Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

92 kilo olduğum vakit 6 dilim ekmeğim vardı ve gayet güzel kilo verdim.zamanla 3 dilime düşürdü diyetisyen.metobolizma hızım iyi canım, belkide ondandır bana zararının olmaması.sen bana bakıpda 3 dilim yeme sakın, kendini en iyi sen bilirsin

Kız ben yediğim de incecik 2 yiyorum oda belki hafta da bir bile değil ben söylemek istedim diyetisyen listesine uyumadım ben ya benim de metabolizma iyidir sağolsun yarı yolda bırakmadi bu ara hiç iyi kilo verdirdi :)

Bugünkü menüm şöyle kızlar:
( yalnız ben bir senedir mönü yazıyordum tdk ya göre menüymüş iyi mi.biriniz de çıkıp yanlış yazıyosun obezz demediniz zalımlar @nefertityy )

Sabah:menemen, iki dilim sucuk,yeşillik, peynir, zeytin, ekmek

Ara:bir elma
Öğle:balık, salata, ekmek
Ara:beş çiğ fındık
Akşam:zeytinyağlı fasulye, yoğurt, ekmek
Su:3 litre
Spor:3 mil leslie, 50 mekik
Canim menun iyi. Bir dahaki sefere ekmek adetlerini de yazarsan iyi olur. Diyetisyene gidiyorsun ya ne yedigine bakiyorum ben de kendimce. Afiyet olsun sporun da super

Sabah 9.00
Yarım armut
Yarım nekrari

Öğle akşam 16.00
1 tabak türlü 1 kepçe kadar
4 5 yk kadar bulgur pilavı
Tavuk kanat
Biraz lavaş

Ara 17.00
3 küçük bitter kare

3 lt su
1 mil leslie
Saat 16da cok erken degil mi yemek icin
menümü yazayım
sabah
4te bir kk peynir
2 yeşil zeytin
bir tatlı kaşığı menemen domates ve salatalık
ara 1 bardak ayran
2.ara 1 bardak ayran
akşam
2 kase çorba yarim dilim kepek ekmeği
2 kase corba aksam biraz fazla gibi tabi ne çorbası olduğuna bağlı ama onun disinda cok iyi

Bende menümü yazayim
Sabah öğlen birlikte saat 13:
3 dilim sucuk
1,5 dilim kepek ekmegi
2 tk zeytinyağı sizma doğal
Domates
1 tk erik marmelati
2 bardak sekersiz cay
1 kk yarisi kadar izmir tulum peyniri
Akşam:
1 tabak zeytinyagli barbunya
Biraz salata
Su: 3 litre yatana kadar yarim litre daha icerim
Spor: jullian michael 30 days
Barbunyayı bende genellikle zeytinyağlı diye akşamları yerdim.fakat son diyetisyen kontrolümde kadin bana barbunyayı öğle öğününde ye deyince ancak aydım.ben hani zeytinyaglı diye onu beynime hafif diye kodlamışım ,halbuki protein ve sindirimi daha zor.artı proteinlerin daha fazla tok tutma özellikleri var.ondan sonra artık öğle yiyorum..

( yalnız ben bir senedir mönü yazıyordum tdk ya göre menüymüş iyi mi.biriniz de çıkıp yanlış yazıyosun obezz demediniz zalımlar @nefertityy )

çok iyi canım afiyet olsun.

Bugünkü menüm
kahvaltı 11.00
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,3 yaprak marul,1 haşlanmış yumurta,1 kase yoğurt,1 dl çavdar ekmeği

ara yok

öğle 14.40
birer çay kaşığı chia tohumu ,çörekotu ve tarçını yoğurdun içine katıp 1 kase yedim, çoban salata,2 parça tavuk haşlama,1 dl çavdar ekmeği
ara 17.45
1,5 su brd.kuşburnu narçiçeği çayı,3 tane kuru kayısı
akşam 19.00 altın süt içtim 1 su brd.(zerdeçal,tarçın,bal karışımı ),1 dl çavdar ekmeği akşam yemeği yemek istemediğim için süt içtim
spor:84 dk leslie yaptım.
su:3650 cc su içtim
Menüm hakkında fikirlerinizi bekliyorum ablalaar:KK200:
harika canım masallah afiyet olsun cumayı merak ediyorum. ;)

Bende yazayım bakayım
Sabah
Limonlu su
Maydanozlu peynirli omlet
2 zeytin domates salatalık biber yarım dilim ekmek çay
Ara sade kahve 1 kayısı
Öğlen yoğurt yeşil elma tarçınlı (yemek istemesi canım)
Arada yeşil çay 5 fındık
Akşam
1 kepçe çorba salata 1 köfte az cacık
Su 2,5 litre spor ev işi :KK70:kol hareketleri 50 squat
oo yeee afiyet olsun süper ;)

Bugünkü menüm
kahvaltı 11.00
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,3 yaprak marul,1 haşlanmış yumurta,1 kase yoğurt,1 dl çavdar ekmeği

ara yok

öğle 14.40
birer çay kaşığı chia tohumu ,çörekotu ve tarçını yoğurdun içine katıp 1 kase yedim, çoban salata,2 parça tavuk haşlama,1 dl çavdar ekmeği
ara 17.45
akşam 19.00 altın süt içtim 1 su brd.(zerdeçal,tarçın,bal karışımı ),1 dl çavdar ekmeği akşam yemeği yemek istemediğim için süt içtim
Menu de spor da cok iyi canim.

