- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Valla böyle bana iyi geliyor ..meyve falan da yiyorum bu sayede..aç kalırsam saldırıyorum yemeklere ..ama herkesin bünye farklı tabiinsanin gozu de doyuyo :))
hadi insallah canimmm
bende turkiyeye 79 kilo ile gelmek istiyorum ama biraz zor gorunuyo tam 2 ay var bakalim 12 13 kilo vermem lazim 2 ayda az SIKSAM belki gider ama bakalimmm bana bagli azmime bagli
Evet o da olabilir ..ödem suları yapsana iyi geliyorEvet baktırmıştım bu hafta hiv kaçamak yapmayacağım eğer yine böyle az verirsem sorun var demektir. Gerçi adet günüme de 2 3 gün felan kaldı vücudum ödem topluyor da olabilir.
Çok güzel moral veriyorsunuzG Gundirella kaçamak yaptıysa ön
yok canım ne atılması ?deneme süresindesin daha ..
Olsun eksi eksidir ..makarnalara dikkat edersin yediklerine de spor yaparsın hızlanırsın haftaya
Tebrikler
Maydanoz suyu içtim az önce. Bu hafta böyle günde 2 bardak içecegim umarım işe yararEvet o da olabilir ..ödem suları yapsana iyi geliyor
Senin yaşadığını hep yaşıyoruz bizÇok güzel moral veriyorsunuzteşekkür ederim
Ha o zaman kesin ödemdir. Zaten haftada 500 gramla 1 kilo arasına gitsin ama yeter ki yağdan gitsin deEvet baktırmıştım bu hafta hiv kaçamak yapmayacağım eğer yine böyle az verirsem sorun var demektir. Gerçi adet günüme de 2 3 gün felan kaldı vücudum ödem topluyor da olabilir.
Aynen çok haklısınSenin yaşadığını hep yaşıyoruz bizişte motivasyon bu yüzden önemli ..nasıl olsa olmuyor diye bırakmamak pes etmemek lazım
Senkronize dalış yapabileceğin bir arkadaş mı bulsan Yeliz o çok artistik oluyo yaaa bakBen havuza gidiyorum kızlar ..hazır hava güzelken çocuklar da durmuyor zaten..artistlik hareketlerime devam edeyim
iyi o zaman bu hafta motivasyonu tavanlayalim :))insan guzel kilo verdikten bir sure sonra salamaya meyilli oluyor2 ayda 8 kilo veririsin ama sporla sıkılaşırsan 12 kilo vermişsin gibi olursun merak etme
Ay sonuna 67 olmak istiyordum ama biraz motivasyonsuzum bu ara
canim uzulme eksi eksidir ne olursa olsun daha alisma suren var duzenini oturtma suren var korkma yavas yavas olacakEvet baktırmıştım bu hafta hiv kaçamak yapmayacağım eğer yine böyle az verirsem sorun var demektir. Gerçi adet günüme de 2 3 gün felan kaldı vücudum ödem topluyor da olabilir.
aynen oyle canimm valla aksam 9da son araogunum bile var ohh miss belki ben onu 8 de yaparim bakcam :))Valla böyle bana iyi geliyor ..meyve falan da yiyorum bu sayede..aç kalırsam saldırıyorum yemeklere ..ama herkesin bünye farklı tabi
Yürüyüş yapıyorum yarım saat kadar ama terletmiyor. En iyisi tekrardan zumbaya baslayayim ben acayip terletiyor daha işe yarıyor gibime geliyor. Ama onu yapınca da eklem yerlerim çok ağrıyorHa o zaman kesin ödemdir. Zaten haftada 500 gramla 1 kilo arasına gitsin ama yeter ki yağdan gitsin de
Spor yapıyor musun
ohh miss bende yuzme ogrenmek isterdimmBen havuza gidiyorum kızlar ..hazır hava güzelken çocuklar da durmuyor zaten..artistlik hareketlerime devam edeyim
Eklemlerini ağrıtma bence yürüyüşü az az artırabilirsin 1 saate çıkarabilirsinYürüyüş yapıyorum yarım saat kadar ama terletmiyor. En iyisi tekrardan zumbaya baslayayim ben acayip terletiyor daha işe yarıyor gibime geliyor. Ama onu yapınca da eklem yerlerim çok ağrıyor
Kafamı sokamıyorum valla suyaSenkronize dalış yapabileceğin bir arkadaş mı bulsan Yeliz o çok artistik oluyo yaaa bak
Evet biliyorum ama denemeyi tercih etmedim çünkü yaparken aşırı sıkılıyorumEklemlerini ağrıtma bence yürüyüşü az az artırabilirsin 1 saate çıkarabilirsin
Şu leslie leri denedin mi
anla tebrik ederim çok iyi vermişsin bişey meral ediyorum takviye mi kullanıyorsun acaba extrem çay mama gibi böyle zayıflamaya yardimciBuda benden
Of bayılırım o havuz kokusuna yaaaKafamı sokamıyorum valla suyaklor kokusu etkiliyor kafa üstte yüzme çabalarım
Hareketli birisin demek ki seni kesmiyor leslie meslie ben malak gibiyim ya o bile zor geliyoEvet biliyorum ama denemeyi tercih etmedim çünkü yaparken aşırı sıkılıyorumbu hafta voleybol oynamayı deneyeceğim çünkü leslie ya da diğer fitness videolarini yaparken çok sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?