ay valla akraba olmasa gitmeyecem zaten sinir oldum ya akşam yemeğimi yemesem acaba valla bilemedimYarın Cuma canım tartı günü..öyle düşün bu gezmelerin sonu da yok ne de olsa yine azıcık birşeylerle geçiştirirsin ..şimdiden kolay gelsin
Aç gitme istersen ..kendini teması daha kolay oluyor ..ben öyle yapıyorum masum bulduklarından az yersin canımay valla akraba olmasa gitmeyecem zaten sinir oldum ya akşam yemeğimi yemesem acaba valla bilemedim
Ben de uzun zamandir yemiyordum bugun kucuk paket aldum yarin yiyim diye dayanamayip yedimCumartesi yicem inşallah bayağadır yemiyorum dondurma
Super ya koala cok tatliEki Görüntüle 2032043 Şuna bayıldım
Ben de uzun zamandir yemiyordum bugun kucuk paket aldum yarin yiyim diye dayanamayip yedim
Bundan sonra oyle yapcam. Gerci toplamda 169 kalori ama o kaloriyi yakmak icin uzun sure yurumem lazim
En iyisi cumalari almak galiba
Aynen ya önce haket sonra hüplet yapalımBundan sonra oyle yapcam. Gerci toplamda 169 kalori ama o kaloriyi yakmak icin uzun sure yurumem lazim
masum bişey yapmazlar bol kalori sevengillerden bunlar birde bir dedikoducu aman allahım şimdi diyetteyim desem bin laf mecbur çatalla oynayacam artıkAç gitme istersen ..kendini teması daha kolay oluyor ..ben öyle yapıyorum masum bulduklarından az yersin canım
oo avatar değişmiiiiş tam senlik olmuş ama foto yaa Yeliz ot yiyen koala süperBende zor tutuyorum kendimi yarın alacağım inşallah
Aynen o olmadı ama başka oldu ..oo avatar değişmiiiiş tam senlik olmuş ama foto yaa Yeliz ot yiyen koala süper
Öteki neydi insanı günaha davet ediyordu
Moral bozuluyor ya ondan yiyesi oluyor insanın neyse ağrısız geçsin bazen ağrı oluyor bendeAynen o olmadı ama başka oldu ..
Beyin obezliğimi temsil etsin dedimbugün aklım fikrim yemekte bu regl dönemi böyle oluyor galiba
Güzel olmuş inşallah akşam acıkmazsınEveeet sayın seyirciler
İşte menüm geliyooooo
Kahvaltı 09: 2 domates, 2 salatalık, dil+örgü+tel peynirden oluşan üçleme peynir tabağı, çeyrek fincan yeşil çay @anderes bi sevemedim gitti ya şu yeşil çayı ööf pööf burnumu tıkayıp içiyorum vallaha yav
Öğlen 12: 1 kup çialı muzlu şeftalili kakaolu şey
Ara: Uno kıtırıno 1 paket (61 kalori)
Akşam 16: 1 tabak kıymalı taze fasülyaaa yimiği ohh miiis ya düzgün yemek yemek gibisi var mııı
Bayağa yüklü bir menü oldu bugün benim için, peynirden dolayı diyim, çok yedim.
Şimdilik 1.25 lt su
30 dk yürüyüş ama daha yürürüm akşam
İşte böyyleeee dükkan kapandıııı
Allah sabır versınmenü yazıyorum
sabah 1 elma 1 salatalık
ara öğün yok
öğlen yarım porsiyon orman kebabı+salata (yağsız)
ara öğün çiğ badem siyah üzüm küçük avuç
herşey çok güzel gidiyordu ama şimdi minnak bir parça çikileta yedim
akşamda çaya davetliyiz
sabır diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?