- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Aynen keciboynuzu unu veya hurma koyuyolar zaten şeker yerine ama ben meyvelerdeki sekerle yetiniyorum yaz meyveleri malum sekerli zaten :)ohh deneyeceğim, bende keçiboynuzu unu da var, ondan da eklerim tatlandırmak için :)
Benim bunu kesin yapmam lazımVereyim canim 2 yemek kasigi chia tohumuna 1 su bardagi süt ekliyosun istegine göre bir veya iki meyveyi püre halunde veya minik minik dograyarak icine ilave ediyosun ben birazda tarcin koyuyorum kaselere döküp üzerine strec kapatip 5 saat dolapta bekletiyorum sonra hazir :))
Kalorisi oldukca düşük bizim tatli yerine istegimizi kesmek icin yedigimiz bi sey tadi fena degil tarifi yazdik deneyin isterseniz :)
Tesekkurler canim cok guzelmis. Meyve sutun bir arada oldugu ara ogunum de deniyecegim. Tabi oncelikle chia tohumu almam lazimVereyim canim 2 yemek kasigi chia tohumuna 1 su bardagi süt ekliyosun istegine göre bir veya iki meyveyi püre halunde veya minik minik dograyarak icine ilave ediyosun ben birazda tarcin koyuyorum kaselere döküp üzerine strec kapatip 5 saat dolapta bekletiyorum sonra hazir :))
Kalorisi oldukca düşük bizim tatli yerine istegimizi kesmek icin yedigimiz bi sey tadi fena degil tarifi yazdik deneyin isterseniz :)
Tesekkurler canimAy ne kadar sevindim psikolojinde yerine gelmistir.vücudun dilinden anlamis doktorun.o zaman sen bol bol ye artık ne diyim.şifa olsun
Canım çok geçmiş olsunBen de zor veriyordum canim. Yedikce metabolizman hizlanacak tok oldukca zararli yiyecekleri canin istemeyecek deyip duruyordu ve hakli cikti. Insulin direnci troit ve genc parkinson rahatsizligim var bir dunya ilac kullaniyorum, bunlar kilo vermemi zorlastiriyor. Ilk bir kac kontrolum de 300 - 400 gr veriyordum. Son iki kontrolum de 4 - 4.5 kilo verdim ve kas kaybi olmadan sadece yagdan. Ye zayifla gibi bir mantikla ustelik
36 yaşım.sen kaç yaşındaydın canım bu bel fıtığı ne de çok yayıldı gençlerde de var kız kardeşim ameliyat olduğunda 18 yaşlarındaydı ben de uzun zamandır çekiyorum daha 29 yasindayim
Guzel fikir.Bende tatli istegini bi tek tarcinli sut kesiyo bu sebepten chia pudinginede tarcin koyuyorum artikin :)
haftada 2 kez cuma günü asıl tartı günümüz sabah ac karna tatiliyoruz zaten cuma günü takımlar yarışıyor biliyorsunuzdur, p.tesi günleride haftasonu kacamaklarindan korunmak için tartiliyoruz.Listeler beni daha cok sinir ediyor. Ekmek ve tatlidan vazgecince veriyorum. Ama iradeyi saglam tutmak marifet.
Haftada 1 mi tartiliyorsunuz. Ben cok sık tartiliyordum veremiyorum diye pes ediyordum.
Çok iyi valla demekki bünye zayiflamak icin yemek istiyor.Kilo verebiliyor olmasam bana garezi var vermiyeyim diye ugrasiyor dicem ama verince onu da diyemiyorum. Inan ben diyet yapmazken bu kadar yemiyordum. Ailem ve arkadaslarim dalga geciyor, yok artik yine mi yemek yicen diye.
