Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hem pilav hem ekmek mi verdi yok artik o sekilde kilo bile alabilirsin yani degil vermek gunde 6 dilim ekmek üzerine pilav cok fazla bence

dün 74.3kiloyum canım başlangıç kilom 76 hemen hemen 15 gün oluyor başlayalı telefonu yok ama ben ikisini birlikte yeniyorum çünkü öyle kilo vereceğimi düşünmüyorum

Hem pilav hem ekmek mi verdi yok artik o sekilde kilo bile alabilirsin yani degil vermek gunde 6 dilim ekmek üzerine pilav cok fazla bence
bana da öyle geldi hatta burda diyet listemi paylaşmıştım ama listenin güzel olduğunu uyarsam zayıflayacağımi söyledi arkadaşlar kızımı uyutayım yine yazarım listemi bir göz atın bakalim bana liste çok fazla geldi bir de sizler bakın

Canım teşekkür ederim anlayışın için. Ben sadece bende hissettirdiği durumu yazmak istemistim yoksa ne haddime. Sadece olumluyu çağıralım da olumlu gitsin hersey. Bu arada yeni fotoğraf yıkılıyor

Benim bugünkü listem:

Sabah= domates, peynir yarim dilim tam tahilli ekmek. Söz dinledim ve cayi şekeri azaltarak içtim :) 1bardak
Ara= iki ekik +duble türk kahvesi
Ögle = yarim haşlanmış mısır
Aksam yemeğini erkene çektim saat 4gibi= küçük tonbaligi konservesi +yarim dilim ekmek 5 6 tane nohut. Sonra 2 bardak cay

Gün boyunca iki bucuk litre kadar su
Spor olarak da 10 dk. Trambolin +20dk eliptik

Çok iyi bir liste

Geçmiş olsun :)

Slm kizlar
Bugunku menum berilceee @anderes
Sabah: tereyaginda 2 yumurta. 1 dilim beyaz peynir. 1 buyuk domates birkac parca sogan ve yesillik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: Hamburger koftesi (hamburger soyledim ama ketcap mayonez yok ve ekmek yok) yarim tabak mangalda mevsim sebzesi. 4 kasik kadar yogurt
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Cheesecake in peynirinden yedim 3 catal.
Ara: 1 bardak tonik

Su: 2 litre
Spor: 2 saat tempolu yuruyus

Metabolizmanin yavaslamasini istemiyordur belki canim. Sorup cevap alinca bizimle de paylas lutfen ilginc tabi.

Tonik ne Derya abla ? Bu arada menün çok güzel.

Afiyet olsun canim. Menun gayet iyi spor da iyi

Menu miss. Afiyet olsun. Spor da super masallah

Hersey cok guzel canim.

Cok gecmis olsun canim. Menun cok iyi. Vucudun dinlenmis olur birkac gun.

Menun de cok iyi canim . afiyet olsun.

Canim hersey cok iyi.
Tonik ne Derya abla ? Bu arada menün çok güzel.
Ne yazik ki sagliksiz gazli bir icecek canim. Canim istedi diye ictim ondan da aksami es gectim. Gerci kalorisi az bardagi 66 kalori ama sagliksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…