Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cook gecmis olsun canim acil sifalar

40da olur canim sana. ben senden fazlayim 40 giyiyorum suanda, likralida 38

var canim 2 yasinda hayira basliyorlar, herseye hayir. Kuzucun buyuyor artik ne guzel :)

Bende yazayım menümü
Kahvaltı saat 8 yarım kase çorban

Ara kahve

Öğlen az tavuk bir kase cacık

Akşam 4 yk taze fasulye 2 dl ekmek

Su 3 lt
Spor yok
Çok güzel canim afiyet olsun.

Afiyet olsun canım menun güzel.

Afiyet olsun biraz fazla olmuş dediğin gibi özellikle meyve hem.mücver hem köfte olmamış. Sabah güzel sonuclar alırsın inşallah tatlım.

Bende yazayım menümü
Kahvaltı saat 8 yarım kase çorba

Ara kahve

Öğlen az tavuk bir kase cacık

Akşam 4 yk taze fasulye 2 dl ekmek

Su 3 lt
Spor yok
Az mı yemişsin ki acaba Zeynep yav

Bana da öyle oluyor hep ama sporun çok iyi

Çok güzel canim afiyet olsun.

Afiyet olsun canım menun güzel.

Afiyet olsun biraz fazla olmuş dediğin gibi özellikle meyve hem.mücver hem köfte olmamış. Sabah güzel sonuclar alırsın inşallah tatlım.
Ins canim tek kilo almamis olayim da dun baktim eksi 1kg dum. Ins yarina ayni sonucu gorurum.

Bende menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az peynir domates salatalık 2 zeytin
Biber 1 ceviz çay
Ara
Sade kahve 5 badem
öğlen 3 köfte bol salata
Ara
Yeşil çay 1 şeftali
Akşam
Yoğurtlu haşlanmış karnabahar
Su 2,5 litre
Spor 1 saat yürüyüş

Bazen bana da oluyor ..ama geçiyor sonra..regl dönemi de etkiliyor
Yarin tek eksi 1 cikayim da. Bu arada bir yazi buldum cok hosuma gitti paylasayim
Vücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi 24 saat alır. Yediklerimizin yağa dönüşmesi için vücut, eşit miktarda karbonhidrat-protein birlikteliğine ihtiyaç duyar. Eğer aldığınız fazla enerjiyi vücuttan atabilmek için ertesi gün suyu ve proteini artırıp karbonhidratı yarıya indirirseniz, yediklerinizin yağa dönüşmesini önlemiş olursunuz.

Proteini artırmanın etkisi ne?

Alınan su ve protein miktarını 1,5 katına çıkarmak gerekiyor. Artan protein, suyla birlikte metabolizmayı hızlandırır. Ve yediklerimizin yağa dönüşmeden vücuttan atılmasını sağlar.

Masallah canim hem menune hem sporuna hem sana. Afiyet olsun super menu ve spor

Sağol canım çok acıktım bugün ..baktım durum kötü dışarı çıktım oyalandım
Ara sıra oluyor hepimize
Aslinda hava iyiydi ben de dusundum kizimla parka veya havuza gidelim diye ogleden sonra gitmedim ve yedim yedim. Sabah spora gittik geldik derken bugunluk yeter diye dusunmustum ama dedigin gibi en iyisi cok aclik hissedince gezmeye yuruyuse cikmak.

Aslinda hava iyiydi ben de dusundum kizimla parka veya havuza gidelim diye ogleden sonra gitmedim ve yedim yedim. Sabah spora gittik geldik derken bugunluk yeter diye dusunmustum ama dedigin gibi en iyisi cok aclik hissedince gezmeye yuruyuse cikmak.
Aynen ben daha önce akşam çocuk parkına gidiyordum ..evden uzak olayım diye geç çocuklar de eğleniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…