Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sizi mutsuz eden kilolarınızdan kurtulmak için inancınızı yükseltmeye mi ihtiyacınız var? O halde, 20 kilo vererek zayıflamayı ve formda kalmayı başaran Meltem Hanım’ın öyküsünü okumak size çok iyi gelecek! Zayıflama başarı hikayesini okuyun ve kilo vermenin gerçek yollarını öğrenin.

Bedeninizle konuşun; “söz veriyorum seni üzmeyeceğime ve kilo vereceğime” diyebilirsiniz. Aceleniz var, siz de benim gibisiniz, ama şunu yapabilirsiniz; inanırsanız ve kendinizi zayıflamış düşünürseniz hızla kilo vereceksiniz. Önce beyninizdeki mutsuzluk sorununu çözmemiz gerekiyor. Canım her sıkıldığında bir şeyler yemek istiyordum. Ne zaman moralim bozuk olsa, kendimi kötü hissetsem yiyeceklerden yardım alıyordum. Dünyanın en iyi diyetisyeni ya da doktoru bile, siz inanmadıktan sonra, size yardım edemez. Kendinizin dünyanın merkezinde olduğunu ve çok önemli olduğunuzu düşünerek başlayabilirsiniz.

Öncelikli olarak, bir bebek gibi kendinize bakmalısınız. Size armağan edilen bedeni hor kullanıp genişletmek mi yıpratmak mı yapmak istediğiniz? O zaman devam edin, ama unutmayın bu bir döngü. Sizin yerinize başkası mı verecek kiloları? İnanın hiç kimse sizi sizden fazla düşünemez.

[wp_ad_camp_4]

Bol su içmek en önemlisi; sürekli ılık, sıcak su için. Hem cildiniz güzelleşecek hem de kilo vermeniz hızlanacak. Elinizde hep sıcak su bardağı olsun. Tere tohumu yağ yakımını hızlandırıyor ve bağırsakları çalıştırıyor. Krom içeren yiyeceklerin faydasını gördüm. İştahımı dengelediği gibi, açlık duygumu ve tatlı isteğimi bastırdı. Tamamen doğal, yan etkisi yok.

Bana bir haftada, hızla kilo verdiren diyet için yapmanız gereken çok basit; sabah uyanınca ılık limonlu suyu aç karnına içiyorsunuz. Sabah akşam sandaloz sakızı zayıflama gücünden faydalandım. Kahvaltıyı benim gibi hızlı yapıyorsanız, yağsız peynirle kepekli tost ya da iki dilim kepek ekmeği doygun ekmek tercih edebilirsiniz. Yağsız dil peyniri ve sudan geçirilmiş altı adet zeytin yiyebilirsiniz. Yanında yeşil çay ya da açık çay içebilirsiniz. Portakal suyu asla yok. Aralarda kuru kayısı ya da meyve olabilir ama kiraz ve muz yok. Karpuz seviyorsanız bir ay dilimi olabilir.

Protein hızlı kilo verilmesini sağlıyor. O yüzden tavuk, balık veya yağsız kırmızı etle yapılmış tamamen yağsız köfte yiyorsunuz. Yanında, içinde mısır bezelye sos olmadan hazırlanmış yağsız salata tüketebilirsiniz. Akşam, öğlenin tekrarını yapıyorsunuz. Bu, iki gün sürüyor. Sonraki iki gün öğlen aynı et ve salata, akşam yağsız sebze ve salata yiyorsunuz. Sürekli aynı şekilde devam ediyorsunuz. Ben bu diyetle gerçekten çok kolay başardım. Gece yatmadan önce meyve yiyebilir ve yağsız süt içebilirsiniz. Bol yeşil çay veya başka bitki çaylarını da içebilirsiniz. Taze zencefil limonla kaynatılınca çok güzel oluyor.

