Kapalıyım kız valla bu ilk böyle bir elbise oldu aslında kapalı ama kollar ve boyun kısmı tül abimin kızının kinasinda giymeyi düşünüyorum bakalım 5 kilo 6 kilo daha verince daha güzel olacakGeçmiş olsun tatlım
Ayy çok fena ya geçmiş olsun kuzum2 kez yaşadım çıkarıp yıkama işini tamir ettim hemen.
ni demek.
Ne fesatlar ya benimkide kendi nine kıyafetlerini vermeye çalışıyor bana bende kızına ver dedim :)))))
suyu arttır baby si. Peynir çeşidi çok ama miktarı değildir eminim ki. Afiyet eksi olsun.
ananas li var ımmmm mis gibi valla.
zincirlerini kır bebeğim.
kız sen kapalı değilmiş ne transparani abovvv sende bizim gelin gibisen zaar. :))))
Afiyet olsun menun güzel.
Niye hastaneye gittiniz geçmiş olsunMenülerim
Dün az biraz kusbasili pide yedim saat 8 gibi 2 dilimcik hastanedeydik ve açtım ayran içtim. Kahvalti pro ydu.
Bugün
Saat 5
2 kaşık yoğurt
Saat 11
1 yumurta
1 kk peynir
1 kaşık tulum peynir
Domates salatalik
Roka kuzu kulağı
Saat 14:30
1 ufak nektarin
Saat 17:30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Avuc ici kadar tavuk göğüs haşlanmış
Su 2 litre okdu 3 e tamamliycam
Spor henüz yok
Kız fotosunu yolluycan sandım spor fotosu yollamışsınKollarında boynun da var canım
Toplam kaç kilo verdin 44 oldun bravoKapalıyım kız valla bu ilk böyle bir elbise oldu aslında kapalı ama kollar ve boyun kısmı tül abimin kızının kinasinda giymeyi düşünüyorum bakalım 5 kilo 6 kilo daha verince daha güzel olacak
giy canım giy Güle güle giy kiloları ver daha da güzel olsun sonuçta yeğeninin kınasi sen giymiycen de kim giyicek dimi ama.Kapalıyım kız valla bu ilk böyle bir elbise oldu aslında kapalı ama kollar ve boyun kısmı tül abimin kızının kinasinda giymeyi düşünüyorum bakalım 5 kilo 6 kilo daha verince daha güzel olacak
annemin tansiyon fırlamis dün hastaneye götürmüştür acilde müşahede altındaydı bizde aceleyle çıktık gittik. Şimdi iyi çok şükür.Niye hastaneye gittiniz geçmiş olsun
Kız fotosunu yolluycan sandım spor fotosu yollamışsın
Toplam kaç kilo verdin 44 oldun bravo
yeter tabi de 38 ol sen bebeğim.Ben de bugün bavul hazırlarken eski eteklerimi denedim 3 sene 4 sene önceki. Aralarında 42, 40, 38 var. 38 likralı gerçi.
Ben de 42 olmuşum galiba. 40 beden de oldu ama yapıştı kalçama göbeğime.
İyi 42 ye düştümüysem 40 olsam yeter dimi
7 oldu galibaNiye hastaneye gittiniz geçmiş olsun
Kız fotosunu yolluycan sandım spor fotosu yollamışsın
Toplam kaç kilo verdin 44 oldun bravo
Aman bunların sendromu hıc bıtmıyor kıYav bu çocuklarda 2 yaş sendromu diye bişi varmış duydunuz mu kızlar
Benimki 17 aylık huzursuzluğa başladı iyice
Ya benim zamanımda nerdeee 2 yaş sendromu muymuş neymiş
Annem patlatırdı ağzıma görürdüm sendromu huysuzlanmayı yeminle
Az dayak yemedim vallaha
Şimdi çocuklar ne şanslı ya
Güzel hafıf olmuşSabah
1.5 yumurta haşlanmış
1 domates
1 çay
Öğlen
1 kepçe domates çorbası
1 kepçe fasulye taze
1 kaşe yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Aksam
Yoğurt
Salata ton balıklı
Şu 3 lt
Spor
Resim aticam birazdan
Afıyet olsunMenülerim
Dün az biraz kusbasili pide yedim saat 8 gibi 2 dilimcik hastanedeydik ve açtım ayran içtim. Kahvalti pro ydu.
Bugün
Saat 5
2 kaşık yoğurt
Saat 11
1 yumurta
1 kk peynir
1 kaşık tulum peynir
Domates salatalik
Roka kuzu kulağı
Saat 14:30
1 ufak nektarin
Saat 17:30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Avuc ici kadar tavuk göğüs haşlanmış
Su 2 litre okdu 3 e tamamliycam
Spor henüz yok
Ben tutuklu kaldım bebegımGeçmiş olsun tatlım
Ayy çok fena ya geçmiş olsun kuzum2 kez yaşadım çıkarıp yıkama işini tamir ettim hemen.
ni demek.
Ne fesatlar ya benimkide kendi nine kıyafetlerini vermeye çalışıyor bana bende kızına ver dedim :)))))
suyu arttır baby si. Peynir çeşidi çok ama miktarı değildir eminim ki. Afiyet eksi olsun.
ananas li var ımmmm mis gibi valla.
zincirlerini kır bebeğim.
kız sen kapalı değilmiş ne transparani abovvv sende bizim gelin gibisen zaar. :))))
Afiyet olsun menun güzel.
Güzel olur fıstıgımKapalıyım kız valla bu ilk böyle bir elbise oldu aslında kapalı ama kollar ve boyun kısmı tül abimin kızının kinasinda giymeyi düşünüyorum bakalım 5 kilo 6 kilo daha verince daha güzel olacak
Geçmiş olsungiy canım giy Güle güle giy kiloları ver daha da güzel olsun sonuçta yeğeninin kınasi sen giymiycen de kim giyicek dimi ama.
annemin tansiyon fırlamis dün hastaneye götürmüştür acilde müşahede altındaydı bizde aceleyle çıktık gittik. Şimdi iyi çok şükür.
yeter tabi de 38 ol sen bebeğim.
Canim cokaz yemissin, bence kilo vermek icin cok iyi bir menu.Bende yazayım menümü
Kahvaltı saat 8 yarım kase çorba
Ara kahve
Öğlen az tavuk bir kase cacık
Akşam 4 yk taze fasulye 2 dl ekmek
Su 3 lt
Spor yok
Afiyet olsun canim gayet guzel bir menu.Bende yazayim menüyü
Sabah:
1 yumurtadan maydanozlu lorlu omlet
3 ceri domates
Ara:
4 cig fındık
Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
Akşam:
2 biber dolma küçüktü biberler
5 yk yogurt
Su: simdilik 3lt
Spor: 15 dk kardiyo
Adet öncesi canım hiç istemiyor kiCanim cokaz yemissin, bence kilo vermek icin cok iyi bir menu.
Ben bugun kitliktan cikmis gibiydimAdet öncesi canım hiç istemiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?