evet su içtim 1 litreyi geçtiSu içtin dimi şekerim
Biraz artttır canım 2-2,5 olsun çokkk önemi kilo vermedeevet su içtim 1 litreyi geçti
su konusunda haklısın biraz daha artırmak lazım, nasıl hesaplamak lazım bilmiyorum ama bir diyetisyen 0,033 ile kilonuzu çarpın su ihtiyacınızını bulun diyorlar içmem gereken 1.8 litre aslında ama gel gör ki ben 1 lt kalıyorum.Biraz artttır canım 2-2,5 olsun çokkk önemi kilo vermede
Bazen içine çilek yada salatalık limon atıyorumsu konusunda haklısın biraz daha artırmak lazım, nasıl hesaplamak lazım bilmiyorum ama bir diyetisyen 0,033 ile kilonuzu çarpın su ihtiyacınızını bulun diyorlar içmem gereken 1.8 litre aslında ama gel gör ki ben 1 lt kalıyorum.
evliyim canım,ankaradayım benBazen içine çilek yada salatalık limon atıyorum
Değişiklik oluyor aromalı öyle deneyebilirsin..
Birde hatırlatıcı programlar vardı su içmeyi ..bu sıcaklarda arttırmak lazım ..sen hangi şehirdesin?evlimisin canım ?
Bu aralar tatildi gezmeydi derken gündüzleri az kişi olabiliyor .akşamları çeneler düşüyor canım ..sen olmayacaksın akşamları ama geçmişe fırsat bulunca bakmaya çalışırsın ..daha çok motive daha çok kaynaşma oluyor o zaman ..zaten tatilden gelenlerde artar buralarda olurevliyim canım,ankaradayım ben
akşamları girmek zor oluyor iş güç derken pek vakit kalmıyor, çalışıyorum işler akşama kalıyor çünkü :) iş çok yapınca akşam kaçırmaları da fazla oluyorBu aralar tatildi gezmeydi derken gündüzleri az kişi olabiliyor .akşamları çeneler düşüyor canım ..sen olmayacaksın akşamları ama geçmişe fırsat bulunca bakmaya çalışırsın ..daha çok motive daha çok kaynaşma oluyor o zaman ..zaten tatilden gelenlerde artar buralarda olurgibime geliyor
Evet çocuk var mı?o zaman daha zor ..bir ara kaçamak yapmamak için erken yatıyordum vallaakşam
akşamları girmek zor oluyor iş güç derken pek vakit kalmıyor, çalışıyorum işler akşama kalıyor çünkü :) iş çok yapınca akşam kaçırmaları da fazla oluyor
çocouk ok henüz, bende akşamları dondurma yeme isteği çok oluyor, bende çok uyudum ya bir ara 10 da uyuyordum hahahhhaEvet çocuk var mı?o zaman daha zor ..bir ara kaçamak yapmamak için erken yatıyordum valla
Mesajını okuyunca eski kilolu günlerim aklıma geldi ..İyi geceler kızlar ,4-5 gündür doğru dürüst giremedim nete, bugün işe başladım , son 5 gündür işe başlamadan bebek bakmaya gelelim diyen misafirlerim ve ayrıca yatılı misafirlerim vardı, telefonu doğru dürüst elime alamadım bile, yarından itibaren buradayım inşallah, bu arada 5 gündür diyetin saatleri bozuldu , içeriği biraz arttı, inşallah eski disiplinim başlıyacak yarın, son 5 gündür kilolarım sebebiyle beni eleştiren bakışlar yakaladım , laf çarptıranlar oldu, çok üzüldüğüm kızdığım yorumlar oldu, bizi en iyi yine biz anlarız , lütfen destek olalım birbirimize, insanlar obezlere karşı çok acımasız , bir eksiğini bulmanın Sevinciyle saldırıyorlar bize, oysa bilmiyorlar ki kilo alınır verilir bir hal çaresi bulunur, oysaki kötü huyun çaresi çok zordur , Allah bizleri kötü huylulardan korusun
Sana katılıyorum hayat boyu dikkat etmek lazım ..işin özü aslında yaşam şeklini değiştirmek, bunu bir yaşam şekli haline getirmek. 5 yıl önce kilo verip (aslında çok uzun kilolu dönemlerim olmadı genelde 56 kilo civarında olup sadece 1-2 yıl 67 kilolarda gezindim) uzun süredir almadan korumamın sebebi beslenme şeklimi tamamen değiştirmek, şunu bilelim kızlar bir daha paketlenmiş ürün tüketmeyeceğiz kilo versek de hayatımızda bir daha glikoz şuruplu ürünler olmayacak, kızartma, karbonhidrat olmayacak (kırk yılda bir tabi ki yiyebiliriz). 5 kilo vereyim istediğimi yiyeyim dersek başa sararız... Şekil örnek Ben :)
@ceren06_35 canım teşekkürler durumlar nasıl alıştın mı , kilo almaya başlamamışsındır zaten çok almayacağını düşünüyorum sevgilerHerkese şeker tadında güzel günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?