işin özü aslında yaşam şeklini değiştirmek, bunu bir yaşam şekli haline getirmek. 5 yıl önce kilo verip (aslında çok uzun kilolu dönemlerim olmadı genelde 56 kilo civarında olup sadece 1-2 yıl 67 kilolarda gezindim) uzun süredir almadan korumamın sebebi beslenme şeklimi tamamen değiştirmek, şunu bilelim kızlar bir daha paketlenmiş ürün tüketmeyeceğiz kilo versek de hayatımızda bir daha glikoz şuruplu ürünler olmayacak, kızartma, karbonhidrat olmayacak (kırk yılda bir tabi ki yiyebiliriz). 5 kilo vereyim istediğimi yiyeyim dersek başa sararız... Şekil örnek Ben :)
Canım et derken az miktarda zaten.karbonhidratla karisrirmadan yiyorumdisiplin şart
Mesela bana da et yaramıyor ve hemen tartıda artı çıkıyorum canım herkesin bünyesi farklı.
Bu arada menündeki 1 avuç fındık bana biraz fazla geldi kaç fındık vardı? Ben gramaj hesabıyla yapıyorum murfak tartısında tartıyorum tek tek yediklerimi de o yüzden sordum. Kavrulmamış herhalde?
kilo vermenin en keyifli tarafı kıyafet alırken 36 beden lütfen aaaaa bunu XS yok mu diye serzenişte bulunmak .) 67 kilo iken bir kere kabinde kıyafet denerken sıkışmıştım elbise çıkmıyor, makas isteyip kesecektim valla:)amandey kesinlikle haklısın bu defa verirsem diye sonrası için ne sözler veriyorum kendime umarım başarırım
Sorma benim de bir kere pantolonum söküldü arkadan biraz ..patladı yanı ...ay çok fenaydıkilo vermenin en keyifli tarafı kıyafet alırken 36 beden lütfen aaaaa bunu XS yok mu diye serzenişte bulunmak .) 67 kilo iken bir kere kabinde kıyafet denerken sıkışmıştım elbise çıkmıyor, makas isteyip kesecektim valla:)
Ay onlar çok estetik görünüyor ne kemiğiydi unuttum adiniNarin benim biraz boyun kemiklerim belli.oluyor artık ayna karşısında yapıyorum sporu nefes aldıkça onlar da belli oluyorlar mutlu ediyor işte beni G Gundirella
5 kilo verince böyle belirginlesmeye başladı zaten bendeki de ama çok tatlış duruyorAy onlar çok estetik görünüyor ne kemiğiydi unuttum adiniinşallah zayiflariz da spora gerek kalmadan belirginleşir o kemikler benim ki şuan hala tontiş tontiş et yığını orası
5 kilo verince böyle belirginlesmeye başladı zaten bendeki de ama çok tatlış duruyor
inşallah canım bede cumayı sabırsızlıkla bekliyorum sen izindemisin çok fazla girmiyor gibisin sanki özledim valla WhatsApp da da yazmıyorsunzukkum Bu hafta sen güzel bir eksi göreceksin küçüğüm aferin sana güzelleşme yolunda ilerlemeye devam
Kokusundan anlamadın mı ama bence dikkat etmelisin daha fazlaa inan 1 2 hafta zor geçiyor ama sonra alışıyorsun hani yiyip pişman oldum yazacağına yemedim mutlu oldum yazsan hep beraber mutlu oluruz canım :) evet arada kaçamaklar oluyor mutlaka ama arada olsun bu lan mayonez bile dahil nasıl burnumda tütüyor ketçap mayonezli makarna anlatamam ama diyete başladığım gün dedim 85 net gördüm mü bi tabak yiycem diye sanırım bu hafta yiycem inşallahöğle yemeğinde yaoğurtlu bir salata vardı ama galiba içinde mayonez vardı yedikten sonra farkettim :)
Olur tabi bol salata yoğurt sadece kebab pidesiz ekmeksiz kunefesizYa bizimkiler aksama yemeğe çıkalım diyolar kebapçıda diyet olur mu sorarım size bu bir baltalamadir
arkadaşımın diyetisyeni lahmacun öneriyor sadeceYa bizimkiler aksama yemeğe çıkalım diyolar kebapçıda diyet olur mu sorarım size bu bir baltalamadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?