Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok çok geçmiş olsun ya neyin varmış ne enfeksiyonuymuş niçin karın ağrısı olmuş tomografi çekildi mi ne dediler Allah sağlık versin canım boşver şimdi kilo vermeyi filan ya
Bulaşık makinem bozuldu kızlar ..çok ta doldurmuştum hepsini çıkarıp yıkadım ..inşallah kolay yapılır yaa
Yapma bee...ama bişi diycem çamaşır makinası bozulsa ne olacak daha kötü olurdu bak tam tatile de gideceksiniz yani iyi tarafından bakalım. Hemen şipşak yaparlar ne olacak kız üzülme
teşekkürler yaptım
Süper oldu. Bizler de herkesin kilosunu hedefini akılda tutamıyoruz ben unutmuşum mesela seni daha kilolu sanıyordum. Kilon iyiymiş iyi çabuk gidecek inşallah.

kızlar ben listeye ne zaman giricem :)
Ayın kaçında buraya gelip yazmaya başlamıştın canım?
Listeye girebilmen için hergün menünü yazman gerekiyor, geçmişi okuyup biraz da katılım yapman gerekiyor.
Bunları yaptıysan kilo da verdiysen 2 haftada girersin.

Tartı demorıze etmıyorsa sorun yok canım

Yok canim tavuk kizartmaydi ama cok az yagda kisik sekilde. Balik koftesini esim yapiyor bazen guzel oluyor. Kilciksiz baligi kiyma makinasindan geciyoriyor sonra devami normal kofte gibi.

Aslinda ben de dondurmayi yarin tartidan sonra yiyeyim demistim ama bir iki kasik aldim bugun

Tartı demorıze etmıyorsa sorun yok canım
Yok ya takmıyorum artık kv yi
Hatta dolabımdaki 4-5 tişörtü bana büyük geliyor ama sana da olur mu belki sana da dar gelir dene istersen diyerek verdim Denedi oldu aldı
Ama dedi ki ya sen tekrar kilo alırsan ne olacak...
Ben de yok almak istemiyorum inşallah almam dedim
Kadın o kadar tuhaf ki tekrar kilo alırsan malırsan diyip moralimi bozabiliyor takdir ediyorum vallaha kv yi

O işi bıraktım
Tartılmayıda bıraktım
Hangı kazak kac gr
İç çamaşırlı kac çıktım çorabı çıkarıp tartılsam vs...
Bır ara bütün eşyalarımın gr ımı ezberletmiştim
Elmayı tartıp yıyodum
Yedıkten sonra tartılıp Yıne tartılıyordum

Geçmiş olsun canım

Oooo nerdeyse sana yakınmışım ya
Eşyalarımı tartmadım hiç ama soyunuyorum daha kolay oluyor her sabah
Elma mrlma tartmıyorum artık pek sıkıldım o işlerden nadiren tartıyorum artık

İlginç kadınmiş
Hem al hemde laf sok ne kafalar ey allahım

Oooo nerdeyse sana yakınmışım ya
Eşyalarımı tartmadım hiç ama soyunuyorum daha kolay oluyor her sabah
Elma mrlma tartmıyorum artık pek sıkıldım o işlerden nadiren tartıyorum artık
Yok öyle degıl
Mesela 80 kıloyum
Elma 200 gr
Yeyınce 80.2 den fazla cıkıyordum :)

menü yazıyorum
sabah 1 elma 1 salatalık
ara öğün yok
öğlen yarım porsiyon orman kebabı+salata (yağsız)
ara öğün çiğ badem siyah üzüm küçük avuç
herşey çok güzel gidiyordu ama şimdi minnak bir parça çikileta yedim
akşamda çaya davetliyiz
sabır diyom

Yarın Cuma canım tartı günü..öyle düşün bu gezmelerin sonu da yok ne de olsa yine azıcık birşeylerle geçiştirirsin ..şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…