- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
cook gecmis olsun canim acil sifalartezbitsin teşekkür ediyorum Bağırsak enfeksiyonu Ateş'i düşüremediler zar zor düştü ay çok kötü kimse Yaşamaz inşallah şuan evde yatıyorum Düne göre çok şükür daha iyiyim hepinizi tanıdığıma memnun oldum kızlar sürekli katılamıyıcam zaten beceremiyorum da ( ama rejime hastalık bitimi devam edicem inşallah kilo istediğim zamanda verirsem size haber veriririm inşallah hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız aman önce saglık ona göre
40da olur canim sana. ben senden fazlayim 40 giyiyorum suanda, likralida 38Ben de bugün bavul hazırlarken eski eteklerimi denedim 3 sene 4 sene önceki. Aralarında 42, 40, 38 var. 38 likralı gerçi.
Ben de 42 olmuşum galiba. 40 beden de oldu ama yapıştı kalçama göbeğime.
İyi 42 ye düştümüysem 40 olsam yeter dimi
var canim 2 yasinda hayira basliyorlar, herseye hayir. Kuzucun buyuyor artik ne guzel :)Yav bu çocuklarda 2 yaş sendromu diye bişi varmış duydunuz mu kızlar
Benimki 17 aylık huzursuzluğa başladı iyice
Ya benim zamanımda nerdeee 2 yaş sendromu muymuş neymiş
Annem patlatırdı ağzıma görürdüm sendromu huysuzlanmayı yeminle
Az dayak yemedim vallaha
Şimdi çocuklar ne şanslı ya
Bak bak bana hiç eksik gelir diyomu :)Afıyet olsun
Yarın guzel bır eksı gelır ınsallah
Çok güzel canim afiyet olsun.Bende yazayım menümü
Kahvaltı saat 8 yarım kase çorban
Ara kahve
Öğlen az tavuk bir kase cacık
Akşam 4 yk taze fasulye 2 dl ekmek
Su 3 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım menun güzel.Bende yazayim menüyü
Sabah:
1 yumurtadan maydanozlu lorlu omlet
3 ceri domates
Ara:
4 cig fındık
Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
Akşam:
2 biber dolma küçüktü biberler
5 yk yogurt
Su: simdilik 3lt
Spor: 15 dk kardiyo
Afiyet olsun biraz fazla olmuş dediğin gibi özellikle meyve hem.mücver hem köfte olmamış. Sabah güzel sonuclar alırsın inşallah tatlım.Slm kizlar. Dun tartildim keske tartilmasaydim eskiyi gorunce bugun biraz fazla yedim sanki
Bugunku menumberilceee Pembe_patikli
sabah: 1 kucuk parca tavuk 75 gr kadar, domates, salatalik, 2 dilim peynir, 6 taze kayisi
ara: 1 seftali, 1 fincan sutlu kahve
ara:1 kucuk kase kiraz, 3 dilim karpuz
oglen: 5 tane brokolili karnibaharli mucver, 3 tane kofte
ara: 100gr sade dondurma
ara: 1 porsiyondan biraz az chiali puding, 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve
aksam: 1 kase mercimek corbasi
su: 3 ltreden biraz fazlatezbitsin
spor: salonda 1 saat anne-bebek sporu
4km yuruyus
Az mı yemişsin ki acaba Zeynep yavBende yazayım menümü
Kahvaltı saat 8 yarım kase çorba
Ara kahve
Öğlen az tavuk bir kase cacık
Akşam 4 yk taze fasulye 2 dl ekmek
Su 3 lt
Spor yok
Bana da öyle oluyor hep ama sporun çok iyiSlm kizlar. Dun tartildim keske tartilmasaydim eskiyi gorunce bugun biraz fazla yedim sanki
Bugunku menumberilceee Pembe_patikli
sabah: 1 kucuk parca tavuk 75 gr kadar, domates, salatalik, 2 dilim peynir, 6 taze kayisi
ara: 1 seftali, 1 fincan sutlu kahve
ara:1 kucuk kase kiraz, 3 dilim karpuz
oglen: 5 tane brokolili karnibaharli mucver, 3 tane kofte
ara: 100gr sade dondurma
ara: 1 porsiyondan biraz az chiali puding, 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve
aksam: 1 kase mercimek corbasi
su: 3 ltreden biraz fazlatezbitsin
spor: salonda 1 saat anne-bebek sporu
4km yuruyus
Ins canim tek kilo almamis olayim da dun baktim eksi 1kg dum. Ins yarina ayni sonucu gorurum.Çok güzel canim afiyet olsun.
Afiyet olsun canım menun güzel.
Afiyet olsun biraz fazla olmuş dediğin gibi özellikle meyve hem.mücver hem köfte olmamış. Sabah güzel sonuclar alırsın inşallah tatlım.
Eksi 1kgu gorunce onun gazina mi geldim anladim butun gun yedim yedim ve hala acimAz mı yemişsin ki acaba Zeynep yav
Bana da öyle oluyor hep ama sporun çok iyi
Bazen bana da oluyor ..ama geçiyor sonra..regl dönemi de etkiliyorEksi 1kgu gorunce onun gazina mi geldim anladim butun gun yedim yedim ve hala acim
Ne güzel sevindim hedefin kaç beden canım ? Kilo verdikçe mutlu oluyor insanda vermesi zor valla12 den beri yollardayım alın size spor.kizlar :)
Yarin tek eksi 1 cikayim da. Bu arada bir yazi buldum cok hosuma gitti paylasayimBazen bana da oluyor ..ama geçiyor sonra..regl dönemi de etkiliyor
Ins canim hepimiz eksilerle gelelim yarin.Evet kızlar bir hafta daha bitirdik ..
Bu hafta nasıl geçmiş yarın belli olacak çabaladık bakalım hayırlısı artık.
Masallah canim hem menune hem sporuna hem sana. Afiyet olsun super menu ve sporBende menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az peynir domates salatalık 2 zeytin
Biber 1 ceviz çay
Ara
Sade kahve 5 badem
öğlen 3 köfte bol salata
Ara
Yeşil çay 1 şeftali
Akşam
Yoğurtlu haşlanmış karnabahar
Su 2,5 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Sağol canım çok acıktım bugün ..baktım durum kötü dışarı çıktım oyalandımMasallah canim hem menune hem sporuna hem sana. Afiyet olsun super menu ve spor
Aslinda hava iyiydi ben de dusundum kizimla parka veya havuza gidelim diye ogleden sonra gitmedim ve yedim yedim. Sabah spora gittik geldik derken bugunluk yeter diye dusunmustum ama dedigin gibi en iyisi cok aclik hissedince gezmeye yuruyuse cikmak.Sağol canım çok acıktım bugün ..baktım durum kötü dışarı çıktım oyalandım
Ara sıra oluyor hepimize
Aynen ben daha önce akşam çocuk parkına gidiyordum ..evden uzak olayım diye geç çocuklar de eğleniyorduAslinda hava iyiydi ben de dusundum kizimla parka veya havuza gidelim diye ogleden sonra gitmedim ve yedim yedim. Sabah spora gittik geldik derken bugunluk yeter diye dusunmustum ama dedigin gibi en iyisi cok aclik hissedince gezmeye yuruyuse cikmak.
Yarında cumaydı Derya olmadı bugunBen bugun kitliktan cikmis gibiydim
Biliyorum canimYarında cumaydı Derya olmadı bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?