İçki almayın ve mümkünse bu diyetle birlikte sigara kullanmayın. Bol su ve yeşil çay içtiğiniz için detoks yapmış olacaksınız. Ve asla bu diyeti yaparken üfleyip püflemeyin; kendinize sinirlenmeyin. Şişman veya çirkin olduğunuzu düşünmeyin. Hep moral verin kendinize; başaracağınızı söyleyin. Şu kadar vermem lazım, nefret ediyorum kendimden, gibi şeyleri asla demeyin. Siz, her hâlinizle çok ama çok özelsiniz. Sadece biraz özene ihtiyacınız var; onu hissedin. Bir bebeğe nasıl bakarsanız, öyle bakın kendinize. Sularınızı için ve hep nasıl görüneceğinizi canlandırın gözünüzde. Görün bakın hızla terk edecek yağlar sizi.

Her yolu denedim ben daha önce kolay kilo vermek için; aletleri, yağ aldırma yöntemini, en ünlü diyetisyenleri ve aklınıza gelebilecek her şeyi denedim; ama çözüme ulaştığımda sorunu öncelikli olarak kendim halledebileceğimi öğrendim.

Bu dünya sizin etrafınızda dönüyor sevdikleriniz yanınızda; ama önce kendinizi mutlu etmelisiniz. Siz mutlu olunca etrafınızdakileri bu alana çekeceksiniz. Önce kendinizi sevmelisiniz. Siz kendinizi sevmezseniz başkası da sizi sevmez. Etrafımda kendine değer veren insanlara bakıyorum; anlık mutluluk değil, kalıcı mutlulukların peşinden koşuyor onlar.

Önünüzdeki kalorili yiyeceğe ve tatlıya bakın ve şunu söyleyin kendinize “Beş dakika sonra bitecek bu bol kalorili yiyecek ve yedikten sonra tekrar acıktıracak. Üstelik vücudunuza yapışacak ve sağlığınız ayrıca görüntünüzdeki güzellik de gidecek. Bir doktor arkadaşım çikolata krizlerime karşı şunu önermişti; bir tablet çikolata -ben öyle az olan yetinmediğim için büyük tableti söylüyorum- o büyüklükte bir margarin yemekle aynı.

Yani çikolata ya da tatlı yerken düşünün; o büyüklükte margarin yediğinizi. Aklıma gelince bırakıyorum yiyecekleri. Bu sabah kalkınca siz de kendinizle konuşun ve bir söz verin.

Alıntı

Afiyet olsun canım. Su az olmuş menü güzel badem kavrulmuş mu çiğ mi bilmiyorum ama 2 avuç cok grldi bana.

Hosgeldin canim ben Elif. Yavaş olur hızlı olur yeterki amaç belli olsun

karatay i bilmiyorum açıkçası yapmakta aklıma gelmez gel sende sağlıklı beslenerek ver kılonu. Karatay da ekmek ve meyve yoktu galiba dimi yanlıs olabilirim.

Geçmiş olsun canım ben kaçırmış im neyin var bebeğim.

ben bundan 8 yil önce 15 poğaça 20 mercimek koftesi yemiştim veda turuolarak :)))))

Biri 4 yaşına giriyor diğeri de 1 yaşa az kaldı. Bir de yeni hastalıktan çıktılar, biraz huysuz ikisi de bugünlerde
Allah bağışlasın canım.

Menü
Sabah:
2 yumurtadan peynirli misirli omlet
Öğlen:
Vicdan corbasi bi kase
Ara:
Chia pudingi küçük bu kase
Akşam:
Bi kase yoğurt
Su:2,5 litre
Spor: birazdan leslie yapicam
berilceee
Afiyet olsun mısır niye maydanoz dereotu taze soğan olaydı keşke daha sağlıklı. O çorbayi düşünemiyorum pek. Akşamın az olmuş açlık ne durumdaydı.

Afiyet olsun tatlım men guzel. Çeyrek çiğ köfte kutluyorum seni. Patatesi diyetlerden çok tercih etmeyin diyorlar bende kullanmıyorum. Sana bi etkisi oluyormu?

kız Yeliz
sen yazma menunu kıskanıyor um.

