- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Oldukca iyi bir spor gecmisim var ama jillian 8 günün sonunda regli olunca braktm ben kistlerden cok ziplamamam lazmmis megersemjıllıan yap leslie spor geçmişi olana hafif gelir
Gec kaldin ya ben yapiyodum ama dün biraktim :)bi başlayamadım ya ona da, benimle yapacak olan var mı bunu? birlikte yapsak?
Citir yaa masallah15 gün sonra 20 olacağım
niye zıplayınca ne oluyormuş kiOldukca iyi bir spor gecmisim var ama jillian 8 günün sonunda regli olunca braktm ben kistlerden cok ziplamamam lazmmis megersem
Bence guzel canim zaten oruc olcaksinya ne kadar yiceksinSelam canlar
Eki Görüntüle 2036054
Bu hafta 5 gün oruç var.program yaptım inşaallah ise yarar .akşamları
Sınırsız et
Sınırsız sebze
Sınırsız yoğurt
Sınırsız haşlanmış yumurta
Sınırsız bitki çayı
Sınırsız yulaf
Günde 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Zaten midem küçülüyor az yiyorum böyle devam etmeyi düşünüyorum..
Yorumlarınızı bekliyorum kardesler
Canim korse morse takma bence en azindan oruc acmadan cikar kaloriyi cok azaltma oruc sonrasi hoop fazlasiyla geri gelirŞimdi canlar oruç tutunca midem küçülüyor çok susuyorum su mideyi dolduruyor 5 saat gibi faal bir yeme sürem var zaten korse de takacağım.
Yiyeceğim 2 kaşık yoğurt
Közlenmiş biber domates az bu kadar canlar sınırsız kelimesi korkutmasın
Bilmem ki bu ay ekstra bi agri oldugu icin oraya bağladı heraldeniye zıplayınca ne oluyormuş ki
bende hasta olamıyorum zıplasam olurum belki :)Bilmem ki bu ay ekstra bi agri oldugu icin oraya bağladı heralde
5 mil varmis canim ama youtube ta yoktukızlar leslie yapan arkadaşlar, hangi leslie yi yapıyorsunuz?
3 miles olanı bana baya hafif geliyor...
jıllıan yap leslie spor geçmişi olana
Birgun bende yapicam insallah cok merak ediyorumjillıan yapınca ertesi gün yürüyemiyom ben
Canim meraba,benim 4. Gunum basladim bakalimMerhaba kızlar,
Ben yeniyim.
Aranızda karatay uygulayan var mı?
Ben bugün başladım ve 65den 55e düşmeyi hedefliyorum. Yaz aylarında evde, ekimden sonra da spor salonunda düzenli spor yapıcam inş. Evde iki küçük sıpa olunca pek düzenli olmuyor ya ne yapalım.
Kendini iyi hissetmen onemli olan canimherkese günaydın. bu sabah tartıda eksiyi göremedim ama başarısız bir hafta sonu değildi. bol bol spor yaptım yüzdüm, bölgesel egzersiz yaptım dambıllı filan :) kaslarımda ağrılar var fazla yaptım galiba beslenme konusunda kaçamak sayılacak belki dondurma olabilir, elimden geldiğince dikkat ettim. Çevre neden diyet yapıyorsun kilon yok diye baskı yapıyor bu da sürekliliği zorluyor, evet 162 boy 55.6 kilo ama ben 52-53 olursam daha mutlu olucam gibi
Canim yesilcayi yazmana gerek yok,bana biraz az gibi geldi tabi doyuyosan bilmem,birde su az canimmenü
sabah: yarım dilim ekmek ile yağda yumurta, peynir, zeytin
ara öğün:2 bardak yeşil çay
öğlen yarım porsiyon türlü salata yoğurt
ara öğün çiğ badem iki avuç
akşama fırın tavuk yiyeceğim
su 1,5 lt
Bilemiycem onu bi denemek lazim :))bende hasta olamıyorum zıplasam olurum belki :)
Bilemiycem onu bi denemek lazim :))bende hasta olamıyorum zıplasam olurum belki :)
Yok canım ben ağır ılac kullandımevet olabilir.ya da tuzu tamamen çıkarmam gerek sanırım.
Canım sen çok kilo verip tekrar almıştinya,neden öyle olmuştu?sok diyet felan mi yapmıştın?korkuyorum bende kilolar tekrar gelir die
Genelde açım ama kilo veremediğim için zorlamam gerek yeşil çayı da bilemediğimden yazdım ::)Canim yesilcayi yazmana gerek yok,bana biraz az gibi geldi tabi doyuyosan bilmem,birde su az canim
bnm bu iki kilo da hep o meyilden :)Yok canım ben ağır ılac kullandım
Tabıkı saldım da
Bırazda içmeye meyillıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?