bak o çorbayı ben de yapayım dediydim ama çok mu kötü yaa lahanayı yapmıştım kışın ama 5 gün tiksinmiştim artik bu da onun gibi desene en iyisi dengeli ve sağlıklı yemekSalataci ya ben daha bugünkü corbanin etkisinden ckmadim tencereyi gördükçe midem kalkiyo dökücem dokemiyom anneme dedim döksün artk öyle tiksindim(
Acıkma olmasada yıyormusunHarfi harfine uyuyorum. Hatta tel. Kurdum saatleri de sabit. Kilo vermeme engel sorunlarim olmasina ragmen kili veris hizimda cok iyi gidiyor
Lahanada kılo verdınmıbak o çorbayı ben de yapayım dediydim ama çok mu kötü yaa lahanayı yapmıştım kışın ama 5 gün tiksinmiştim artik bu da onun gibi desene en iyisi dengeli ve sağlıklı yemek
Yediklerim cok fazla geliyor basta uyum saglamakta zorluk cektim verdiklerim israrla bitecek diyor zorunlu alistim canimHarfi harfine uyuyorum. Hatta tel. Kurdum saatleri de sabit. Kilo vermeme engel sorunlarim olmasina ragmen kili veris hizimda cok iyi gidiyor
Ne güzel iradeli olmak ..zaten kilo verdikçe hızlanıyor metabolizma ..Harfi harfine uyuyorum. Hatta tel. Kurdum saatleri de sabit. Kilo vermeme engel sorunlarim olmasina ragmen kili veris hizimda cok iyi gidiyor
Helal olsun canımYediklerim cok fazla geliyor basta uyum saglamakta zorluk cektim verdiklerim israrla bitecek diyor zorunlu alistim canim
Memnun oldum. Ben nihal. Malesef tek kotu yani o tok hissetsen bile yemek zorundasin. Ilk baslarda yazdiriyordu yediklerimi ve her gidiste bitiremediklerim icin laf yiyordum. Artik yazmama gerek yok ama olaki listem eksik kalirsa o gunu yaziyorum. Kacamak haklarim birikti ama yicek vakit yok acikmadigima erteliyorumAcıkma olmasada yıyormusun
Ben berıl bu arada canım
Adını ogrenmemizde bır mahsur varmı
evet verdim ama tabi çoğu ödem ve su olduğu için geri alınıyor bir de çok kötü halsizlik, mutsuzluk yapıyor öğrencilerim hergun hocam hasta mısınız neyiniz var diye sorup durdular çok kötü bir şey yani tavsiye etmemLahanada kılo verdınmı
hoş geldiniz diyetisyenle diyet yapmak çok daha kolay geldi bana da ben de diyetisyen desteği alıyorumMemnun oldum. Ben nihal. Malesef tek kotu yani o tok hissetsen bile yemek zorundasin. Ilk baslarda yazdiriyordu yediklerimi ve her gidiste bitiremediklerim icin laf yiyordum. Artik yazmama gerek yok ama olaki listem eksik kalirsa o gunu yaziyorum. Kacamak haklarim birikti ama yicek vakit yok acikmadigima erteliyorum
Lahana corbaLahanada kılo verdınmı
Iyi geceler arkadasimBen kaçayım fıstıklar yarın sabah erken kalkılacak ..
Herkese iyi geceler bol leptinlimiydi kilo vermeler
Tesekkurler. Evet ben de diyetisyenle kilo vermekten memnunum. Onceligi saglik oluyor kilo hediyesi. Guzel yanlarindan bir tanesi de kendi mutfagina uyarlabiliyorsun bu yuzden disari ciktiginda da zorlamiyorsun.hoş geldiniz diyetisyenle diyet yapmak çok daha kolay geldi bana da ben de diyetisyen desteği alıyorum
Canım. Nasılsın bizde özledik seni nasıl gidiyor hamilelik atlattın mi ilk zorlukları?berilceee @tezbitsin Pembe_patikli @zukkum @kitkurdu @DeryaOnDiet eliya kızlar napıyorsunuz özledim sizi herşey iyidir inşallah cok çok öpüyorummm
hic ara öğün yapmamışsın karatay mi yapıyorsun
kuru fasulye ye sisirmiyor mu Aylin cimm kız 3 yumurtayı nasıl yedin benim midem almıyor yağlı yiyince
İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah:
Omlet (1 yumurta, 1 yk lor peynir)
Domates
Yeşil çay
Ara:
Yarım salkım üzüm
Kahve
Öğlen:
1 kase patates çorbası
4 yk menemen
Ayran
Ara:
Yarım salkım üzüm
4 böğürtlen
Yeşil çay
Kahve
Akşam:
3 yk yeşil mercimek
Salata
Ayran
Ara:
Yeşil çay
Su: 3.5l
Spor: kahvaltıdan önce Jillian 30 Day
Leslie 3 mil
Bölgesel egzersizler
Çekişmeli geçecek bu hafta valla adaş menüden belli
aylin sen hangi etapta hangi takimda ayrildin
mezun mu oldun yoksa izinli mi ciktin
46 yasindayim. Izmir liyim.Muhasebeciyim fakat saglik nedeniyle uzun suredir calisamiyorum. 23 yasinda bir kizim var. Fazla kilolarla yuksek dozda uzun sure kortizon kullanarak tanistim. 55 kilo ile kortizona baslayip 98.5 kilo da biraktim. Ardindan sıķı bir mucadele ile 34 kilo verdim. Malesef tekrar ayni tedaviye ihtiyac duydugum icin tekrar kilo aldim. Ustelik bu sefer 123 kiloyu gordum. 1 kilo 2 kilo derken 8 kiloyu kendi cabalarimla verdim. Artik profosyonel yardim alma karariyla diyetisyene gittim. Ve simdi de sizlerle birlikteyim.
@seaBahAR
Sevgılı Bahar paylaşım kapalı burdan yazdım kusura bakma lütfen
aylin90 adlı üyemize aıt tek bilgi 242. Etapta bıldırımsız ızne ayrıldığına daır
Acaba sendekı bılgılerde farklılık varmı
Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?