Ne kuruyemiş yemişsin bebeğim çok geldi afiyet olsun makarna kısır karbon denizine düşmussun sanki.

Afiyet olsun canım melemen günü gibi severim keratayi

Afiyet olsun ameliyatlı ameliyatlı ne gezmesi ayol bu dikisler in usur aman diyim. Fasulye hayırlı olsun şişme inşallah.

Afiyet olsun kahvaltısı olmaz en önemli öğün su hiç olmamış bizımla değılsın

Menuyu yazayim kizlar
10.00 2 yumurta,domates salatalik,7siyah 7 yesil zeytin ,10 tane top peynir,4 ceviz,8badem,4 kayisi
15.30 patlican yemegi,5-6kasik bulgur pilavi,ayran
17.00 2 tatli kasigi dondurma
3.5 litre su
Afiyet olsun şu yaz bitsin dondurma yenmesin artık :))) pilavı nda maşallahi var bebeğim

Afiyet olsun. Salkım ne kadar büyüklükte bilemedim üzüm pek diyet meyvesi değil canım biliyorsundur gerçi. Patates çorbası da bol kh nişasta Aylin im.

Ara öğünlerde yeşil çay badem iyi geliyor
Çok açsam peynir kapya biber tost gibi yapıyom yalancı tost
Ama salata en önemlisi salata lifleri aldıkça tok oluyorsun
lif bombası Yeliz.

Afiyet olsun doğum gününü kutlu olsun. 1 çatal affettik suyunu ve sporunu da eklersin yarın ki menünde tatlım.

Afiyet olsun cnm diyetisyen listesi gayet güzel. Spor on numara.

Hosgeldin ablis ben Elif. Çok geçmiş olsun bunuda verirsin Allah in izniyle.

Afiyet olsun menun güzel iyi geceler canım.

oy geçmedi mi belin canım ya bende kötüyüm yatamiyorum şuan inşallah sabaha iyi olursun.

Afiyet olsun ne kadar çok ekmek var asla yiyemem sonuçta diyetisyen menüsü inşallah iyi olur sonuçları.

Tıytıllar ben kaçar
Hepınıze tatlı düşler
Huzurlu uyanışlar dılerım
Amin iyi geceler.

Bende yaptım gereksiz kötü saçma ise yaramaz bi detoks yada diyet yada herneyse berbat birsey.

Ben kaçayım fıstıklar yarın sabah erken kalkılacak ..
Herkese iyi geceler bol leptinlimiydi kilo vermeler
iyi geceler cano

Izninizle arkadaslar ben de kaciyorum. Uyku vaktiii. Hepinize iyi geceler
iyi geceler efemmm.

patates yemeğini diyette ben de tercih etmiyorum hatta ben normalde de pek sevmem ama kız kardeşim bende kalıyor belim rahatsız olduğu için de yemekleri o yapıyor patatesi de çok sever o yüzden bir şey demedim hala iyilesemedim bu arada

günaydın kızlar, iyi sabahlar..

nasılsınız bugün? İzmir fena değil.. ben hala cuma gününe göre artıdaydım bu sabah.. daha 3 günüm var, aç gezmeye devam.. dün akşam menü paylaşamamıştım.. hemen yazayım..

Uyanınca; 1 çk çörek otu yağı, 1 bardak ılık su
sabah; 1 bardak filtre kahve
öğle; tavuklu salata, 2 adet ince galeta (tam tahıllı), 2 tatlı kaşığı kadar da közlenmiş domates sosu, 1 küçük biscuit ekmeği (ama baya küçük tek lokmalık :) )
akşamüstü;1 büyük bardak ayran
akşam; 1 tabak börülce yemeği, 3yk yoğurt, 1 dilim çeçil peyniri, 3 tane zeytin, 1 dilim ekmek

su;3lt
spor;60dk yüksek tempolu yürüyüş ( yürüyüş bandında fat burn programında yaptım)

Nihal hoşgeldin aramıza.. memnun oldum.. burada beraber kilo veririz, gayet de zevkli, dedikodulu,hırslı geçiyor.. kısa zamanda verirsin.. diyetisyene gitmen zaten çok güzel, kontrolde olman iyi.. İzmir'deymişsin, bir gün tanışma fırsatımız da olur belki :)

menü de iyi sporda iyi valla ben o kadar çok ev işi yaptım ki ancak mekik çekebildim.

