- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Değil mi şekerimBence guzel canim zaten oruc olcaksinya ne kadar yiceksin
Haklısın canımCanim korse morse takma bence en azindan oruc acmadan cikar kaloriyi cok azaltma oruc sonrasi hoop fazlasiyla geri gelir
bir bardak yeşil çay demle içine 1 şişe sade soda ve yarim limon suyu koy çok güzel ödem artırıyor emziren için de uygun hem de kilo verdiriyorKızlar acil ödem artıran biseylere ihtiyacım var.tuzu tatilde fazla kaçırdım sanırım.suyu yeterince içiyorum.yalniz emziriyorum.ona gore bi ödem attirici olmali
iki avuç çiğ badem sanki biraz fazla gibi mi çünkü tohum ve yağ oranı dolayısıyla da kalorisi epey yüksek bir besinmenü
sabah: yarım dilim ekmek ile yağda yumurta, peynir, zeytin
ara öğün:2 bardak yeşil çay
öğlen yarım porsiyon türlü salata yoğurt
ara öğün çiğ badem iki avuç
akşama fırın tavuk yiyeceğim
su 1,5 lt
Belki haşlanmış misirin suyu olabilir. Maydonoz derdim ama süt kesermis MaydonozKızlar acil ödem artıran biseylere ihtiyacım var.tuzu tatilde fazla kaçırdım sanırım.suyu yeterince içiyorum.yalniz emziriyorum.ona gore bi ödem attirici olmali
Çatlaklarim var bacaklarımda. Hazır yeri gelmisken ayni durumu yaşayıp catlaklardan kurtulabilen var mi?hımm vücutta deformasyon olmuştur. ben ani diyet yapmadık ne varsa yedim ama paketlenmiş ürün yemedim yani aslında hayatımı değiştirdim diyelim tatlı abur cubur gibi şeyleri kırk yılda bir yiyorum sorun aslında kilo vermek değil verdiğin kiloyu korumak
Hoşgeldin, ben de yeniyim burada ama toplu olunca insan daha iyi motive oluyor. Ismim derya yasim 35 benim de iki çocuğum varMerhaba kızlar,
Ben yeniyim.
Aranızda karatay uygulayan var mı?
Ben bugün başladım ve 65den 55e düşmeyi hedefliyorum. Yaz aylarında evde, ekimden sonra da spor salonunda düzenli spor yapıcam inş. Evde iki küçük sıpa olunca pek düzenli olmuyor ya ne yapalım.
Hoşgeldin, ben de yeniyim burada ama toplu olunca insan daha iyi motive oluyor. Ismim derya yasim 35 benim de iki çocuğum var
Bende sizden göreyim merak ettim şu işiberilceee ben metabolik balans diyetime başlayacağım.. şimdi 2 hafta tatilim de, o arada yapsız dönemi daha güzel geçiririm diye düşünüyorum..
Sorma bendede var ama silikleşti birazÇatlaklarim var bacaklarımda. Hazır yeri gelmisken ayni durumu yaşayıp catlaklardan kurtulabilen var mi?
Hadi bakalım Cuma'ya kadar sıfır kaçamak olsun inşallah
Hoşgeldin canım ..benimde 2 çocuğum var dikkat edince gidiyor aslında ..yeterki azimlı olalım ..Karatay yapan arkadaşlarımızda var ..ben yemek kitabını alıp birkaç yemeğini yapmıştım tam benim tarzım yemekleri aslındaHadi inş. Ben her çocukta kiloma 5 ekledim. Şimdi onları temizlemeye niyetliyim bakalım. Emzirdiğim için karatay dan daha ağır bir diyeti yapamam diye düşünüyorum. Yavaş yavaş veririm ben de umarım :))
Ç
Bence pek gerek yok canım ..internette çok Karatay yemek tarifleri var bayağı da çok aslında ..doğal eski yöntem tarifler ..bazıları turşu yoğurt gibi tarifler ..pirinçsiz şekersiz ..Pembe_patikli bende tarif kitabı yok, sadece ilk kitabı var. Tavsiye ediyorsan alayım.
Bence pek gerek yok canım ..internette çok Karatay yemek tarifleri var bayağı da çok aslında ..doğal eski yöntem tarifler ..bazıları turşu yoğurt gibi tarifler ..pirinçsiz şekersiz ..
Şu an kitap yanımda değil ama tarif dediğim gibi çok internette ..tabi merak ettiysen alabilirsin ..mesela börek birtek kuru yufkadan tavuklu oluyordu aklımda kalmış ..
Merhaba kızlar,
Ben yeniyim.
Aranızda karatay uygulayan var mı?
Ben bugün başladım ve 65den 55e düşmeyi hedefliyorum. Yaz aylarında evde, ekimden sonra da spor salonunda düzenli spor yapıcam inş. Evde iki küçük sıpa olunca pek düzenli olmuyor ya ne yapalım.
çalışıyorsan karatay yapmak çok zor
Canim meraba,benim 4. Gunum basladim bakalim
Bende duydum ama hiç denemedim haber verirsin bizedeEvet tarif işi en kolayı.
Zor olan dediği doğal malzemeyi bulabilmek.
Bugün ilk drfa nohuttan yoğurt mayası yapmayı deniyorum, tutarsa sabah akşam yoğurt yaparım
Canımmm iyiyiz ya uğraşıyoruz aynı vallaberilceee tezbitsin Pembe_patikli zukkum kitkurdu @DeryaOnDiet eliya kızlar napıyorsunuz özledim sizi herşey iyidir inşallah cok çok öpüyorummm
Ben salatacıyımdır doğra biber yeşillik domates biber ok misssİlk gün menüm:
Sabah;
2 haşlanmış acı biberli yumurta
Yarım dilim ekmek üzerine tereyağ salça ikilisi
3 çeri domates
Peynir
6 zeytin
Öğle
Büyük bir tabak kısır
Arada
Yeşil çay
Bir avuç kuruyemiş
Akşam
Kıymalı tarhana
(Yanına ne yapsam diye hala düşünüyorum, bir el atıverin kolayından)
Yemekten sonra da bir meyve yerim
Deli gibi su içiyorum, 3 lt olmuştur, genelde limonlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?