Kırmızı hıc gıymedımKırmızı da yakışır sana
Niçin hep siyah
Ne bileyim son 3 kilo ya takıldık buma şükür tabi
Yok gülüm hıc ben degılım renklerın içindeKilo verdikçe renklenelim çiçek açalım
Ben kırmızı mavi pembe siyah giyerim de beyaz krem filan giyemiyorum malum tosbikliktenKilo verdikçe renklenelim çiçek açalım
Sporu arttır ıstahlı olduğunda ıstersenNe bileyim son 3 kilo ya takıldık buma şükür tabi
Ama bugün iştahım çoktu gerçekten
Vay be saçlar da siyahKırmızı hıc gıymedım
Don bıle kırmızı gıymedım
Sıyah lacı arada mavı beyaz var bır ıkı
Oldum olası renklı gıyemedım benBen kırmızı mavi pembe siyah giyerim de beyaz krem filan giyemiyorum malum tosbiklikten
Sıyahtan çok beyaz artık be balımVay be saçlar da siyah
Perşembe bi zor geçiyo yaAz dolanayım bari dünyaları yemedenyarın Cuma
bakalım merakla bekliyorum yariniHılal bugun tartılma bence moralın bozulur lahmacundan
Bence Cuma'yı bekle fıstıgım
hem yürüyüş hem alışveriş yaptım bi cesaret gidip kendimi balık üstü transparan bi elbise aldım kına geceleri için net 44 olmuşumzukkum sen nasıl oldun canım?sesin çıkmadı merak ettim
Abou transparan mıbakalım merakla bekliyorum yarini
hem yürüyüş hem alışveriş yaptım bi cesaret gidip kendimi balık üstü transparan bi elbise aldım kına geceleri için net 44 olmuşum
Ovvv var tabi Allah yardımcın olsun yavrumYav bu çocuklarda 2 yaş sendromu diye bişi varmış duydunuz mu kızlar
Benimki 17 aylık huzursuzluğa başladı iyice
Ya benim zamanımda nerdeee 2 yaş sendromu muymuş neymiş
Annem patlatırdı ağzıma görürdüm sendromu huysuzlanmayı yeminle
Az dayak yemedim vallaha
Şimdi çocuklar ne şanslı ya
Geçmiş olsun tatlımArkadaşlar size biraz ara vermek zorundayım çünkü rahatsızlandım ateş enfeksiyon şiddetli
Karın ağrısı onunla uğraşırıyorum dün hastanede geçti Zaman'ım bir müddet sürecek gibi bu arada gruptanda çıkarabilirsiniz kuralları vs bilmiyorum devamlı da katılamıyabilirim bu hastalıkla ilgili demiyorum genel olarak diyorum hepinize sağlıklı günler arkadaşlar Herşeyin başı saglık
Ayy çok fena ya geçmiş olsun kuzumBulaşık makinem bozuldu kızlar ..çok ta doldurmuştum hepsini çıkarıp yıkadım ..inşallah kolay yapılır yaa
ni demek.teşekkürler yaptım
Ne fesatlar ya benimkide kendi nine kıyafetlerini vermeye çalışıyor bana bende kızına ver dedim :)))))Yok ya takmıyorum artık kv yi
Hatta dolabımdaki 4-5 tişörtü bana büyük geliyor ama sana da olur mu belki sana da dar gelir dene istersen diyerek verdimDenedi oldu aldı
Ama dedi ki ya sen tekrar kilo alırsan ne olacak...
Ben de yok almak istemiyorum inşallah almam dedim
Kadın o kadar tuhaf ki tekrar kilo alırsan malırsan diyip moralimi bozabiliyor takdir ediyorum vallaha kv yi
suyu arttır baby si. Peynir çeşidi çok ama miktarı değildir eminim ki. Afiyet eksi olsun.Eveeet sayın seyirciler
İşte menüm geliyooooo
Kahvaltı 09: 2 domates, 2 salatalık, dil+örgü+tel peynirden oluşan üçleme peynir tabağı, çeyrek fincan yeşil çay @anderes bi sevemedim gitti ya şu yeşil çayı ööf pööf burnumu tıkayıp içiyorum vallaha yav
Öğlen 12: 1 kup çialı muzlu şeftalili kakaolu şey
Ara: Uno kıtırıno 1 paket (61 kalori)
Akşam 16: 1 tabak kıymalı taze fasülyaaa yimiği ohh miiis ya düzgün yemek yemek gibisi var mııı
Bayağa yüklü bir menü oldu bugün benim için, peynirden dolayı diyim, çok yedim.
Şimdilik 1.25 lt su
30 dk yürüyüş ama daha yürürüm akşam
İşte böyyleeee dükkan kapandıııı
ananas li var ımmmm mis gibi valla.Ay yok cınımmmm ben almayım her türünü denedım benlık degıl
zincirlerini kır bebeğim.Yok gülüm hıc ben degılım renklerın içinde
Çok klasıgımdır bellı model ve renkte çakılır kalırım
kız sen kapalı değilmiş ne transparani abovvv sende bizim gelin gibisen zaar. :))))bakalım merakla bekliyorum yarini
hem yürüyüş hem alışveriş yaptım bi cesaret gidip kendimi balık üstü transparan bi elbise aldım kına geceleri için net 44 olmuşum
Afiyet olsun menun güzel.Sabah
1.5 yumurta haşlanmış
1 domates
1 çay
Öğlen
1 kepçe domates çorbası
1 kepçe fasulye taze
1 kaşe yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Aksam
Yoğurt
Salata ton balıklı
Şu 3 lt
Spor
Resim aticam birazdan
Kollarında boynun da var canımAbou transparan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?