Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim asil moralin bozukken yap sporu, moralin yerine gelir. Enerjik olursun

Sagol canim bilgi icin, gecmis olsun.
Menun de cok guzel afiyet olsun

Menüm

Sabah

Melemen
4 zeytin
4 dilim peynir
Domates salatalik

Ara

1 avuç fındık,biraz böğürtlen

Aksam

Etli patlıcan 1 porsiyon
Cacık dere otlu

2 buçuk lt su
Spor yok

Kızlar sizde hergun az da olsa et yemeye çalışın.ben yaklaşık 4 sene once 62 kilodan 53 e düştüm.kilo verirken et urunlerini es geçtim pek yemedim.Çok az yiyip sürekli yeşil cay içiyodum.sonra saçlarım dökülmeye başladı.öyle boyle değil.doktora gittim,demir eksikliği et yememi söyledi.siz siz olun demir alin bu şekilde.

İyi geceler kızlar.

Evet öyle valla spor yapmak mutluluk hormonu salgılıyormuş işte ama insanın o sırada hiç aklına gelmiyo istemiyo
Bundan sonra gelsin canim, kim mutlu olmak istemez. Demek ki her canimiz sIKILdiginda spor yapcakmisiz hem anlik mutluluk icin hem de tartidaki kalici mutluluk icin

Bundan sonra gelsin canim, kim mutlu olmak istemez. Demek ki her canimiz sIKILdiginda spor yapcakmisiz hem anlik mutluluk icin hem de tartidaki kalici mutluluk icin
Kesinlikle öyle Mesela geçen sene yine kilolarimla başım dertteydi diyet yapmadım fazlasıyla yedim evet yaptığım çok yanlıştı ama günde 4 mile leslie yaptım her gun hiç aksatmadan
En sonunda beni görenler inanamadilar hem vücut seklim hem cildim o kadar degismisti ki yüzüme mutluluk vücuduma enerji yayılmıştı
Tabi sonradan okul başladı ve bıraktım eskisinden daha beter bi haldeyim şimdi

iyi geceler kizlar gece kusu geldi :))
ama cok kalamicam hemen dun ve bugunun menusunu yazcam
sabah uyaninca 2 bardak su
kahvalti
1 rafadan yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates salatalik

ara ogun
incir uyutmasi

oglen
patlicanli sebze yemegi (yolda giderken yedim arabada )
salata niyetine 1 bucuk tane turkiye salataliklarindan

ara ogun
yaban mersini

aksam gece
1 tane icli kofte kizarmis

pazar gunu lunaparka gittik
ve oradan cikinca restorantlar kapaliydi tabi herkes parkta biseyler Aldi abur cubur cok ac degildi
akraba yanina icli kofte getirmis bir tane yedim acikmistim
benzinlikten sade yogurt alirim ddim o bile kalmamisti bol bol su ictim :))

pazartesi
kahvalti -ogle beraber
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
taze fasulye
bol domates salatalik
(sabah 5 te eve geldim esim cok uykusuzdu arabada uyudu sonra yola devam edebildik
o nedenle ogle 12 de uyandim cok karisik bir menu oldu bugunde )

ara ogun
tarcinli sut
bikac dilim Yesil elma

aksam
1 tane balik
yanina bikac dilim firinda baharatli zeytinyagli patates
salata

ara ogun yapmadim baska
su 2 lt

ya ben gitmsim sen gelmissin cumartesi aksami :))
vallahi oyle Nasil rahatim cikarip isitiorum hemen Hazir tam bana gore :))
ay disarda nasil daha rahat dikkat ediyosun canim bana zor geliyo ama deniyorum bu ara basarili oluyorum yavas yavas :))
Masallah canim menun gayet iyi

Valla bende hep balik etliydim cocukken obeziteden döndurmustu doktor beni düşünün artik ) hic oyle cok zayif olmadim bende en cok 72 gordum en az 56 gordum bunların arasinda degisiyorum surekli
off cok zor bir cocukluk gecirmis olmaslisin bende oglumla ugrasiyorum bu konuda cok zor
benim oglum da kilolu tahlilleri hep yuksek cikti sans eseri doktora goturunce turkiyede
aslinda buyudukce boy oluyo ama bu hormonlar yuksek diye dikkat etmek zorundayiz malesef
Gokmavisi90 ne zaman gelıyon kuzucuk
Ben alışamadım gıdıp gelmekerıne
Kerevızede kokusunada gıcıgım bu arada
vallahi hafta ici genellikle evdeyim ama haftasonu misafirim olmadikca vinnnn
onumuzdeki hafta anaokulu acilacak daha rahat olurum belki :)
oo agir misafirin var demek insallah guzel gecmistir

Bızde senı ızledık bak 31 hafta sonra beraberız canısı

İnşallah balım

Aynı canım gördüğün üzere çabalara devam bizde aynı durumlar ..
Biran önce geçer inşallah ilk zamanlar zor oluyor ..dikkat et kendine

Amin canim benim

O kadar programlı olma yahuu
disiplin şart
Mesela bana da et yaramıyor ve hemen tartıda artı çıkıyorum canım herkesin bünyesi farklı.
Bu arada menündeki 1 avuç fındık bana biraz fazla geldi kaç fındık vardı? Ben gramaj hesabıyla yapıyorum murfak tartısında tartıyorum tek tek yediklerimi de o yüzden sordum. Kavrulmamış herhalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…