Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biraz artttır canım 2-2,5 olsun çokkk önemi kilo vermede
su konusunda haklısın biraz daha artırmak lazım, nasıl hesaplamak lazım bilmiyorum ama bir diyetisyen 0,033 ile kilonuzu çarpın su ihtiyacınızını bulun diyorlar içmem gereken 1.8 litre aslında ama gel gör ki ben 1 lt kalıyorum.

Bazen içine çilek yada salatalık limon atıyorum
Değişiklik oluyor aromalı öyle deneyebilirsin..
Birde hatırlatıcı programlar vardı su içmeyi ..bu sıcaklarda arttırmak lazım ..sen hangi şehirdesin?evlimisin canım ?

evliyim canım,ankaradayım ben
Bu aralar tatildi gezmeydi derken gündüzleri az kişi olabiliyor .akşamları çeneler düşüyor canım ..sen olmayacaksın akşamları ama geçmişe fırsat bulunca bakmaya çalışırsın ..daha çok motive daha çok kaynaşma oluyor o zaman ..zaten tatilden gelenlerde artar buralarda olur gibime geliyor

akşam
akşamları girmek zor oluyor iş güç derken pek vakit kalmıyor, çalışıyorum işler akşama kalıyor çünkü :) iş çok yapınca akşam kaçırmaları da fazla oluyor

akşam

akşamları girmek zor oluyor iş güç derken pek vakit kalmıyor, çalışıyorum işler akşama kalıyor çünkü :) iş çok yapınca akşam kaçırmaları da fazla oluyor
Evet çocuk var mı?o zaman daha zor ..bir ara kaçamak yapmamak için erken yatıyordum valla

Mesajını okuyunca eski kilolu günlerim aklıma geldi ..
Çoğu kişinin belki şaka amaçlı espriler yapması insanın gücüne gidiyor gerçekten ..en kötüsü kendini beğenmemekti galiba ..ama istersek olabiliyor o kilolar verilebiliyor yeterki motive olalım ..hayat hep aynı değil misafir tatil hep düzen bozuluyor bozulacakta ..ama devam etmek lazım inatla sabırla...muhakkak başarı olacak o zaman

işin özü aslında yaşam şeklini değiştirmek, bunu bir yaşam şekli haline getirmek. 5 yıl önce kilo verip (aslında çok uzun kilolu dönemlerim olmadı genelde 56 kilo civarında olup sadece 1-2 yıl 67 kilolarda gezindim) uzun süredir almadan korumamın sebebi beslenme şeklimi tamamen değiştirmek, şunu bilelim kızlar bir daha paketlenmiş ürün tüketmeyeceğiz kilo versek de hayatımızda bir daha glikoz şuruplu ürünler olmayacak, kızartma, karbonhidrat olmayacak (kırk yılda bir tabi ki yiyebiliriz). 5 kilo vereyim istediğimi yiyeyim dersek başa sararız... Şekil örnek Ben :)

Sana katılıyorum hayat boyu dikkat etmek lazım ..
Yesek bile telafi etmek lazım ..

DİYETİN BAŞARISINI ARTIRAN BAHARATLAR

- Karabiber: Metabolizmayı canlandırır.
- Kırmızı biber: Yağ ve karbonhidrat yakımını artırır.
- Biberiye: Yağ yakımını artırır ve metabolizmayı hızlandırarak selülitlerin azalmasına yardım eder.
- Kekik: Metabolizmayı canlandırır, sindirime yardımcı olur.
- Tarçın: Kan şekerini dengeler.
- Sumak: Metabolizmayı canlandırır, yüksek dozda C vitamini içerir ve ödemin vücuttan atılmasını sağlar.
- Kimyon: Sindirime yardım eder, gaz ve şişkinliği giderir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…