Efehatun biraz daha gayret et şekerim düzensiz hayatına ragmen sen bu işi yapacaksin. Inaniyorum
Hepinizi tebrik ederim.
Sagol canim. Haklisin hem balik tok tutuyor. Cocukla tatil en guzeli canim.. Sana masallah tatilde cok guzel dikkat ettinCumartesi gecesi yola çıkıcaz, Eskişehire de uğrayıp pazar gecesi Ankarada olucaz.
Tatil bitiyor yanigerçi çocukla ne kadar tatil yapılabiliyor ki
Gene de hava değişimi oldu yedik içtik filan Allaha şükür
Geçmiş olsun Deryacım. Menün de güzelmiş. Somonu ben de çok severim.
Burda hergün balık yedik 1 gün hariç vallaha Ankarada yiyemiyorduk taze balık bulmak zordu
Balığa doymuyor insan
Ne kebap ne lahmacun vs aramam köfte möfte sevmem mesela ama balığı arıyorum dönüşe üzülücem maalesef ki
geçmiş olsunGunaydin kizlar
Cok kotuyum. Yatiyorum. Bugun de dinlencem. Kilomu yazayim diye kalktim.
Gecen haftaki kilom: 73.1
Bu haftaki kilom: 72.2
Fark: 900 gr
Yuzde: 1.23 %
Kilo veren tum arkadasi tebrik ediyorum. Hepimiz fistik olcaz yakinda
Sen sadece kendine güven bahanelerin arkasına sığınma sen güçlüsün unutma.inşallah, gebelikten önce diyetle 3 ayda 15 kilo vermişliğim var, düzenimi sağlarsam veririm, tecrübeyle sabit
Sagol canim. Kotuyum baya.
Çabuk iyileş inşallah Deryaaa özlüyorum pozitifliğini yaaaGunaydin kizlar
Sende güçlüsünSen sadece kendine güven bahanelerin arkasına sığınma sen güçlüsün unutma.
ooo yanlız degilmisimPek mutlu olmasamda
Ha tamam şimdi anladım teşekkür ederimHaftaya listeye girersen bu Cuma kilosu ile gelecek Cuma hesaplanacak
Bomba gibi gir listeye inşallah
TebriklerGunaydin kizlar
Ben çabuk kilo alırım çabuk veririm canim yeterki kendim isteyeyim ve gayrete geleyim.herşeyi bilinçli olarak yapıyorum..Sende güçlüsün
Ve ben bu gücü görmek ıstıyom
Kendın ıcın yapmalısın oncelıkleBen çabuk kilo alırım çabuk veririm canim yeterki kendim isteyeyim ve gayrete geleyim.herşeyi bilinçli olarak yapıyorum..
Bu hafta dikkat edeceğim.her yerim sorun olmaya başladı. Sagolasin
İNŞALLAH canim ya bu kilolardan kurtuluruz.benim yağlar ha diyince gitmiyor ışte sıkıntı orda ben hayatım boyunca hep bi diyet içinde olmuşum.yani tam formuma kavuştum dediğim anda bakıyorum yine yemeğe başlamıştım .hep bi kısır döngü isteHoşgeldin. Ben Döne. İnşallah motivasyonun tam olsun tıkır tıkır kilolarıbyapdan yağdan veeer. Benim boy da kısa 160. Nisanda 90.9 kiloyla başladım rejime. Yani veriliyor hşç merak etme sadece bığazını tutacaksın, hayalini kurduğun yemekleri yemeyeceksin. Motive olabileceğin yerlerde ve insanlarla takılacaksın kesinlikle bu en önemlisi. Bir de internetten temek tarifi bakma, tv de yemek programı izleme derim ben.
Sağolasın. 1 ileri 1 geri korudum sonunda. Maalesef dönüyoruz yarın gece.
Sagol Berilim. Bir anda titreme useme geldi. Ates vardi dun. Butun heryeerim agriyor ve sicak havada usuyorum. Yatip dinlenmem lazim galiba. Dunden beri yatiyom iste@DeryaOnDiet canım geçmiş olsun
Neyın var
Sagol canim . insallahÇabuk iyileş inşallah Deryaaa özlüyorum pozitifliğini yaaa
Kendın ıcın yapmalısın oncelıkle
Bılınclı yapmak nasıl ki :)
Tesekkur ederim Yelizcim
canim şimdi tam olarak anlamadimAday liste
Amandey (55.6/55.6//)sabıt 7 Ağustos'ta 57.4 geldı
Lina0156(75.5/74.3/1.2/%1.60)
Gundirella(76.8/76/0.8/%1.04)30 temmuz . 77 kılo
Efehatun (109.6/109.5/0.1/0.09 )19 Temmuz'da 112.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?