Saat 16da cok erken degil mi yemek icin

2 kase corba aksam biraz fazla gibi tabi ne çorbası olduğuna bağlı ama onun disinda cok iyi

Napiyim canım ya o saatten sonra yersem veremiyorum malesef bide insülin direnci yüzünden kullandığın ilaç var o bulantı yapıyor akşama doğru kusacak gibi oluyorum yemek görünce sade yersem salata yoğurt yapıyorum o saatten sıra

Bende yazayım bakayım
Sabah
Limonlu su
Ara sade kahve 1 kayısı
Arada yeşil çay 5 fındık
Akşam
Afiyet olsun canim

Barbunyayı bende genellikle zeytinyağlı diye akşamları yerdim.fakat son diyetisyen kontrolümde kadin bana barbunyayı öğle öğününde ye deyince ancak aydım.ben hani zeytinyaglı diye onu beynime hafif diye kodlamışım ,halbuki protein ve sindirimi daha zor.artı proteinlerin daha fazla tok tutma özellikleri var.ondan sonra artık öğle yiyorum..
Bana da vermişti barbunya ..ben zaten severim de kolestrolu az mı ne öyle birşeyler demişti evet tok tutuyor birde

Afiyet olsun canım simit e birsey demiyorum çünkü karbonhidrat dengeli geldi bana.

nereye bebeğim dur bakalım ben kağnı hizinda veriyorum :KK66:

hiç alakası yok sen harika bi kaptansin.

suyu soğuk be ben çok Üşüyorum Ayvalık'ta :)))

Don mu:skandal:
Biz niye bilmiyoz donunu monunu
Üvey miyiz :KK48:
Bence de bizde don görmek istiyoruz bide Döne nin mini etegıni ve mayosunu ama üstünde :KK70:

Ay ne dinlerdim bu adamı aşık ken :KK57::110: güzel söylemiş ama yakışmış.

yeme kafaya terlik geliyo diyetteyiz heralde :KK67:[/QUOTE]aynen artik yemem ya o şoku bir daha yaşamak istemiyorum

menün çok güzel afiyet olsun çok dengeli geldi bana

Bugünkü menüm
kahvaltı 11.00

ara yok

öğle 14.40
ara 17.45
aslında sabah ve akşam çok olmuş hem yumurta hem de 2 kk peynir bir de üstüne yoğurt fazla eğer yumurta yiyeceksen peyniri 1 kk yap demişti diyetisyenim akşam yemeyerek dengelemişsiniz yine de

Frambuazla pasta mı eskiden ne yerdim ama şimdi :lülülü:
Direkt yapıştır göbeğe daha iyi sakın yeme yaa zor sınav seninkisi :KK70:

Bende yazayım bakayım
Sabah
Limonlu su
Ara sade kahve 1 kayısı
Arada yeşil çay 5 fındık
Akşam

Sabah 9.00
Yarım armut
Yarım nekrari

Öğle akşam 16.00
1 tabak türlü 1 kepçe kadar
4 5 yk kadar bulgur pilavı
Tavuk kanat
Biraz lavaş

Ara 17.00
3 küçük bitter kare

3 lt su
1 mil leslie
Canim afiyet olsun da aksam sadece 3 kucuk parca cikolata sut veya yogurt ye hic degilse.

Evet ya birde bir dilimde hiç yetmezdi bana :KK70:ne zamandır yemiyorum tatlı arada bir top dondurma yedim bazen ..enerjim geldi valla :rolleyes:
Ne cümle yaa 2 kere okudum müthiş :KK39:
:))haftada üç top dondurma hakkım var, onu hafta içi üç gün birer top olarakda yiyebilirim.istersen sen de öyle yapabilirsin

Kız ben yediğim de incecik 2 yiyorum oda belki hafta da bir bile değil ben söylemek istedim diyetisyen listesine uyumadım ben ya benim de metabolizma iyidir sağolsun yarı yolda bırakmadi bu ara hiç iyi kilo verdirdi :)
günde iki dilim bir sey yapmaz zannedersem.dene, kendini ölç, ondan sonra devam eder veya bırakırsın

Canim menun iyi. Bir dahaki sefere ekmek adetlerini de yazarsan iyi olur. Diyetisyene gidiyorsun ya ne yedigine bakiyorum ben de kendimce. Afiyet olsun sporun da super
bundan sonra yazarım adedini..

Evet ya ben yapamıyorum işte :KK70:
Bende elma armut nane şeftali kuruttum az ..:KK48:kışın ara öğün yaparım dedim meyveleri :KK48:
takas yaparız üzülme :)

menümü yazayım
sabah
4te bir kk peynir
2 yeşil zeytin
bir tatlı kaşığı menemen domates ve salatalık
ara 1 bardak ayran
2.ara 1 bardak ayran
akşam
2 kase çorba yarim dilim kepek ekmeği
Canim eminim ki kilo verirsin bu yemeyle. Ama dikkat et cook az yemissin.

Ben bir ara farkli sebze sulari yapip iciyordum yine icmek lazim da en iyisi icine kucuk de olsa meyve eklemek canim
Çilek atmıştım ben içine böyle şu içtikçe oda.odulum muş gibi olmuştu çok egleniyodum :)

Back
X