- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Ben pazartesi cuma disinda kafama ne zaman eseree tartiliyom valla takip iyidir bence :))Evett ya beraber yarisiyorduk di mi kilomuz yakindi. Her sabah tartilmak sizce iyi birsey mi? Gerçi tartilmayip beklemek elimde değil
Emzırırken olmaz kiKızlar acil ödem artıran biseylere ihtiyacım var.tuzu tatilde fazla kaçırdım sanırım.suyu yeterince içiyorum.yalniz emziriyorum.ona gore bi ödem attirici olmali
evet olabilir.ya da tuzu tamamen çıkarmam gerek sanırım.Emzırırken olmaz ki
Sütle bebeğe geçer toksınler
Terlemeyı dene canım
olursun canım daha zayıf bile olursun hatta yeterki amacımızı unutmayalımBöyle devam
Ah keske senin kilonda olsammm
kızlar haftada kaç gün spor yapılmalı
kızlar leslie yapan arkadaşlar, hangi leslie yi yapıyorsunuz?
3 miles olanı bana baya hafif geliyor...
Ay daha genceciksin
Ben 27
JEssica simpsons dene, onun da o tarzda biraz daha fazla kondisyon gerektiren 45 dakikalık videoları var.
Banada hafif geliyo iki kere ust uste yapiyorum ondan ama 5 miles olani da bulamadim yakızlar leslie yapan arkadaşlar, hangi leslie yi yapıyorsunuz?
kızlar netten kendime elbise alıyorum 1 beden küçük istedim ölçtüm kendimi sadece belim 2 cm o ölçülerden büyük çıktı bayrama kadar olur mu acaba bana ya
jıllıan yap leslie spor geçmişi olana hafif gelirkızlar leslie yapan arkadaşlar, hangi leslie yi yapıyorsunuz?
Banada hafif geliyo iki kere ust uste yapiyorum ondan ama 5 miles olani da bulamadim ya
çalışıyorsan karatay yapmak çok zorMerhaba kızlar,
Ben yeniyim.
Aranızda karatay uygulayan var mı?
Ben bugün başladım ve 65den 55e düşmeyi hedefliyorum. Yaz aylarında evde, ekimden sonra da spor salonunda düzenli spor yapıcam inş. Evde iki küçük sıpa olunca pek düzenli olmuyor ya ne yapalım.
jıllıan yap leslie spor geçmişi olana hafif gelir
jillıan yapınca ertesi gün yürüyemiyom benbi başlayamadım ya ona da, benimle yapacak olan var mı bunu? birlikte yapsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?