Kıııız ne kullandıysa biz de alalım Hilaaaalanla tebrik ederim çok iyi vermişsin bişey meral ediyorum takviye mi kullanıyorsun acaba extrem çay mama gibi böyle zayıflamaya yardimci
Bızım evde suan herkes zatıflayabılır hılalımanla tebrik ederim çok iyi vermişsin bişey meral ediyorum takviye mi kullanıyorsun acaba extrem çay mama gibi böyle zayıflamaya yardimci
Yerım senı kadın yeter bunca datlı olmaKıııız ne kullandıysa biz de alalım Hilaaaal
Yok kız ne kullanacak işi başından aşkın baksana koşturuyor hep günde 20 kilometre yürüyor ya her tarafı kas aslında kendi yağ sanıyo bence
Yerım senı kadın yeter bunca datlı olma
La bi ben artıdayım ya yüz karası***13. TAKİM 529.ETAP***
berilceee (87.4/ 84.9/ 2.5/ %2.86)
eliya (76.6/75.9/0.7/%0.91)
kitkurdu (89.9/89.9/0/sabit)
tezbitsin (69.4/ 69.6/ +0.2/ -%0.29)
anderes (62.2/ 60.6/ 1.6/ %2.57)
zukkum (87.5/ 86.7/ 0.8/ % 0.91)
Bestttt (59.2/56.6/2.6/%4.39)mezun olmak ıstıyor
DeryaOnDiet(74.7/73.4/1.3/%1.74) 12.7.17 tarıhınde 78 kg takıma gelen yeni üye.Hedef kılosu 65.
meliyke (61.4/ 60/ 1.4/ % 2.28) 15.07.17 başlangıç tarihi, 62,2 başlangıç kilosu, hedefi 55 kg
13.takım ortalaması:%1.708
Olsun canım haftaya eminim sollarsın sen biziLa bi ben artıdayım ya yüz karası
Haftaya düzelecem kızlar kusura bakmayın
Okudum anladım. Ben de takımınıza geldim. Şimdiden heyecanlandım. İnşallah çok güzel olacak.
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
13. TAKIM KAPTANI: LaydLiNe
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Akkat
13.TAKIM KURALLARI:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
Hosgeldın canımOkudum anladım. Ben de takımınıza geldim. Şimdiden heyecanlandım. İnşallah çok güzel olacak.
HoşgeldinOkudum anladım. Ben de takımınıza geldim. Şimdiden heyecanlandım. İnşallah çok güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?