Afiyet olsun badem fazla kaçırma canım.menü yazayım
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin az bişi bal
ara öğün 1 avuç badem
öğlen 3 adet köfte ve 4 yk bulgur pilavı 3 yk yoğurt
ara 1 avuç badem+karpuz yarım dilim
akşam yemeği yok işim var akşam dışarıda ne yerim bilmiyorum belkide yemem
su:2 litre
spor yürüyüş 30dk yapacağım işim var oraya yürüyerek gideceğim.
Hadi bakalım afiyet olsun.Hic hatirlamiyorum nasil vermisim.
Cok maymun istahliyimdir ben.
Ama umarim basaririm ve 80 i birgünnnnn görürüm. Acele etmicem.
Aman kumar oynama üzerimden valla degistirirsin ülkeyi
Herkesin bir aliskanligi var iste. Ama öyle liste felan yok karatayda. Yasaklari bil yeter. Ben zaten ekmek pek yemeyen insanim. O yüzden iyi geldi bana.
Valla bugün de etli nohut yicem 5 ay sonraa nasil özledimmmmm anlatamam. Makarnayi bile özlemedim böle.
Onuda 17.30 yicem. Erken olsun eksi olsun
Insallah
Çok geçmiş olsun. Çok iyi vermeye başlamışsin.Ben de zor veriyordum canim. Yedikce metabolizman hizlanacak tok oldukca zararli yiyecekleri canin istemeyecek deyip duruyordu ve hakli cikti. Insulin direnci troit ve genc parkinson rahatsizligim var bir dunya ilac kullaniyorum, bunlar kilo vermemi zorlastiriyor. Ilk bir kac kontrolum de 300 - 400 gr veriyordum. Son iki kontrolum de 4 - 4.5 kilo verdim ve kas kaybi olmadan sadece yagdan. Ye zayifla gibi bir mantikla ustelik
19 u gecirmem hiç bazen istisnalar oluyor kışın 17 de yeriz. Aç yatmak çok zor ve ben gece aç olunca kilo veremiyorum.Bugun aksam yemeginde bezelye pilav yaptim ama pilav yemiyorum yogurt ve salata yiycem yaninda genelde 4 de yiyordum aksam yemegini bugun gec kaldim. Aç yatarsam kilo veriyorum.
Sizler kacta yiyorsunuz aksam yemegini
kuru kayısı veya incir de güzel oluyor.Aynen keciboynuzu unu veya hurma koyuyolar zaten şeker yerine ama ben meyvelerdeki sekerle yetiniyorum yaz meyveleri malum sekerli zaten :)
a101 de satılıyor.Tesekkurler canim cok guzelmis. Meyve sutun bir arada oldugu ara ogunum de deniyecegim. Tabi oncelikle chia tohumu almam lazim
çikolata ve reçel mi iii ihhh su çok az Hiloş en az 1 litre daha bekliyorum.Sabah
1 kaşık buğulama sebze
Domates salata
1 tatlı kaşığı reçel
6 zeytin
1 büyük ilim tb ekmek
Ara
4 yk yulaf
1 yk bitter damla çikolata
1 bardak süt
Öğle
1 yk pilav
1 parça bonfile et
1 küçük parça kanat
Ara
3 murdum erik
Aksam
Salata yoğurt olur büyük ihtimal çünkü cumaya kadar olabildiğince akşam yemicem salata yoğurt dışında
Şu 1lt
Spor yok motivasyon yerlerde halsizlik hat safhada
Yap yap gercek tatli yemis gibi hissediyorum ben iyi oluyo ara öğün veya kahvaltida :)Benim bunu kesin yapmam lazım
Migros ve a101de bulunuyor ablacim 500gr 12 lira civarında almistim ben ama baya gider heralde 2 yemek kasigi kullaniyoruz zaten :)Tesekkurler canim cok guzelmis. Meyve sutun bir arada oldugu ara ogunum de deniyecegim. Tabi oncelikle chia tohumu almam lazim
Hilal nettin yav hem recel hem cikolata hadi recel az da cikolata bi yk. Yulaf var ekmek var pilav var kh denizinde yuzmussun bugün az daha su ic kendini iyi hissedersende azck spor yap bence canimSabah
1 kaşık buğulama sebze
Domates salata
1 tatlı kaşığı reçel
6 zeytin
1 büyük ilim tb ekmek
Ara
4 yk yulaf
1 bardak süt
Öğle
1 yk pilav
1 parça bonfile et
1 küçük parça kanat
Ara
3 murdum erik
Aksam
Salata yoğurt olur büyük ihtimal çünkü cumaya kadar olabildiğince akşam yemicem salata yoğurt dışında
Şu 1lt
Canımmm iyiyiz ya uğraşıyoruz aynı valla
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?cinsiyeti belli mi ?daha erken ama galiba ..