Tesekkurler. Firsatini bulursak neden olmasin

hoşgeldin.inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilo veririz

Spor süper ben ev işleriyle ancak 1 mile Leslie yaptım nazar boncuğu gibi oldu
ev işinin yarısını ancak yaptım.yarısını da bugün.bize her gün ev işi ..

ev işi spordan sayılıyor mu? mekik kaç tane çektin? tam mekik mi yarım mekik mi? :) hadi bakalım.. bugün spor anlamında o zaman bir telafi bekliyorum..
evişi spordan sayılmıyor ama o kadar işten sonra insanda hal kalmıyor. 70 adet squat 48 yarım mekik 38 tam mekik 25 adet alt karın için hareket

evişi spordan sayılmıyor ama o kadar işten sonra insanda hal kalmıyor. 70 adet squat 48 yarım mekik 38 tam mekik 25 adet alt karın için hareket

valla az buz birşey değil yaptıkların, gayet iyi :) squat beni benden alıyor zaten, ben en fazla 20 tane squat yapıyorum. üst bacaklarım çok kaslı iyice şişmesin diye..

ev işi konusunda ben çalıştığım için daha tembelim galiba, spora kaçıp, ev işini erteleyebiliyorum.. bundan pek de gurur duymuyorum tabi..

Sen mezun olcan gülüm hedef o
Birtek öyle olabilir başka yolu yok
Herkes öyle olsun inşallah
kız ben ilk hedeften sonra ikinci bi hedef koyacaktim zaten ama bakalım zaman neyi gösterecek hele bi ilk hedefe ulasiyim da

Tamam cuma yazarım gülüm
Sen izin ıste
saka yaptım abla ilk hedef bi olsun da bakalım kalirmiyim gidermiyim o zaman belli olur

hoş geldin Nihal ben de hilal isimlerimiz ne kadar da andırıyor kendini degilmiii :) inşallah hedefine ulaşabilir istediğin kiloyu verebilirsin

Günaydın kızlar.herkese musmutlu bir gün olsun inşallah

Kızlar özelliklede böyle 20 kiloya yakın kilo verenler beri bakın hele, bir şey diyecem.şimdi ben kasımdan beri kilo veriyorum şükür de benim vücut böyle yumuşacık jelibon kıvamında bir şey olduvalla her yerim yumuş yumuş..nerde önceki daşş gibi obezto nerde şimdiki obeztoe spor da yapıyorum ama yinede mayalanmış hamur gibiyim.nolcak benim bu halim, şimdi düşünün taşının bana bir hal çaresi yazın bakın canlarım..

bende evlenene kadar ev işi yapmazdım, şimdi mecbur yapıyorum çünkü eşlerimiz sağolsun ev sorumluluğunu paylaşmaktan çok sakınıyorlar. bütün evi çevirmek, hem çalışıp hem akşam ev işlerini yapmak çok zor.

spor yapacaksın canım, genelde besin olarak az beslenmiş olabilirsin şok diyetler genelde etlerde yumuşama yapar

Spor belki fazlalaştırabilirim ama az beslendiğimi düsünmüyorum.hatta fazla bile beslendim ki kasımdan beri çoktan hedefe varmış olmam gerekirdi

hayatım sadece yürüyüşle olmaz artık, diğer aerobik ve pilatesvari hareketlere başlamalısın :)

instagram da ev videoları yapan ablalar var, onları örnek al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…