Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

obezzto tatlım dun bir bugün iki diyeceksin ama soylemezsem içimde kalacak. profil resmin grupya gezindikce gözüme çarpıyor olumsuz etkileniyorum. Sisman hissettiriyor kendimi. Takıntılıyım galiba ben :))
Zamanında Tülin Şahin demisti. O kilo verirken hep kendini zayif hayal edermis. Zayifmis gibi davranip hissedermis ve bunun cok motive edici olduğundan bahsetmisti.

Sonunda 66 bitti ya 3 hafta oyaladi beni ne inatciymis :)) dun 66.0di bugün sabah tartildim 65.7 o zaman dans :)))
Süpersin süpersin işte duymak istediğim beni de motive eden şeyler bunlar ya
Birileri kilo verince ben de motive oluyorum
3 hafta dayanıp rejime devam ettin ve sen galip geldin vallaha bravo ve darısı başıma

çok iyi dedin bunu Derya aynen
Takıntıdan değil aslında ya

3 hafta dayanıp rejime devam ettin ve sen galip geldin vallaha bravo ve darısı başıma
Sen 22 kilo verdin isin erbabi sayilirsin ablacim :)) ama bugün pek bi mutluyum yani :) kilo vermeye spora devaam:)

Püüüf uyuzum çok
Yaptım bal. :)) valla spor yapınca nasıl mutlu oluyorum yaptığım gün. Ve o kadar spor yaptım az yiyim diyorum. :))) şuan karnım nasıl Kasılıyor. Streç sardım bi de göbikime, çok zor terleyen ben bu leslie ile iyi ter atıyorum.
15 dk plates bandı ile egzersiz tüm vücut. Ve sonrası leslie 3 mile :) ben pert.

selam kızlar bugün çok iştahım açık nedense her şeyi yiyesim var ama kendimi tutuyorum ama zor tutuyorum yani galiba sıkıntıdan çok sıkılıyorum evde, okul açılsın artık
Aleyküm selam :) abur cubur mu istiyo canın. Ben de evde tekim. Yemek bile yapmıyodum. Kahvaltı öğle abur cuburla karnımı doyurup akşam da tatlı tuzlu ne varsa yiyodum eşimle. Evde olmak hele tek olmak da hoş değil.

Darısı benim de başıma. 68 69 da takılı kalıyorum. Şu 68 den bi kurtulsam. Ama kafama koydum bu hafta. Kurtulacam 68 den. Bu hafta Gerekiryosa her gün 3 Mil leslie inşallah :)

Ben girebiliyor muyum bu listeye
2.8.2017 Bslngc: 69.1 ilk hdf: 65 /55
berilceee

Kaptanımıss Her gün spor yapıp 1 gün mü ara veriyosun. :)

Teşekkür ederim canım G Gundirella
Aynen KK iyi oluyor. Ben de hiçbir şeyi tek başına yapmayı seven bi insan değilim. Hele de evde tek olunca burası hem moral oluyor hem motive oluyorum. Hep birlikte bu kilolardan kurtulcaz inşallah hedefimize kavuşcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…