hahaha volkan konakin sarkisinda dediigibi
Allah askinâ sen napiyosun da masallah Boyle guzel kilolar verebiliyosun acaba :) cok merak ettimm
Kızların varmı
Büyükmü
Maço bır herıfın varmı
Gğnlük 25-30 bın adım atan bır işin varmı
Yemek yemeyı unuttugun oluyormu
Gıbı gıbı dıyecem de kıyamam
Ne bunlar olsun ne böyle kılo ver
Az ver mutlu ver

Bence en mantıklı beslenme tarzı 6-7 öğün ve ara öğünlerle desteklemek, 3 saatte 1 ağzına bir şey atmak
Doğru yol bence
Diabet hastalarına her zaman uygulanan diyetisyen programı bu, demek ki sağlıklı
Ben yapabiliyor muyum, hayır

Ben hep yıyo hıssedıyom çok öğün yapınca

masallah ne guzel kilo vermissin canimmm tebrik ederimmm :))
cocuk var 1 kizim 1 oglum
ama anladim seni yeterince :)))
Allah kolaylik versinnn
Kizlaaar mezunum hem deeee 56.6 yla. Super bi hafta gecirdim. Ise yaradi
tebrik ederimmm ne guzel mezun oldun demek
darisi benim de basima insallah
insallah bundan sonra kilo sorunu yasamazsin :))

Ben hep yıyo hıssedıyom çok öğün yapınca
Evet aç kalmıyor insan ve sobra da gözün dönüp bir öğüne abanmıyorsun bem de diyetisyene gittiğim zaman yıllar önce yapmıştım 1 ay iyi kilo vermiştim ama bıraktım
Saat kuruyordum filan ara öğünleri unutmayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…