Uğra bize ara sıraözledik
metabolik balans ta cok zorlanacagimi dusunuyom su sira ama bayram sonrasi baslarsak varim
sendede iki gun detoks varmi
beni zorlayan tek sey arakarda sudan baska birsey icememek
aman birak bosver ictigimize sayalim yavrum ya
soda tuz bakimindan zengin oldugundan odem yapiyor biliyorum
deneyen olursa banada haber verebilirmi lutfen
misir seker suyuda oyle degilmi
denedin mi sen canim
yok bacim benim catlak kafada 40 senedir var kurtaramadi hic bir hekim
anaaaaaaaaaaaaaa ben seni kucuk sanip kiyamiyordum ya
iyi iyi terliklik hatunlar listeme yazdim senide bir cisa bin terlik var bizde
aylinim olurmu sempatik tavsan
yogunum fistigim
esim tr gitti sipalar ben ev is gozden kaciriyom
kusura bakma lutfen
nasil oldun
agrin vs varmi
annendemisin hala
tatlis hamisimiz nasilsin cerenim
kiz kac ay var gelmene
dolayisiyla doguma
benim karatay bilgim hic yok
diyat olarakta bana ters boyle oluncada yorum yapamiyom canim
bilgili kizlar yardimci olur
bu arada seni ben cagirdim degilmi
sen tartisi olmayan motivasyon amacli birbirimize destek olacak arkadassin degilmi
yoga spor sayilmiyormus
daha cok gevseme programiymis
ama süt konusunda tavsiye ediyorlar
gecmis olsun sena simdi nasilsin
menuye birsey demiyecem ama cuma yenilirsen sana diyeceklerim olacak sekercimmmmmmm
aksam biraz az ve bol kh li olmus sanki
iki ogun mu yiyorsun sende canim
spor yok ama olmaz kiiiiiiiiii
1 mile i saka yapiyon sanmistim ya ben kiz
alistirdin bizi deli sporlara
ciddimisin
yeliz ove öve bitiremediydi ama
voltaren varmi hap olarak o cok iyi geliyor bana kas gevsetmede canim
senden korkuyom kendimi yesile boyasam benide yersin sen
kiz tadi kotuymus ya vicdan corbasinin
bol kuru yemisli kuru meyveli olmus canim yogurt salata az protein yemelisin
hadi bugunu es gectim ama lutfen duzenli ve dort yaprakli yoncadan ye
yonca yapraklari
sebze
protein
kh
yag amma kalitelilerinden anlastik
hayirdir kitlik modunda yemissin niye ki...........
yarina arti cikarmazmi bu kuru fasulye
sabah yok
oglen pro yok
aksam iyi olmus
su spor yine yok
ne deyim ki hilalim
pilav var hemde tam porsiyon
aksam keske salata sebze yogurt vs yeseydin bu dondurma oldumu bacim
üzüm cok geldi bana yoksa begendim
bosta olan vardir ya
nalan tatilde ya haberin yokmu
Canım. Nasılsın bizde özledik seni nasıl gidiyor hamilelik atlattın mi ilk zorlukları?
Selam canim. Biz ayniyiz diyet yapmaya calisiyoruz. Sen nasilsin? Bebisin nasil?
çikolata ve reçel mi iii ihhh su çok az Hiloş en az 1 litre daha bekliyorum.
