- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Harika çok sevindim. Darısı basima. 65lileri iple cekiyorum ben deSonunda 66 bitti ya 3 hafta oyaladi beni ne inatciymis :)) dun 66.0di bugün sabah tartildim 65.7 o zaman dans :)))
inşallah canım emeklerimiz boşa gider yoksaBen tatilde sabit kalabildim büyük yetenek oldu benim adıma
Dün tartıdan beri de homidi gırtlak yiyorum gerçi artık dönüyoruz gece yola çıkacağız
Bayramda da sabit kalırız inşallah
geçmiş olsun canimMerhaba kızlar dün menü paylaşamadım.arabama çarpmışlar çok kotu onunla uğraşıyorum bugün de giremeyebilirim
Süpersin süpersin işte duymak istediğim beni de motive eden şeyler bunlar yaSonunda 66 bitti ya 3 hafta oyaladi beni ne inatciymis :)) dun 66.0di bugün sabah tartildim 65.7 o zaman dans :)))
Püüüf uyuzum çokSelamlar. Bugün benle leslie 3 mil yapmak isteyen var mı :))) planlıyorum ama harekete geçemedim
obezzto tatlım dun bir bugün iki diyeceksin ama soylemezsem içimde kalacak. profil resmin grupya gezindikce gözüme çarpıyor olumsuz etkileniyorum. Sisman hissettiriyor kendimi. Takıntılıyım galiba ben :))
Zamanında Tülin Şahin demisti. O kilo verirken hep kendini zayif hayal edermis. Zayifmis gibi davranip hissedermis ve bunun cok motive edici olduğundan bahsetmisti.
Ne detoksu canımAynen canım bende belki detoks yapabilirim
Sen 22 kilo verdin isin erbabi sayilirsin ablacim :)) ama bugün pek bi mutluyum yani :) kilo vermeye spora devaam:)Süpersin süpersin işte duymak istediğim beni de motive eden şeyler bunlar ya
Birileri kilo verince ben de motive oluyorum
3 hafta dayanıp rejime devam ettin ve sen galip geldin vallaha bravo ve darısı başıma
Yaptım bal. :)) valla spor yapınca nasıl mutlu oluyorum yaptığım gün. Ve o kadar spor yaptım az yiyim diyorum. :))) şuan karnım nasıl Kasılıyor. Streç sardım bi de göbikime, çok zor terleyen ben bu leslie ile iyi ter atıyorum.Püüüf uyuzum çok
Aleyküm selam :) abur cubur mu istiyo canın. Ben de evde tekim. Yemek bile yapmıyodum. Kahvaltı öğle abur cuburla karnımı doyurup akşam da tatlı tuzlu ne varsa yiyodum eşimle. Evde olmak hele tek olmak da hoş değil.selam kızlar bugün çok iştahım açık nedense her şeyi yiyesim var ama kendimi tutuyorum ama zor tutuyorum yani galiba sıkıntıdan çok sıkılıyorum evde, okul açılsın artık
Darısı benim de başıma. 68 69 da takılı kalıyorum. Şu 68 den bi kurtulsam. Ama kafama koydum bu hafta. Kurtulacam 68 den. Bu hafta Gerekiryosa her gün 3 Mil leslieSüpersin süpersin işte duymak istediğim beni de motive eden şeyler bunlar ya
Birileri kilo verince ben de motive oluyorum
3 hafta dayanıp rejime devam ettin ve sen galip geldin vallaha bravo ve darısı başıma
Merhaba geçmiş olsn.Merhaba kızlar dün menü paylaşamadım.arabama çarpmışlar çok kotu onunla uğraşıyorum bugün de giremeyebilirim
Ben girebiliyor muyum bu listeyeAday liste
Amandey (55.6/55.6//)sabıt 7 Ağustos'ta 57.4 geldı
Lina0156(75.5/74.3/1.2/%1.60)
Gundirella(76.8/76/0.8/%1.04)30 temmuz . 77 kılo
Efehatun (109.6/109.5/0.1/0.09 )19 Temmuz'da 112.2
Ormangözlü(66.5/66/0.5/%0.75)6 Ağustos'ta 66.6
Zeroks 18 Ağustos'ta 66.7
Kaptanımıss Her gün spor yapıp 1 gün mü ara veriyosun. :)Kızlar agrılardan uyuyamadım
Dün spora gıtmedım bılıyorsunuz resmen robotek gıbıyım suan
Spor canmıs balmısta devamlılık şartmış
Bırde düne göre çok zayıfım sabah 81 lerı gördüm
Bu nedenle Perşembe kası dınlendırme günü olmalı
Perşembe spor yapmama kararı aldım
Bır şişko efsanesı dıye bılıyordum ama tecrübeyle sabıtledım
Teşekkür ederim canım G GundirellaÜzülme canim arada bir tökezleyebiliriz önemli olan her ne kadar bozsak da kilo veremesek de tamamen bırakmamak kaldığımız yerden devam etmek
Ben bu forum sayesinde ilk defa bu kadar kararliyim ve kendime güveniyorum
Önceleri midem bulanincaya kadar yemek yerdim üzülürdüm ama sonra umrumda olmazdı
Ama artık bu forum sayesinde sorumluluk hissediyorum bu insanlara karşı kacamaklarim eskiye oranla azaldı
Soguk yogurt çorbası canım şimdilik normal diyetine devam ediyorum ama kilom takılırsa soğuk çorba detoks unu yapicamNe detoksu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?