Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kapalıyım kız valla bu ilk böyle bir elbise oldu aslında kapalı ama kollar ve boyun kısmı tül abimin kızının kinasinda giymeyi düşünüyorum bakalım 5 kilo 6 kilo daha verince daha güzel olacak

Niye hastaneye gittiniz geçmiş olsun

Kollarında boynun da var canım
Kız fotosunu yolluycan sandım spor fotosu yollamışsın
Kapalıyım kız valla bu ilk böyle bir elbise oldu aslında kapalı ama kollar ve boyun kısmı tül abimin kızının kinasinda giymeyi düşünüyorum bakalım 5 kilo 6 kilo daha verince daha güzel olacak
Toplam kaç kilo verdin 44 oldun bravo

Ben de bugün bavul hazırlarken eski eteklerimi denedim 3 sene 4 sene önceki. Aralarında 42, 40, 38 var. 38 likralı gerçi.
Ben de 42 olmuşum galiba. 40 beden de oldu ama yapıştı kalçama göbeğime.
İyi 42 ye düştümüysem 40 olsam yeter dimi

tezbitsin teşekkür ediyorum Bağırsak enfeksiyonu Ateş'i düşüremediler zar zor düştü ay çok kötü kimse Yaşamaz inşallah şuan evde yatıyorum Düne göre çok şükür daha iyiyim hepinizi tanıdığıma memnun oldum kızlar sürekli katılamıyıcam zaten beceremiyorum da ( ama rejime hastalık bitimi devam edicem inşallah kilo istediğim zamanda verirsem size haber veriririm inşallah hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız aman önce saglık ona göre

giy canım giy Güle güle giy kiloları ver daha da güzel olsun sonuçta yeğeninin kınasi sen giymiycen de kim giyicek dimi ama.

Niye hastaneye gittiniz geçmiş olsun

Kız fotosunu yolluycan sandım spor fotosu yollamışsın

Toplam kaç kilo verdin 44 oldun bravo
annemin tansiyon fırlamis dün hastaneye götürmüştür acilde müşahede altındaydı bizde aceleyle çıktık gittik. Şimdi iyi çok şükür.

yeter tabi de 38 ol sen bebeğim.

Aman bunların sendromu hıc bıtmıyor kı
Essek kadarlar hala sendromdayız

Afıyet olsun
Yarın guzel bır eksı gelır ınsallah

Ben tutuklu kaldım bebegım

Geçmiş olsun
İnşallah olurum ama spor şart

Slm kizlar. Dun tartildim keske tartilmasaydim eskiyi gorunce bugun biraz fazla yedim sanki
Bugunku menum berilceee @anderes
sabah: 1 kucuk parca tavuk 75 gr kadar, domates, salatalik, 2 dilim peynir, 6 taze kayisi
ara: 1 seftali, 1 fincan sutlu kahve
ara:1 kucuk kase kiraz, 3 dilim karpuz
oglen: 5 tane brokolili karnibaharli mucver, 3 tane kofte
ara: 100gr sade dondurma
ara: 1 porsiyondan biraz az chiali puding, 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve
aksam: 1 kase mercimek corbasi

su: 3 ltreden biraz fazla tezbitsin
spor: salonda 1 saat anne-bebek sporu
4km yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…