Evet bu gün böyle oldu canım feci tatlı istiyor aslında çikolata bi yemek kaşığı yoktu amaa benn öyle yazdım bide yerim diye ama yemedim yaban mersini yedim azcık ya alt üst oldu bedenim bu köy gitme işin bana yaramadı salaklar gibi oldum maymun iştahım geri geldi hiç bisi istemiyordum ne güzel köye gitmeden evvelYap yap gercek tatli yemis gibi hissediyorum ben iyi oluyo ara öğün veya kahvaltida :)
Migros ve a101de bulunuyor ablacim 500gr 12 lira civarında almistim ben ama baya gider heralde 2 yemek kasigi kullaniyoruz zaten :)
Hilal nettin yav hem recel hem cikolata hadi recel az da cikolata bi yk. Yulaf var ekmek var pilav var kh denizinde yuzmussun bugün az daha su ic kendini iyi hissedersende azck spor yap bence canim
Menun gayet iyi canim. En iyisi zaten vasita kullanmamak. Yuruyus hem spor hem saglik icin supermenü yazayım
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin az bişi bal
ara öğün 1 avuç badem
öğlen 3 adet köfte ve 4 yk bulgur pilavı 3 yk yoğurt
ara 1 avuç badem+karpuz yarım dilim
akşam yemeği yok işim var akşam dışarıda ne yerim bilmiyorum belkide yemem
su:2 litre
spor yürüyüş 30dk yapacağım işim var oraya yürüyerek gideceğim.
Menun cok iyi canim. Sporu da arttirirsan super olurBugünkü menüm
Sabah 3 YK Müsli yarım bardak süt
Ara 1 fincan yeşil çay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 2/3 tabak bol etli türlü
Ara 2 kuru kayısı 1 çiğ badem 1 ceviz 2 dut kurusu
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 1 tabak etli bezelye yoğurt
Su 3 lt
Spor çok az yapabilirim 67 kalorilik yürüyüş
Ben 11 12 gibi yattigim icin 19da yiyorum canim.Bugun aksam yemeginde bezelye pilav yaptim ama pilav yemiyorum yogurt ve salata yiycem yaninda genelde 4 de yiyordum aksam yemegini bugun gec kaldim. Aç yatarsam kilo veriyorum.
Sizler kacta yiyorsunuz aksam yemegini
Yap canim ben muzlusunu yapiyorum cok guzel oluyorBenim bunu kesin yapmam lazım
Menun gayet iyi canim afiyet olsun. Ama spor da olsun hic degilse 30 dak yuru canimSabah
1 kaşık buğulama sebze
Domates salata
1 tatlı kaşığı reçel
6 zeytin
1 büyük ilim tb ekmek
Ara
4 yk yulaf
1 bardak süt
Öğle
1 yk pilav
1 parça bonfile et
1 küçük parça kanat
Ara
3 murdum erik
Aksam
Şu 1lt
Gecmis olsun canim. Menun yine iyi. Masallahiyi akşamlar bugünkü listemi yazayım
Sabah 10.00
2 ince dilim tb ekmeği
1kk peynir
4 yeşil zeytin
1 yumurta
domates salatalık
Ara13.30 1 bardak ayran 1 tane salatalık
Ara 16.00 1 bardak ayran 1 tane salatalık
Akşam 18.00
1 kase corba
yarim dilim çavdar ekmeği
domates salatalık
akşam belki meyve yerim..spor hala yapamıyorum belim tam olarak düzelmedi şimdiye kadar 2 litre su içmişimdir daha da geçer
Bir sonraki kontrole cinsiyet belli olur. Gerci tek saglikli olsun da en onemlisi o.İyiyim canlarım 12. Hafta Doğuma yaklaşık 28 hafta var kızlar cinsiyet henüz bilmiyorum Canlarım ama öğrenince hemen buraya yazacağım hepinizi çok öpüyorummmmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?