Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amandey kesinlikle haklısın bu defa verirsem diye sonrası için ne sözler veriyorum kendime umarım başarırım

HAYDİ METABOLİZMAMIZI HIZLANDIRALIM!

- YEŞİL ÇAYA ALIŞIN: Bazı araştırmacılara göre günlük 4-5 fincan içilen şekersiz yeşil çayın metabolik hızı artırmaya yönelik etkisi var. Yüksek tansiyon veya hipertiroid probleminiz yok ise hemen denemeye başlayabilirsiniz. Yeşil çayın karın yağlarını yakmada da faydalı olduğu bildiriliyor.

- YOĞURT TÜKETİN: Özellikle bel çevresindeki yağlanmanın en büyük düşmanlarından biri olan yoğurt, içeriğindeki probiyotik bakteriler ile bağırsaklara dosttur ve sindirim sistemini rahatlatır. Aynı zamanda kalsiyum içeriği ile vücuttaki fazla yağlarla da savaşır. (İçine kırmızıbiber, karabiber veya zerdeçal katarak deneyebilirsiniz.)

- KIRMIZI MEYVELER: Tatlıdır ancak lif içerikleri ile kan şekerini kontrol etmeye yardımcıdırlar. Kırmızı meyveleri mutfağınızda; salata, tatlı, sos, içecek gibi farklı tariflerde kullanabilirsiniz.

- KARABİBER TÜKETİN: Antioksidan ve antibakteriyel özelliğe sahiptir. Kore’de yapılan bir çalışmaya göre karabiberin içeriğinde bulunan “piperin” adlı madde yeni yağ hücrelerini bloke ederek yağlarla savaşır.

- GREYFURT YİYİN: Yemekten önce yenen greyfurtun kilo vermeyi hızlandırdığı ve ensülini düşürdüğü görülmüştür.

- YUMURTADAN VAZGEÇMEYİN: Güne yumurta içeren kahvaltı ile başlamak uzun süre tok tutar.

- SU İÇİN: Su, metabolizmanızın doğru ve verimli çalışmasını destekler. Az su içenlerin metabolizma hızının içmeyenlere göre daha yavaş olduğu belirtilmiştir.

- YETERLİ UYUYUN: Yeterli uyku, karbonhidrat ve yağ isteğini durdurur. Yenilenmek ve vücudu yağ yakımına hazırlamak için 7, 8 hatta 9 saat uyumaya ihtiyacınız olabilir.

Canım et derken az miktarda zaten.karbonhidratla karisrirmadan yiyorum

1 avuç fındık,6-7 adet

amandey kesinlikle haklısın bu defa verirsem diye sonrası için ne sözler veriyorum kendime umarım başarırım
kilo vermenin en keyifli tarafı kıyafet alırken 36 beden lütfen aaaaa bunu XS yok mu diye serzenişte bulunmak .) 67 kilo iken bir kere kabinde kıyafet denerken sıkışmıştım elbise çıkmıyor, makas isteyip kesecektim valla:)

Sorma benim de bir kere pantolonum söküldü arkadan biraz ..patladı yanı ...ay çok fenaydı
Hırka bağlayarak eve gitmiştim

Narin benim biraz boyun kemiklerim belli.oluyor artık ayna karşısında yapıyorum sporu nefes aldıkça onlar da belli oluyorlar mutlu ediyor işte beni G Gundirella
Ay onlar çok estetik görünüyor ne kemiğiydi unuttum adini inşallah zayiflariz da spora gerek kalmadan belirginleşir o kemikler benim ki şuan hala tontiş tontiş et yığını orası

Ay onlar çok estetik görünüyor ne kemiğiydi unuttum adini inşallah zayiflariz da spora gerek kalmadan belirginleşir o kemikler benim ki şuan hala tontiş tontiş et yığını orası
5 kilo verince böyle belirginlesmeye başladı zaten bendeki de ama çok tatlış duruyor

öğle yemeğinde yaoğurtlu bir salata vardı ama galiba içinde mayonez vardı yedikten sonra farkettim :)
Kokusundan anlamadın mı ama bence dikkat etmelisin daha fazlaa inan 1 2 hafta zor geçiyor ama sonra alışıyorsun hani yiyip pişman oldum yazacağına yemedim mutlu oldum yazsan hep beraber mutlu oluruz canım :) evet arada kaçamaklar oluyor mutlaka ama arada olsun bu lan mayonez bile dahil nasıl burnumda tütüyor ketçap mayonezli makarna anlatamam ama diyete başladığım gün dedim 85 net gördüm mü bi tabak yiycem diye sanırım bu hafta yiycem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…