- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim asil moralin bozukken yap sporu, moralin yerine gelir. Enerjik olursunSelaaaam kizlaaar menümü yazayım :)
Sabah
2 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
3 tane van gölü balığı incikefali küçük boyu 5 cm kadar yani
3 kaşık pilav
Akşam
2 tane kayısı
2 diyet bisküvi
Su 2 litre
Spor yok moralim bozuktu canım yapmak istemedi
Sagol canim bilgi icin, gecmis olsun.Menüm
Sabah
Melemen
4 zeytin
4 dilim peynir
Domates salatalik
Ara
1 avuç fındık,biraz böğürtlen
Aksam
Etli patlıcan 1 porsiyon
Cacık dere otlu
2 buçuk lt su
Spor yok
Kızlar sizde hergun az da olsa et yemeye çalışın.ben yaklaşık 4 sene once 62 kilodan 53 e düştüm.kilo verirken et urunlerini es geçtim pek yemedim.Çok az yiyip sürekli yeşil cay içiyodum.sonra saçlarım dökülmeye başladı.öyle boyle değil.doktora gittim,demir eksikliği et yememi söyledi.siz siz olun demir alin bu şekilde.
İyi geceler kızlar.
Hepsi çok iyiNarinceee
Narınella
Narındıyette
Nasıl olur
Super darisi basima, basimizaSon haftalarda açlık duygumu kaybettım
Hep tokum sankı mecbur yıyorum
Bence biz dogru olduguna inanalim3 ay diyet yapmak mide ameliyatı gibi küçültüyormuş mideyi diyorlar doğrumu acaba?
Evet öyle valla spor yapmak mutluluk hormonu salgılıyormuşCanim asil moralin bozukken yap sporu, moralin yerine gelir. Enerjik olursun
Bundan sonra gelsin canim, kim mutlu olmak istemez. Demek ki her canimiz sIKILdiginda spor yapcakmisizEvet öyle valla spor yapmak mutluluk hormonu salgılıyormuşişte ama insanın o sırada hiç aklına gelmiyo istemiyo
Kesinlikle öyleBundan sonra gelsin canim, kim mutlu olmak istemez. Demek ki her canimiz sIKILdiginda spor yapcakmisizhem anlik mutluluk icin hem de tartidaki kalici mutluluk icin
ya ben gitmsim sen gelmissin cumartesi aksami :))slm canim. Oh ne iyi yapmissin, ellerine saglik. Hafta ici miss gibi yersin ne guzel. Aslinda iyi olur boyle yemegin olmayinca sagliksiz yemezsin.
Benim de gunum iyiydi, hava guzel olunca bir de hafta sonu esimle kizimla butun gun disardaydik gece kizimin uykusu gelince mecbur dinduk eve :) ben disarda olunca dikat etmem daha kolay oluyor, gerci kucuk bir kacamagim oldu ama yine de cok yemedim gibi
Masallah canim menun gayet iyi
off cok zor bir cocukluk gecirmis olmaslisin bende oglumla ugrasiyorum bu konuda cok zorValla bende hep balik etliydim cocukken obeziteden döndurmustu doktor beni düşünün artik) hic oyle cok zayif olmadim bende en cok 72 gordum en az 56 gordum bunların arasinda degisiyorum surekli
vallahi hafta ici genellikle evdeyim ama haftasonu misafirim olmadikca vinnnnGokmavisi90 ne zaman gelıyon kuzucuk
Ben alışamadım gıdıp gelmekerıne
Kerevızede kokusunada gıcıgım bu arada
oo agir misafirin var demek insallah guzel gecmistirMitokondri diyorsun endoplazmik retikulum ditorsun yani Yeliziiiiim
İyiyim canımcım da bugün kv ler burda diyetin içine ettim daha kahvaltıda be ya
Salatayı erken yapmak c vitaminini azaltır Yelizim marulları filan yıkayıp buzdolabına koysan yiyeceğin zaman kessen daha iyi olur şekercim
Kereviz kokusunu brn de sevmiyorum ama çocuğa veriyorum sevsin küçüktrn başlasın sebzeye...
Herkesin bir vücut yapısı var, bizimki kiloya meyilli bir yapı işte Allah vergisi bu yapacak kızacak bir şey yok. Genetiğimize mi anne babamıza mı kızalım...Bizim aile şişman halam ki rn çok ona benzerim o şişman diabetli, dedem teyzem vs hepsi öyle. Dikkat etmemiz lazım. Kendine kızma Çiğdem kardeşim dikkat edicez önür boyu işte. Hamile kalmadan zayıflamaya bak sadece. Evlenince kilo alınıyor. Canım benim.
Ben de 160 ım. İdeal kilom 49-63 arası ama bana 50 li kilolar yakışmıyor benim idealim mutlu olduğum kilo ve 60 lı kilolar.
Derya sorma aynen ya şu an içerdeler ben de wc ye kaçtım. Annem sağolsun yemekişini halletti her şeyi yapıp getirmiş...
1 kadeh şarap da doktorlar öneriyorlar ya bence iyi etmişsin arada lazım
Masa örtüsü mü çok güzelmiş
Kız brn rejime başladığımda 90.9 kg idim ama asla 91 demedim kendime. Hala da demem. Gramaj hesaplıyorum. Önemli 100 gram bile boşver. Darısı başımıza 68 leri ben de görmek istiyorum.
Güzel düşlerin olsun ne güzel laf Berilim...
Aynen ya kereviz pööf
Sigara içme kuzu ya
Geldiler evet
Ayy terlerdim iğrenç iğrenç ya eskisinden çok daha terlerdim şimdi iyi gene kilo verince
Her şeyin bir zamanı var demek ki
Daha yeni bitti valla :))) ne yediysem çoktan erittim
Bızde senı ızledık bak 31 hafta sonra beraberız canısı
Aynı canım gördüğün üzere çabalara devam bizde aynı durumlar ..
Biran önce geçer inşallah ilk zamanlar zor oluyor ..dikkat et kendine
@ceren06_35 ne habersin Cerencik yaaa uyumaktan zamanın olmuyor dimi
Ben de hamileyken son aylarda gündüz sürekli uyurdum gece uykum kaçardı
Sırt üstü yatmaya da alışkın değildim ama son aylarda yüzüstü de yatamazdım 94 kilo filan olmuştum doğuma gitmeden
Ayakta duramıyordum yemek yaparken filan
Şimdi iyi ki uyumuşum diyorum şu an uyku yok tabi sen biliyorsun 2.hamileliğin zaten
İnşallah güle güle büyüt bebeğini
O kadar programlı olma yahuu
Mesela bana da et yaramıyor ve hemen tartıda artı çıkıyorum canım herkesin bünyesi farklı.Menüm
Sabah
Melemen
4 zeytin
4 dilim peynir
Domates salatalik
Ara
1 avuç fındık,biraz böğürtlen
Aksam
Etli patlıcan 1 porsiyon
Cacık dere otlu
2 buçuk lt su
Spor yok
Kızlar sizde hergun az da olsa et yemeye çalışın.ben yaklaşık 4 sene once 62 kilodan 53 e düştüm.kilo verirken et urunlerini es geçtim pek yemedim.Çok az yiyip sürekli yeşil cay içiyodum.sonra saçlarım dökülmeye başladı.öyle boyle değil.doktora gittim,demir eksikliği et yememi söyledi.siz siz olun demir alin bu şekilde.
İyi geceler kızlar.
ağustos sonuna kadar 55, toplamda ise 53 kilo olmakHedef kılon ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?