Hadi gözün aydınherkese günaydın. dün geceki kısırlı partiyi hasarsız atlattığımı düşünüyorum, 3 yk kısır 2 yk patates salatası yedim börek ve kekten bi çatal aldım kalabalıktı ye ye diye gereksiz ısrara kalmadım off çok yedim şiştim felan dedim ama diyette olmasam o masa da hiçbir şey kalmazdı :) sabah da tartıldım çok şükür eksiyi gördük
Kesın dener zatenUnsuz Yumurtasız 3 Malzemeli Kurabiye:
11 tanr çıkıyor, adeti 62 kalori.
2 tane muz
1.5 SB Yulaf ezmesi
6-7 kuru kayısı
Muzlar çatalla ezilip püre yapılıyor.
Yulaf ezmesi rondoda un haline getiriliyor.
Kayısılar minik minik doğuranıyor.
Hepsi karıştırılıp tatlı kaşığı yardımı ile tepsiye koyulup 190 derecede 15 dakika pişiriliyor.
Kolay tarif.Pembe_patikli denesene
Cok tanidik yeliziimEki Görüntüle 2031954 Kızlar bu kelimeler tanıdık geliyor mu?
Çok satılır benceKesın dener zaten
Kadın bır cilt kıtap yazar bırıktırdıgı tarıflerle
Günlük tartılmak doğru degıl canımGünaydınlar bu gün çok mutsuzum bu iste bi terslik var galiba ya dun dikkat ettim o kadar sporumu da yaptim bu sabah tari 67.3 diyo dün sabah 66.7ydi yarik kiloyu bi günde mi aldm hemde bi sey yemeyerek anlamadim
Stres oldum bende ya evet dün wcye cikamadim aslnda ama yarim kilodan fazla da olur mu ne bileyimGünlük tartılmak doğru degıl canım
Dün spor yaptın belkı kasların şişti
Belkı ödem oldun
Belkı wc ye cıkmadın
Cuma'ları tartıl bence en fazla ıkı kez haftada tartılın diyor uzmanlar
valla bu işi bende anlamıyom ya en sinir olduğum şey aslına bakarsanGünaydınlar bu gün çok mutsuzum bu iste bi terslik var galiba ya dun dikkat ettim o kadar sporumu da yaptim bu sabah tari 67.3 diyo dün sabah 66.7ydi yarik kiloyu bi günde mi aldm hemde bi sey yemeyerek anlamadim
Amaaan aklıma kv geldi ya pazar günü geldiler ya, aynı laflar sürekli kıskanıyor mu nedir kilo veriyorum diye anlamadım koca kadın ne kıskanacak beni de ama yemek yememe hastalığına mı tutuldun diyo bi deEki Görüntüle 2031954 Kızlar bu kelimeler tanıdık geliyor mu?
Kesın dener zaten
Kadın bır cilt kıtap yazar bırıktırdıgı tarıflerle
Evet doğruGünlük tartılmak doğru degıl canım
Belkı ödem oldun
Belkı wc ye cıkmadın
Evet haklısın bende devamlı tartılıyorum ama yanlış sonra gereksiz bir moral boşlukluğu oluyor boşunaGünlük tartılmak doğru degıl canım
Belkı ödem oldun
Belkı wc ye cıkmadın
Sinir olunmayacak gibi degil ki tarti bozuk sandim bivalla bu işi bende anlamıyom ya en sinir olduğum şey aslına bakarsan
bende evdeki bozuk diye baya atarlandım sonra dün çekilen fotolarıma baktım bence de kilo almışım :)Sinir olunmayacak gibi degil ki tarti bozuk sandim bi
Tatlım yukarda ismin yazıyorya tikla kişisel bilgiler kısmına gir orda altta yazabilirsin.kızlar şu isminzin altındaki kilo güncellemelerini nasıl yapıyorsunuz
Geçmiş olsun canım ..herşeyin başı sağlık gerçekten ..Arkadaşlar size biraz ara vermek zorundayım çünkü rahatsızlandım ateş enfeksiyon şiddetli
Karın ağrısı onunla uğraşırıyorum dün hastanede geçti Zaman'ım bir müddet sürecek gibi bu arada gruptanda çıkarabilirsiniz kuralları vs bilmiyorum devamlı da katılamıyabilirim bu hastalıkla ilgili demiyorum genel olarak diyorum hepinize sağlıklı günler arkadaşlar Herşeyin başı saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?