Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim bunu kesin yapmam lazım

Tesekkurler canim cok guzelmis. Meyve sutun bir arada oldugu ara ogunum de deniyecegim. Tabi oncelikle chia tohumu almam lazim

Canım çok geçmiş olsun

Sabah
1 kaşık buğulama sebze
Domates salata
1 tatlı kaşığı reçel
6 zeytin
1 büyük ilim tb ekmek

Ara
4 yk yulaf
1 yk bitter damla çikolata
1 bardak süt

Öğle

1 yk pilav
1 parça bonfile et
1 küçük parça kanat

Ara
3 murdum erik

Aksam

Salata yoğurt olur büyük ihtimal çünkü cumaya kadar olabildiğince akşam yemicem salata yoğurt dışında

Şu 1lt
Spor yok motivasyon yerlerde halsizlik hat safhada

sen kaç yaşındaydın canım bu bel fıtığı ne de çok yayıldı gençlerde de var kız kardeşim ameliyat olduğunda 18 yaşlarındaydı ben de uzun zamandır çekiyorum daha 29 yasindayim
36 yaşım.

Bende tatli istegini bi tek tarcinli sut kesiyo bu sebepten chia pudinginede tarcin koyuyorum artikin :)
Guzel fikir.

Listeler beni daha cok sinir ediyor. Ekmek ve tatlidan vazgecince veriyorum. Ama iradeyi saglam tutmak marifet.

Haftada 1 mi tartiliyorsunuz. Ben cok sık tartiliyordum veremiyorum diye pes ediyordum.
haftada 2 kez cuma günü asıl tartı günümüz sabah ac karna tatiliyoruz zaten cuma günü takımlar yarışıyor biliyorsunuzdur, p.tesi günleride haftasonu kacamaklarindan korunmak için tartiliyoruz.

Kilo verebiliyor olmasam bana garezi var vermiyeyim diye ugrasiyor dicem ama verince onu da diyemiyorum. Inan ben diyet yapmazken bu kadar yemiyordum. Ailem ve arkadaslarim dalga geciyor, yok artik yine mi yemek yicen diye.
Çok iyi valla demekki bünye zayiflamak icin yemek istiyor.

Afiyet olsun badem fazla kaçırma canım.

Hadi bakalım afiyet olsun.

Çok geçmiş olsun. Çok iyi vermeye başlamışsin.

Bugun aksam yemeginde bezelye pilav yaptim ama pilav yemiyorum yogurt ve salata yiycem yaninda genelde 4 de yiyordum aksam yemegini bugun gec kaldim. Aç yatarsam kilo veriyorum.

Sizler kacta yiyorsunuz aksam yemegini
19 u gecirmem hiç bazen istisnalar oluyor kışın 17 de yeriz. Aç yatmak çok zor ve ben gece aç olunca kilo veremiyorum.

Aynen keciboynuzu unu veya hurma koyuyolar zaten şeker yerine ama ben meyvelerdeki sekerle yetiniyorum yaz meyveleri malum sekerli zaten :)
kuru kayısı veya incir de güzel oluyor.

Tesekkurler canim cok guzelmis. Meyve sutun bir arada oldugu ara ogunum de deniyecegim. Tabi oncelikle chia tohumu almam lazim
a101 de satılıyor.

çikolata ve reçel mi iii ihhh su çok az Hiloş en az 1 litre daha bekliyorum.

Benim bunu kesin yapmam lazım
Yap yap gercek tatli yemis gibi hissediyorum ben iyi oluyo ara öğün veya kahvaltida :)

Migros ve a101de bulunuyor ablacim 500gr 12 lira civarında almistim ben ama baya gider heralde 2 yemek kasigi kullaniyoruz zaten :)

Hilal nettin yav hem recel hem cikolata hadi recel az da cikolata bi yk. Yulaf var ekmek var pilav var kh denizinde yuzmussun bugün az daha su ic kendini iyi hissedersende azck spor yap bence canim

Canımmm iyiyiz ya uğraşıyoruz aynı valla
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?cinsiyeti belli mi ?daha erken ama galiba ..
Uğra bize ara sıra özledik

Canım. Nasılsın bizde özledik seni nasıl gidiyor hamilelik atlattın mi ilk zorlukları?

Selam canim. Biz ayniyiz diyet yapmaya calisiyoruz. Sen nasilsin? Bebisin nasil?

İyiyim canlarım 12. Hafta Doğuma yaklaşık 28 hafta var kızlar cinsiyet henüz bilmiyorum Canlarım ama öğrenince hemen buraya yazacağım hepinizi çok öpüyorummmmn

iyi akşamlar bugünkü listemi yazayım
Sabah 10.00
2 ince dilim tb ekmeği
1kk peynir
4 yeşil zeytin
1 yumurta
domates salatalık

Ara13.30 1 bardak ayran 1 tane salatalık
Ara 16.00 1 bardak ayran 1 tane salatalık

Akşam 18.00
1 kase corba
yarim dilim çavdar ekmeği
domates salatalık

akşam belki meyve yerim..spor hala yapamıyorum belim tam olarak düzelmedi şimdiye kadar 2 litre su içmişimdir daha da geçer

Bugünkü menüm
Sabah 3 YK Müsli yarım bardak süt
Ara 1 fincan yeşil çay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 2/3 tabak bol etli türlü
Ara 2 kuru kayısı 1 çiğ badem 1 ceviz 2 dut kurusu
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 1 tabak etli bezelye yoğurt
Su 3 lt
Spor çok az yapabilirim 67 kalorilik yürüyüş

çikolata ve reçel mi iii ihhh su çok az Hiloş en az 1 litre daha bekliyorum.

Evet bu gün böyle oldu canım feci tatlı istiyor aslında çikolata bi yemek kaşığı yoktu amaa benn öyle yazdım bide yerim diye ama yemedim yaban mersini yedim azcık ya alt üst oldu bedenim bu köy gitme işin bana yaramadı salaklar gibi oldum maymun iştahım geri geldi hiç bisi istemiyordum ne güzel köye gitmeden evvel

Menun gayet iyi canim. En iyisi zaten vasita kullanmamak. Yuruyus hem spor hem saglik icin super

Menun cok iyi canim. Sporu da arttirirsan super olur

Bugun aksam yemeginde bezelye pilav yaptim ama pilav yemiyorum yogurt ve salata yiycem yaninda genelde 4 de yiyordum aksam yemegini bugun gec kaldim. Aç yatarsam kilo veriyorum.

Sizler kacta yiyorsunuz aksam yemegini
Ben 11 12 gibi yattigim icin 19da yiyorum canim.

Menun gayet iyi canim afiyet olsun. Ama spor da olsun hic degilse 30 dak yuru canim

Gecmis olsun canim. Menun yine iyi. Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…