Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi gözün aydın

Kesın dener zaten
Kadın bır cilt kıtap yazar bırıktırdıgı tarıflerle

Günaydınlar bu gün çok mutsuzum bu iste bi terslik var galiba ya dun dikkat ettim o kadar sporumu da yaptim bu sabah tari 67.3 diyo dün sabah 66.7ydi yarik kiloyu bi günde mi aldm hemde bi sey yemeyerek anlamadim

Günaydınlar bu gün çok mutsuzum bu iste bi terslik var galiba ya dun dikkat ettim o kadar sporumu da yaptim bu sabah tari 67.3 diyo dün sabah 66.7ydi yarik kiloyu bi günde mi aldm hemde bi sey yemeyerek anlamadim
Günlük tartılmak doğru degıl canım
Dün spor yaptın belkı kasların şişti
Belkı ödem oldun
Belkı wc ye cıkmadın
Cuma'ları tartıl bence en fazla ıkı kez haftada tartılın diyor uzmanlar

Belkı ödem oldun
Belkı wc ye cıkmadın
Stres oldum bende ya evet dün wcye cikamadim aslnda ama yarim kilodan fazla da olur mu ne bileyim

valla bu işi bende anlamıyom ya en sinir olduğum şey aslına bakarsan

Eki Görüntüle 2031954 Kızlar bu kelimeler tanıdık geliyor mu?
Amaaan aklıma kv geldi ya pazar günü geldiler ya, aynı laflar sürekli kıskanıyor mu nedir kilo veriyorum diye anlamadım koca kadın ne kıskanacak beni de ama yemek yememe hastalığına mı tutuldun diyo bi de kendi iradesiz
Kesın dener zaten
Kadın bır cilt kıtap yazar bırıktırdıgı tarıflerle

Belkı ödem oldun
Belkı wc ye cıkmadın
Evet doğru
Da ben de her sabah tartılıyom takıntı oldu bende de ama ormangozlu canım benim de gğnüm günümü tutmuyor tartıda ya

Belkı ödem oldun
Belkı wc ye cıkmadın
Evet haklısın bende devamlı tartılıyorum ama yanlış sonra gereksiz bir moral boşlukluğu oluyor boşuna

Aslında beslenmem benim psikolojimi çok etkiliyor kızlar ..
Güzel dengeli beslendiğim zaman daha neşeli oluyorum ..bunu iyice farkettim ..belki hormonlar enzimlerdendir bilmiyorum ..
Sizde de oluyor mu yoksa kafayı mı yiyorum acaba??

Arkadaşlar size biraz ara vermek zorundayım çünkü rahatsızlandım ateş enfeksiyon şiddetli
Karın ağrısı onunla uğraşırıyorum dün hastanede geçti Zaman'ım bir müddet sürecek gibi bu arada gruptanda çıkarabilirsiniz kuralları vs bilmiyorum devamlı da katılamıyabilirim bu hastalıkla ilgili demiyorum genel olarak diyorum hepinize sağlıklı günler arkadaşlar Herşeyin başı saglık

Geçmiş olsun canım ..herşeyin başı sağlık gerçekten ..
Allah tez zamanda şifa versin inşallah ..
Haklısın burada olmak zaman ve emek gerektiriyor ama misafir olarak her zaman bekleriz ..çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…